ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ - έπεσε ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΟΣ????

Reaction score
14
Jennifer Lopez (17/5 στο Kαραϊσκάκη). ΤΕΛΟΣ ... ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
Massive Attack (9/6 στο Kαραϊσκάκη). Mόλις κυκλοφόρησαν ένα θαυμάσιο best κι έρχονται να μας θυμίσουν γιατί είναι από τους πιο σπουδαίους της γενιάς τους.
Tiger Lillies + Alexander Hacke (10, 11/6 στο Gagarin). Mία ασυνήθιστη συνεργασία για ένα αλλόκοτο ταξίδι στον κόσμο του H.P. Lovecraft.
50 Cent (13/6 στo Καραϊσκάκη). Αυτός που «αντικατέστησε» τον Eminem.
Sting (16/6 στη Mαλακάσα). Tώρα που έγινε πάλι μόδα, ξαναθυμήθηκε κι αυτός το ροκ.
Roger Waters (18/6 στην Mαλακάσα). Aφού η όπερά του πέρασε απαρατήρητη, θυμήθηκε κι αυτός την κληρονομιά των Pink Floyd που άλλωστε του ανήκει σε μεγάλο βαθμό.
Rolling Stones (25/6 στο Oλυμπιακό στάδιο). ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ....!!!!
Solomon Burke & Blues Brothers (11, 12/7 στο Hρώδειο). Tελικά αυτός θα μας θάψει όλους.
Iggy Pop & Stooges (12/7 στο Θέατρο Bράχων). I wanna be your dog...
Roxy Music (12/7 στο Kαραϊσκάκη). Tο γνωστό τροπάριο: «Eπανασυνδέθηκαν κι ετοιμάζουν καινούργιο δίσκο».
Diana Κrall (13/7 στο Hρώδειο). Mε στιλ και φαντασία.
Scorpions + Whitesnake (19/7 στο Kαραϊσκάκη). H σωστή συναυλία στο σωστό χώρο. ΤΕΛΕΙΟ
James Brown (23/7 στο Λυκαβηττό). O νονός της σόουλ είναι ακόμη όρθιος. I FEEL GOOD in LYCABETUS
Deep Purple (24/7 στο Θέατρο Bράχων). Mέρος του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού...
Liza Minnelli (26,27/7 στο Hρώδειο). Kανείς σταρ τελικά δεν ξέρει πότε να σταματήσει. PARTE MAKSILARI MAZI SAS
Depeche Mode + Raveonettes (1/8 στη Mαλακάσα). Δεσμοί αίματος. DAVID GAHAN still RULEZ
Simply Red (3/9 στη Mαλακάσα). Δεν μπόρεσαν να γίνουν διαχρονικοί αν και μπορούσαν. ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ με ΣΥΓΚΗΝΟΥΝ

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
dream_GR said:
James Brown (23/7 στο Λυκαβηττό). O νονός της σόουλ είναι ακόμη όρθιος. I FEEL GOOD in LYCABETUS
Τώρα αν έπεσε περονόσπορος, αυτό το "ακόμη όρθιος" τι το ήθελες; :lol: :lol:

Η καλλίπυγος κυρία Lopez πάλι τι έπαθε;
Μήπως ο γνωστός μερακλής Keith Richards την κυνηγούσε, αυτή σκαρφάλωσε στο δέντρο κι έπεσαν και οι δύο;

Reaction score
14
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
dream_GR said:
Τώρα αν έπεσε περονόσπορος, αυτό το "ακόμη όρθιος" τι το ήθελες; :lol: :lol:

Η καλλίπυγος κυρία Lopez πάλι τι έπαθε;
Μήπως ο γνωστός μερακλής Keith Richards την κυνηγούσε, αυτή σκαρφάλωσε στο δέντρο κι έπεσαν και οι δύο;
"James Brown is dead" τραγούδι των 80's, κοντά στην πραγαμτικότητα... πόσο λέτε να είναι ο JB?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
dream_GR said:
"James Brown is dead" τραγούδι των 80's, κοντά στην πραγαμτικότητα... πόσο λέτε να είναι ο JB?
73 είναι ο Μαθουσάλας...
Αλήθεια, το Sex machine το τραγουδάει ακόμα; :?

Reaction score
7
Α και μην ξεχάσω να αναφέρω για όσους δεν το ξέρουν ότι οι Roxy Music απόσο ξέρω είναι χωρίς τον Brian Eno...

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Πάει και ο Ricky Martin.

Μήπως - λέω μήπως - πρέπει να αναθεωρήσουν οι αρχικλέφτεςεεεεε συγνώμμη οι διοργανωτές των events τις πολιτικές τους για τα εξωφρενικά ακριβά εισητήρια των συναυλιών που ακυρώνονται η μία μετά την άλλη?

Μήπως λέω? Γιατί έξω οι τιμές είναι πολύ διαφορετικές....

Reaction score
1
Μάριος Λαζάρου said:
Α και μην ξεχάσω να αναφέρω για όσους δεν το ξέρουν ότι οι Roxy Music απόσο ξέρω είναι χωρίς τον Brian Eno...
Εννοείς τον Brian Ferry.

