ΣΥΝΔΕΣΗ LAPTOP ΜΕ TV

Reaction score
0
Προσπαθώ να συνδέσω Sony VAIO με Philips plasma. Πήρα καλώδιο VGA 15pin, κατάφερα να δω την οθόνη του laptop μέσω τηλεόρασης αλλά δεν μπορω να διευρύνω την εικόνα σε πλήρη 16:9, μένει στο μέσο 4:3. Η γραμματοσειρά είναι πολύ δυσδιάκριτη λόγω ότι δείχνουν όλα μικρά, προσπάθησα να μεγενθύνει τους χαρακτήρες, τα κουμπιά κλπ αλλα υπάρχει πρόβλημα αφού στο laptop δείχνουν τεράστια όλα! Επίσης έχω βάλει καλώδιο jack 3.5mm στη θύρα ακουστικών του laptop με κατάληξη σε δυο RCA μαύρο κόκκινο τα οποία έβαλα σε θύρα audio λευκό κόκκινο η οποία θύρα έγραφε και VGA, ωστόσο δεν μπορω να ακούσω τραγούδια ούτε να ακούσω ήχο από YouTube. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
άλλαξε την ανάλυση της οθόνης.
ποιο είναι το Vaio;
τι λειτουργικό έχει;
ποια είναι η τηλεόραση;

Reaction score
0
Το laptop είναι Sony VAIO VGN-FE31H με Windows 8.1 Professional και η τηλεόραση είναι Philips Flat Tv 42" μοντέλο δεν ξέρω, είναι στου ξαδέλφου μου.

Reaction score
0
Ολα θα τα ρυθμίσεις απο την τηλεόραση
Ήχο ρύθμισα πηγή το PC όπως λέει το μενού, ωστόσο άκουγα κάποιους ήχους των windows κάποια σφάλματα που κάνει "κλικ" αλλα δεν μπορούσα να ακούσω ούτε τραγούδια με media player ούτε ήχο από YouTube και αλλα site.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Πρέπει να δεις στο manual της Philips τις αναλύσεις που υποστηρίζει στην είσοδο VGA, πολλοί κατασκευαστές περιόριζαν την ανάλυση εισόδου της VGA σε 1024 x 768 ή 1366 x 768.
Αν είναι αυτό το Vaio και έχει όντως οθόνη 4:3 πρέπει να ορίσεις την Philips σαν μοναδική οθόνη για να μπορέσεις να αλλάξεις ανάλυση σε σχήμα 16:9.
Για τον ήχο πρέπει να ρυθμίσεις σαν έξοδο ήχου την έξοδο των ακουστικών.

Reaction score
0
Δοκίμασα και με προβολή μόνο στην τηλεόραση χωρίς καμία αλλαγή. Στον ήχο από την αρχή έχω σαν έξοδο τα ακουστικά όμως αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ακούγεται στην τηλεόραση ο ήχος των windows όταν κάνει σφάλματα "ντιν", αλλα δεν ακούγεται μουσική.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef