ΣΥΛΛΟΓΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ "Κλασική compact δισκοθήκη" στο AVsite!!!

Πόσο συχνά ακούτε Κλασική Μουσική???

• Total voters
    41

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ "Κλασική compact δισκοθήκη" στο AVsite!!!

Γιώργο παρέλαβα κι εγώ.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ...

Reaction score
7
Παρέλαβα κι εγώ.Γιώργο χίλια ευχαριστώ.Είσαι εξαιρετικός.Και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον Κο.Κανελλόπουλο για την προσφορά του...

Reaction score
0
Χθες παρέλαβα κι εγώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Σάμπαλη και στον κ. Κανελλόπουλο. Πολύ προσεγμένη δουλειά και από τους δύο για δεύτερη φορά. :D :p :D

Reaction score
14
Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον Νίκο Κανελλόπουλο για τον κόπο και το μεράκι του να συμπυκνώσει τόση "πολλή" κλασσική μουσική σε ένα τόσο μικρό μέσο.
Και να δηλώσω εντυπωσιασμένος από την συσκευασία...τις οδηγίες....το εξώφυλλο μα κυρίως για το ενδιαφέρον και την φροντίδα του Γιώργου Σάμπαλη να φτάσει αυτή η δημιουργία στις δισκοθήκες μας.

Δεν έχω άλλα λόγια...........χίλια ευχαριστώ και τους δυο σας

Reaction score
0
Μόλις Παρέλαβα !
ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κ. Σάμπαλη και κ. Κανελλόπουλο.
Τα λόγια είναι "φτωχά" τέτοιες στιγμές ...Βραδεμβούργο Κοντσέρτο 2, ΒWV 1047 ,Allegro ακούγεται στο βάθος κι είναι σα να μαρτυράει όσα θα θελα να πω ..

Reaction score
0
Ένα ακόμα ευχαριστώ και από μένα. Η δουλειά που περιέχει μέσα αυτό το DVD, από την επιλογή των κομματιών, τη συμπίεση και το κορυφαίο κατάλογο είναι πολύ ζόρικη

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Εγώ ως συνήθως αργώ να παραλάβω, καθώς ο ταχυδρόμος μας περιμένει να μαζευτούν αρκετά γράμματα για να μας τα φέρει όλα μαζί (ναι, το λογαριασμό του ΟΤΕ συνήθως τον πληρώνουμε εκπρόθεσμα, να'ναι καλά ο άνθρωπος).

Reaction score
51
Μέχρι στιγμής έχουν "Απαντήσει" ότι παρέλαβαν οι κάτωθι:
zoglair
doctor-x
VIDEOMIX
hal9000
Σταύρος Μπαρτζάκος
Κυρίτσης Ευάγελος
Giota
Σπύρος Μπλάτσιος
LM
kaizen
Gregory
Νίκος Τσαρουχάς
Μάριος Λαζάρου
Κωννος Διονυσάτος
cospan
preve
tipoliani
johnywh
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΦΑΤΟΣ
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Παρακαλώ οσοι παρέλαβαν να με ενημερεώσουν! :D

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Εγώ ακόμα δεν έχω παραλάβει... Μάλλον ο ταχυδρόμος έχει φύγει για διακοπές νωρίτερα φέτος... Πρέπει να περάσω από το ταχυδρομείο να ρωτήσω... :(

Reaction score
51
n_olympios said:
Εγώ ακόμα δεν έχω παραλάβει... Μάλλον ο ταχυδρόμος έχει φύγει για διακοπές νωρίτερα φέτος... Πρέπει να περάσω από το ταχυδρομείο να ρωτήσω...  :(
Αμα εχεις πρόβλημα ενημέρωσε με!!!

Reaction score
17.551
Παρελαβα την προηγουμενη Τεταρτη,αλλα δεν προλαβα να ενημερωσω καθως συνεπεσε η παραλαβη με το ταξιδι στο εξωτερικο.Ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν με την διαδικασια ολοκληρη: Να διευρυνουμε τους μουσικους μας οριζοντες,ν ανακαλυψουμε θησαυρους που για καποιους απο εμας ηταν κρυμμενοι και τωρα μας τους προσφερατε στο 'πιατο' σαν εδεσμα!

Κυριε Κανελλοπουλε, σας ευχαριστω προσωπικα για ολη την αγαπη και την φροντιδα με την οποια περιεκλεισατε αυτο το εργο.Απο τις "Απαραιτητες Διευκρινισεις" μεχρι τις λεπτομερεις λιστες των εργων ολα ηταν αψογα! :)

Τον Διονυση τον Κουτρουμπανο και τον Κυριο Σαμπαλη σαν Διαχειριστες της κατηγοριας Μουσικης αξιζουν συγχαρητηρια για την δεσμευση και την αφοσοιωση τους σ αυτο που αγαπουν!Ευχαριστω τον κυριο Σαμπαλη  ομως ιδιαιτερως για το ομορφο πακετο με τα ωραια γραμματοσημα,που εγραψε τ ονομα μου σωστα....Οσον αφορα στην διευθυνση, πρεπει να ειχε τις δυσκολιες του! :wink: :)

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.032
Παρελαβα ,η συλλογη ειναι φοβερη,πολλα ευχαριστω στον Samb για την πολυ καλη ιδεα και την αψογη υλοποιηση :p

Reaction score
5
Παρέλαβα και εγώ, ευχαριστώ Γιώργο Σ, Γιώργο Mac και φυσικά τον Νίκο Κανελλόπουλο!!

Reaction score
383
Παρελαβα, τι να πω ευχαριστω ?
ειμαι σε αμηχανια.............
Υ π ε ρ ο χ ο

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Μου ήρθε, επιτέλους!!! Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου το Γιώργο και το Νίκο!!! Πάω να στρωθώ για ακρόαση! :lol:

Reaction score
0
Δυστυχώς δεν έχω παραλάβει ακόμα. Υπάρχει δυνατότητα για μία επαναληπτική αποστολή;

Reaction score
51
iannos said:
Δυστυχώς δεν έχω παραλάβει ακόμα. Υπάρχει δυνατότητα για μία επαναληπτική αποστολή;
Στείλε μου σε PM την διεύθυνση σου να δω μήπως είναι λάθος!!! :shock:

Reaction score
23
Sambalis said:
iannos said:
Στείλε μου σε PM την διεύθυνση σου να δω μήπως είναι λάθος!!! :shock:
iannos μαλλον κατι γίνετε με το ..."ταχυδρομικό σου δίκτυο" γιατι αν θυμάμαι καλα και στο παρελθον είχαμε καθυστερηση στην παραλαβη....
Στειλε pm στον doc για επαναληπτική!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988