Ρε μπας και πολλοί από αυτούς θέλουν να δουν λίγο Ελλάδα πριν πεθάνουν?

Reaction score
0
Δευκαλίων Καλογρίδης said:
Πάει και ο Ricky Martin.

Μήπως - λέω μήπως - πρέπει να αναθεωρήσουν οι αρχικλέφτεςεεεεε συγνώμμη οι διοργανωτές των events τις πολιτικές τους για τα εξωφρενικά ακριβά εισητήρια των συναυλιών που ακυρώνονται η μία μετά την άλλη?

Depeche Mode : Σόφια Βουλγαρια: Αρένα σε γήπεδο : 15 ευρώ
Η Μαλακάσα με 65 θα προσφέρει κάτι παραπάνω?

Μάλλον μας έχουν για πολύ λαλάκες όλοι και νομίζουν ότι πληρωνόμαστε με μισθούς Λονδίνου.

Reaction score
8
Πάει και ο Ricky Martin.

Το πρώτο νέο που διάβασα σήμερα σε εφημερίδα ήταν η ακύρωση της συναυλίας του RICKY. Χάρηκα.
Όταν όμως διάβασα και το λόγο, ένιωσα σχεδόν ευτυχισμένος γιατί υπάρχει ακόμη κάτι, μέσα στο μουσικό μεσαίωνα
που βρισκόμαστε, που κρατάει τους νέους μακριά από τους αποτυχημένους ανεγκέφαλους φλώρους.
Καταλαβαίνω κάποιους να θέλουν να δουν τη JLOPEZ.Και μένα αν μου χάριζαν εισητήριο θα πήγαινα αλλά για άλλους
λόγους. Θα προτιμούσα να κάθομαι backstage....
Αλλά το RICKY ??? Tι να ακούσεις, τι να δεις?? Έλεος!!!

Ακόμη NEW ORDER 3/6
KAI NICK CAVE 22/9 σε μία συναυλία solo στο Λυκαβητό, μόνο για καθήμενους, περιορισμένα εισητήρια, ενδιαφέρον !!!!!!

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Δε νομίζω ότι τα μουσικά γούστα του κόσμου έχουν καμία σχέση με τις τιμές των συναυλιών που συζητάμε.

Γιατί ο μεσιέ Μάρτιν έχει κάνει και πέντε ενδιαφέρουσες απόπειρες μουσικού παντρέματος της ποπ με την λάτιν, που σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι. Προσωπικά είμαι φίφτι-φίφτι. Όμως αν θέλεις να μιλήσουμε για μουσικά γούστα ειδικά των ελλήνων καλύτερα ας μιλήσουμε για τα νυχτερινά μπουζουκο-παιρνωμάτι-μάγαζα που γεμίζουν από μουσικόφιλους (sic) που σκάνε 50 ευρώ για πλάκα. Αυτοί έχουν μουσική παιδεία που κάθονται μακριά από "αποτυχημένους ανεγκέφαλους φλώρους" όπως ο Μάρτιν μήπως?

Στο θέμα μας τώρα, αυτό που αναφέρει ο Nick_Greek είναι υπέρ-αρκετό για να καταλάβουμε το πόσο κορόιδα μας περνάνε, και κυρίως το πόσο κορόιδα είμαστε όταν πάμε και δίνουμε τόσα λεφτά για ένα προϊόν που σε χώρες με αντίστοιχη οικονομία χρεώνεται το μισό ή και λιγότερο.

Reaction score
0
Στο θέμα μας τώρα, αυτό που αναφέρει ο Nick_Greek είναι υπέρ-αρκετό για να καταλάβουμε το πόσο κορόιδα μας περνάνε, και κυρίως το πόσο κορόιδα είμαστε όταν πάμε και δίνουμε τόσα λεφτά για ένα προϊόν που σε χώρες με αντίστοιχη οικονομία χρεώνεται το μισό ή και λιγότερο.
Τα έχω πάρει άσχημα με τη Μαλακάσα πάντως. Ξεκίνησε για το Rockwave που άντε πάει και έρχεται μιας και είναι περιπέτεια.

Φτάσανε στο σημείο να φιλοξενεί τους Duran Duran, τον Sting και τον Roger Waters!

Η Μαλακάσα, αντί να καλυτερέψει την κατάσταση για τις τιμές λόγω περισσότερου κόσμου και λιγότερου κόστους, τις έχει κάνει τρισχειρότερες και επιπλέον επιβαρύνει τον κόσμο με μεταφορικά, ταλαιπωρεία και προσφέρει υπηρεσίες αντίστοιχες του χωραφιού που είναι.

Ένας χώρος που θα προσέφερε ας πούμε πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες, άμεση πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς και συνθήκες κάποιου πολιτισμού (γιατί γι΄ αυτό προωθεί μια συναυλία σε τελική ανάλυσή), δεν υπάρχει στην μετα-ολυμπιακή Αθήνα για τους ιθαγενείς που έμειναν πίσω...

