Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΥΨΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΘΕΑΣΗ.
Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Samsung UE46D5500 ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗΝ ΠΗΡΑ .
ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩ.
Τι πολυλογάς Θεέ μου! :414::410:
Ευχαρηστω για τις απαντησεις ολους σας .Συγνωμη για τα κεφαλαια αλλα δεν βαζω τονους στα μικρα γι αυτο γραφω κεφαλαια.Καλώς ήρθες στο AVsite!
Καλή συνέχεια :107:
Αρχικά θα σε παρακαλούσα να μη γράφεις με κεφαλαία, αφενός γιατί φαίνεται σα να φωνάζεις, αφετέρου κουράζεις τα μάτια όσων διαβάζουν το κείμενό σου και θα ήθελαν να σε βοηθήσουν.
Στο θέμα μας.
Καλορίζικη η τηλεόραση. Καλές θεάσεις. Πολύ όμορφη.
- Η τηλεόραση θα μπει σε έπιπλο ή σε βάση στον τοίχο?
- Υπάρχει Home cinema που σημαίνει πως θα χρειαστεί κάτω από την τηλεόραση να μπει κεντρικό ηχείο? Και αν ναι, ποιο home cinema έχεις? Ή ποιο κεντρικό έχεις?
- Σκέφτεσαι ή έχεις και βιντεοπροβολέα στον ίδιο χώρο?
Αν το θέμα είναι εντελώς απλό, δηλαδή όχι home cinema ή προβολέας και κανένας περιορισμός επίπλου, κάτσε στον καναπέ απέναντι από την τηλεόραση.
Αφού κάτσεις χαλαρός, μέτρησε το ύψος των ματιών σου από το πάτωμα.
Το απολύτως λογικό είναι οι υπότιτλοι μιας ταινίας να τρέχουν περίπου σε αυτό το ύψος.
Η τάση πρέπει να είναι ανοδική.
Δηλαδή αν τοποθετηθεί ψηλότερα δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα (ίσως να έχεις και λίγο πιο κινηματογραφική αίσθηση και θα «μεγαλώσει» στα μάτια σου)
Αν τοποθετηθεί χαμηλότερα θα «μικρύνει» στα μάτια και το κυριότερο θα είναι κουραστική
Ευχαρηστω για τις απαντησεις ολους σας .Συγνωμη για τα κεφαλαια αλλα δεν βαζω τονους στα μικρα γι αυτο γραφω κεφαλαια.
Εχω home cinema της sony και το υψος που καταλαμβανει το επιπλο και τα μηχανηματα ειναι 1,05m .Ετσι πιστευεται οτι το κατω μερος της οθονης (δεδομενου οτι η αποσταση θεασης ειναι απο 2,30m εως 4,40m) ειναι σωστο να βρησκεται στο 1,20m απο το εδαφος?