ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!Σάββατο 18-12

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!

Δηλαδη εμενα θα με αφησετε απ'οξω?:411:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!

Εσύ έχεις κι άλλες προσκλήσεις, αλλά μας σνομπάρεις... :126:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Κι εγώ είμαι μέσα.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!

ΟΧΙΙΙΙ...Φυσικα και εισαι μεσα στους επισημους!!! αυτης της μαζωξης!! Βαζουμε και...απουσιες σε οσους δεν ερθουν:126:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ

Συγχαρητήρια και μόνο για τη φιλόξενη διάθεση σου...
Θα ήθελα να έρθω,αν χωρέσουμε...
Ευχαριστω marydaughter! Εχουμε 3 οροφους για να μας χωρεσουν.Ελα!!και θα χωρεσουμε ολοι!!

Reaction score
6
Re: Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!

Κι εγώ είμαι μέσα.
Ελα Νικο και φερε και κανενα cd απο τα καλα τα:126: δικα σου τα demo να ακουσουμε.

D

Deleted member 23222

Guest

Πολύ ωραία...
Θα φέρω και τσίπουρο...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Aν δεν χαθώ στο δρόμο θα έρθω κι εγώ...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Πολύ ωραία...
Θα φέρω και τσίπουρο...
Εντάξει με ψήσατε,θα έρθω:137:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚ

Ελα Νικο και φερε και κανενα cd απο τα καλα τα:126: δικα σου τα demo να ακουσουμε.
Μέσα,
επειδή θα υπάρχουν και καλά cd απο τους φίλους που θα παρευρεθούν θα φέρω ένα πολύ καλό για staging :444:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εγώ θα φέρω ένα CD με κάλαντα που έχω και ένα με δημοτικά παραδοσιακά του Πόντου... :140: :121:

Επίσης, θα τραβήξω και βίντεο (φωτο θα βγάζει ο φίλος μου ο incognito)

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

εαν χωραω, θα ηθελα να παρευρεθω και εγω.

Reaction score
6
Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!

Nικο Αρβανιτακη,με τοοοσα ποστς ειναι δυνατον να χαθεις?.Ελα ειναι ευκολο να το βρεις!!!!:126: (ποιηση της στιγμης....):116:

Ποτα, τσιπουρο, φαγητο, μουσικες και καλαμπουρια , ολα στα κοκκινα.:103:

Reaction score
6

εαν χωραω, θα ηθελα να παρευρεθω και εγω.

Ελα φιλε VLASSIS-S.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ!! και (καθαρα :126:ποτα), φαγητο κλπ.:112:

Reaction score
6

Εγώ θα φέρω ένα CD με κάλαντα που έχω και ένα με δημοτικά παραδοσιακά του Πόντου... :140: :121:

Επίσης, θα τραβήξω και βίντεο (φωτο θα βγάζει ο φίλος μου ο incognito)
ο...φιλος σου θα ειναι incognito? :137::142:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!

Nικο Αρβανιτακη,με τοοοσα ποστς ειναι δυνατον να χαθεις?.Ελα ειναι ευκολο να το βρεις!!!!:126: (ποιηση της στιγμης....):116:

Ποτα, τσιπουρο, φαγητο, μουσικες και καλαμπουρια , ολα στα κοκκινα.:103:

Μα, έχω ξαναπάει σ αυτό το μαγαζί?:142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Πω πωωωωωωω.....τι να βαλλω τωρα στο παρτυ του Μενδρινου????????????

Θα εχει και τοσα παλλικαρια......αχ τι μου κανετε τωρα!!!!!!!!

Με εχετε προβληματισει με αυτην σας την προσκληση κυριε Μενδρινουλι μου.....και δεν θελω να σας χαλασω χατηρι και να μην ερθω στο παρτυ σας...........................................................δεν ξερω τι να κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να βαλλω η να μην βαλλω βρακι..........πω πωωωωω προβληματιζομαι τωρα!!!!!!!

!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.353

Re, δεν σου έχω πει να μη βάζεις φωτο της γυναίκας μου;:141:

:142:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Η μπροστινή είναι η η πίσω? :139:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Και οι δύο .

Ο ΑΒουΓουΔου είναι ανατολίτης.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound