ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Reaction score
2
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΘΑΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΤΟ MEDIA PLAYER(MINIX NEO6X) ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ TV LG(32LV4500).ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ HOME CINEMA(LG BH 4120S). Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑΧΩ ΗΧΟ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΟΥ HOME CINEMA ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ MINIX NEO 6X; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.943
Το media player μπορεί να συνδεθεί στο home cinema?

Παράκληση να μην γράφεις με κεφαλαία.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.943
Άρα από το media player με HDMI στο home cinema, αν σ' αυτό επιλεγεί σαν πηγή το media player, ο ήχος θα ακούγεται από τα ηχεία του home cinema.

Reaction score
2
Ευχαριστώ για τη βοήθεια, αλλά αν θέλεις ,επειδή δεν ξέρω από συνδέσεις τόσο καλά ...ανάλυσέ μου την απάντησή σου στο κομμάτι από που θα επιλέξω το media player ως πηγή; από το ίδιο το media rlayer η από τις άλλες συσκευές(tv , home cinema;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.525
Home cinema. Πάνω απο την είσοδο HDMI που θα συνδεθείς στο home cinema γράφει αυτο που πρέπει να επιλέξεις. HDMI 1,2 ή ο,τι αλλο.

Reaction score
2
Έχω μόνο 1 hdmi στο home cinema, αν γίνει η σύνδεση media player με home cinema τότε στην tv πάνε μόνο rsa καλώδιο χωρίς να μπορώ νάχω αποτέλεσμα....

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.550
Φυσιολογικά στο home cinema θα υπάρχει τουλάχιστον μία είσοδος hdmi για να συνδέσεις κάποια πηγή, πχ minix και μία έξοδος Hdmi για την σύνδεση με την tv.

Αν όχι, τότε σύνδεση με την tv και τα δύο (home cinema & minix) μέσω hdmi και με οπτική ή ψηφιακή σύνδεση στο home cinema για τον ήχο μόνο φυσικά.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.550
Πράγματι δεν υπάρχει κάποια δυνατότητα σύνδεσης με πηγή! Πολύ πρόχειρη κατασκευή!
Επίσης και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι κάτω του μετρίου, δυστυχώς!

Reaction score
7.114
μονο αναλογικα μπορεις,δηλαδη απο το line out του player (jack),στο aux in του LG (rca),αλλα προφανως σε απλο στερεο .

Reaction score
2
Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά!!! Αν κατάλαβα καλά η έλλειψη περισσότερων εισόδων/εξόδων hdmi δυσκολεύουν τη λειτουργία που θέλω.Οπότε σε μελλοντική αγορά αν το media player έχει πάνω από 2 hdmi θα μπορώ νάχω ήχο από το home cinema...

Reaction score
2
[DOUBLEPOST=1456315344][/DOUBLEPOST]Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!
[DOUBLEPOST=1456571161][/DOUBLEPOST]Τελικά βρήκα ενδιάμεση λύση....στο minix,από τη έξοδο των ακουστικών έκανα σύνδεση με rsa ήχου στο home cinama και έχω πλέον ήχο 5.1.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.525
Φοβάμαι πως εχεις απλό στέρεο 2.0 ήχο, σε έξι ηχεία. Έξοδος ακουστικών λογικά δίνει 2.0 σήμα.

Reaction score
2
Φοβάμαι πως εχεις απλό στέρεο 2.0 ήχο, σε έξι ηχεία. Έξοδος ακουστικών λογικά δίνει 2.0 σήμα.
[DOUBLEPOST=1456572417][/DOUBLEPOST]Το γνωρίζω αλλά είναι η μόνη λύση που βρήκα με βάση τις συνδέσεις του home cinema....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112