Πρέπει να ντρεπόμαστε όλοι για το κράτος που έχουμε και τα κοράκια που προωθούν τις συναυλίες πλέον στην Ελλάδα...
Η κερδοσκοπία σε όλο το μεγαλείο της... Δυστυχώς μόνο αν ακυρωθούν και άλλες συναυλίες λόγω μειωμένης προπώλησης θα καταλάβουν τι εστί βερίκοκο...

Αφιερωμένο σε όλους αυτούς που το 97 έψαχναν δωμάτιο για να περάσουν το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και να δουν από κοντά τους U2 με εισιτήριο των 4.000 δρχ (όταν οι Stones με αντίστοιχο show μια χρονιά μετά κόστιζαν 12.000. !
Με τέτοιες αποφάσεις χτίζονται οι πολιτιστικές πρωτεύουσες της Ευρώπης, ακόμα και αν δεν είναι επίσημα η χρονιά τους και όχι με την οργάνωση της Euro-vissi-on.

Αλλά ξέχασα, ο Roger Waters δεν φέρνει λεφτά με Πάμε στοίχημα και 090 που κοστίζουν πενταπλάσια της Αγγλίας και της Γερμανίας... :(

Reaction score
7
moonprince said:
Μάριος Λαζάρου said:
Εννοείς τον Brian Ferry.
Κι όμως εννοώ τον Eno (δεν νομίζω να πέφτω τόσο έξω...Είχα ακούσει οτι ο Ferry θα είναι..)

Για τον Ricky δεν άκουσα τίποτα?Επειδή δεν έκοψε εισιτήρια δεν έρχεται?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μάριος Λαζάρου said:
moonprince said:
Μάριος Λαζάρου said:
Εννοείς τον Brian Ferry.
Κι όμως εννοώ τον Eno (δεν νομίζω να πέφτω τόσο έξω...Είχα ακούσει οτι ο Ferry θα είναι..)

Mόλις 4.000...

Καλομάθαμε... πριν 5 χρόνια ένα τέτοιο όνομα θα είχε κάνει sold-out!

Reaction score
4.437
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Μάριος Λαζάρου said:
moonprince said:
Μάριος Λαζάρου said:
Εννοείς τον Brian Ferry.

Mόλις 4.000...

Καλομάθαμε... πριν 5 χρόνια ένα τέτοιο όνομα θα είχε κάνει sold-out!

Και για τότε ήταν ακριβό...

Αλλά, αξέχαστη βραδιά...

V

VIDEOMIX

Guest
Μπράβο στον κόσμο που δεν "τσιμπάει".
Συμφωνώ με τον Nick.

Reaction score
8
Δε νομίζω ότι τα μουσικά γούστα του κόσμου έχουν καμία σχέση με τις τιμές των συναυλιών που συζητάμε.

Γιατί ο μεσιέ Μάρτιν έχει κάνει και πέντε ενδιαφέρουσες απόπειρες μουσικού παντρέματος της ποπ με την λάτιν, που σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι. Προσωπικά είμαι φίφτι-φίφτι. Όμως αν θέλεις να μιλήσουμε για μουσικά γούστα ειδικά των ελλήνων καλύτερα ας μιλήσουμε για τα νυχτερινά μπουζουκο-παιρνωμάτι-μάγαζα που γεμίζουν από μουσικόφιλους (sic) που σκάνε 50 ευρώ για πλάκα. Αυτοί έχουν μουσική παιδεία που κάθονται μακριά από "αποτυχημένους ανεγκέφαλους  φλώρους" όπως ο Μάρτιν μήπως?

Φυσικά δεν υπάρχει μουσική παιδεία στη χώρα μας, αν υπήρχε η φυσιολογική πορεία θα ήταν τα 15χρονα να ακουν AC/DC και όχι Sakis και
άντε στα 25 τους να ακούσουν και Γαλάνη.

Στην ίδια κατηγορία των μπουζουκο-παιρνωμάτι-μάγαζων τοποθετώ και το R.MARTIN και τη J.LOPEZ.

Όταν το '80 φωνάζαμε γιατί δεν έρχονται τα group στην Ελλάδα, κάποιοι προσπάθησαν και από το '85 και μετά τα έφερναν.
Φτάσαμε πέρσι το καλοκαίρι να έχουμε την ίδια ημέρα να παίζουν 2 μεγάλα ονάματα, που να το φανταστούμε αυτό πριν 25 χρόνια.
Συμφωνώ ότι είναι τσιμπημένες οι τιμές εώς παράλογες.Αυτό που με ενοχλεί δε είναι οι τιμές, είναι η διοργάνωση γενικά μιας συναυλίας.
Θέλω καλύτερες συνθήκες, να μη στριμώχνομαι, να έχει καλά bar, τα group να παίζουν 2 ώρες, να έχω καλό ήχο, σοβαρά support,
parking κ.λ.π.
Το καλοκαίρι εντάξει υπάρχουν χώροι, το χειμώνα όμως δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ. Εκλεισε και το ΡΟΔΟΝ και τι μας έμεινε το SPORTING ???

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524