ΣΥΛΛΟΓΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ "Κλασική compact δισκοθήκη" στο AVsite!!!

Πόσο συχνά ακούτε Κλασική Μουσική???

• Total voters
    41
Reaction score
0
Διονύση δεν ξέρω και γω τι γίνεται. Και την προγούμενη φορά έλαβα το CD με την δεύτερη αποστολή όταν το έστειλες συστημένο...

Φοβάμαι ότι επειδή στην περιοχή που μένω υπάρχουν αρκετοί με το ίδιο επώνυμο γίνεται κάποιο λάθος στην τελική διανομή από το τοπικό ταχυδρομείο. Αυτή την φορά θα βάλω στην διεύθυνση το όνομα της γυναίκας μου μήπως και έχω καλύτερη τύχη.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

:D

Reaction score
51
Sambalis said:
iannos said:
Δυστυχώς δεν έχω παραλάβει ακόμα. Υπάρχει δυνατότητα για μία επαναληπτική αποστολή;
Στείλε μου σε PM την διεύθυνση σου να δω μήπως είναι λάθος!!! :shock:
Περιμένω!!!

Reaction score
14
Φίλε Γιώργο θα ήθελα αν είναι δυνατό την συλλογή με τα Κλασσικά του Ν. Κανελλόπουλου

Σου εστειλα ΠΜ

Σε ευχαριστώ προκαταβολικά

Γιάννης

Reaction score
8
Μόλις παρέλαβα :D
Ευχαριστώ πάρα πολύ το Κ. Σαμπάλη και φυσικά το Κ. Καννελόπουλο.
Επειδή και εγώ, όπως και οι περισσότεροι από εμάς, νιώθουμε αμήχανα
θα ήταν καλό την επόμενη φορά να επιβαρυνθούμε τα έξοδα αποστολής, τουλάχιστον.

Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
0
Μόλις με ειδοποίησαν από το σπίτι ότι έφθασε το πακετάκι. :D

Νοιώθω μεγάλη προσμονή να ακούσω την πρώτη νότα.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.

Reaction score
14
ήρθε και το δικό μου πακετάκι, και απο εμένα ενα τεράστιο ευχαριστώ τόσο στον γιατρό για όλη την διαδικασία αλλά και στον Νίκο Κανελλόπουλο για την τιμή που μας κάνει να εχουμε τις μουσικές επιλογές του στο σπίτι μας.

:p :p :p :p :p :p :p :p :p

Reaction score
51
Παιδιά σας ευχαριστώ ολους για τα καλά σας λόγια!!! :oops: :oops: :oops:
Ναμαστε ολοι πάντα καλά!!! :D

Reaction score
0
Παρέλαβα κι εγώ την Παρασκεύη.
Πολύ καλή δουλειά και τα κομμάτια ένα κι ένα!!
Ευχαριστώ πολύ όσους κόπιασαν για την δουλειά αυτή και νά'στε σίγουροι ότι έχει ήδη εκτιμηθεί!

Reaction score
3
Παιδιά χίλια συγνώμη ενώ κι εγώ έχω παραλάβει κανονικά, το γαϊδούρι δεν έχω ευχαριστήσει, πρώτα τον κο Κανελλόπουλο και μετά και τον κο Sambalis
Το έχω στη δουλειά τώρα κι ακούω λόγω της χαλαρότητας των ημερών, και να σας πω ότι έχει μεγάλη ζήτηση :)
Εκτός του ευχαριστώ να πω και συγχαρητήρια στον κο Κανελλόπουλο βεβαίως για την έξοχη δουλειά που έχει κάνει!!

Reaction score
50
Παιδιά δυστυχώς τώρα άνοιξα τα... στραβά μου και διάβασα το θέμα. Δεν ξέρω αν θα υπήρχε δυνατότητα για ένα ακόμα. Βέβαια όντας (τελείως) εκπρόθεσμος δεν περιμένω κάτι, παρόλαυτά αν δεν είναι μεγάλος κόπος θα μ' ενδιέφερε πολύ.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Μάνο, στείλε μου με πμ στοιχεία και διεύθυνση και θα σου στείλω εγώ αντίγραφο, αν συμφωνεί και ο κύριος Κανελλόπουλος βέβαια.

Δεν υπάρχει λόγος να τον βάζουμε στον κόπο.

Reaction score
50
Βεβαίως, προφανώς όσο λιγότερος κόπος για τον κ. Κανελλόπουλο τόσο καλύτερα. Σ' ευχαριστώ πολύ και σου στέλνω τα στοιχεία μου με πμ.!

Reaction score
50
Κ. Κανελλόπουλε μετά από συννενόηση με το n_olympio το παρέλαβα κι εγώ. Εκπληκτική δουλειά και περιμένουμε με ανυπομονησία και τα επόμενα!!!

Reaction score
77
Re: ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ "Κλασική compact δισκοθήκη" στο AVsite!!!

Σε λίγο θα είναι έτοιμο ένα Dvd που θα περιλαμβάνει αναλύσεις σε 10 Όπερες!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988