"Σαλονάτα" Flac...

Reaction score
50
Απάντηση: "Σαλονάτα" Flac...

Βασικά έχει σημασία τι έχεις ήδη σε εξοπλισμό (nas-dac-pc) και τι λεφτά θέλεις να δώσεις.

Εχω κάνει 2 από τις λύσεις που αναφέρονται παραπάνω, δλδ laptop & media player.

Αν πας σε λύση για laptop (που ειναι χρήσιμο πολλαπλώς) μπορείς να βάλεις μια εφαρμογή όπως itunes ή xbmc όπου παίζει τα πάντα και αν έχεις android / iphone υπάρχει free app ώστε να μπορείς από εκεί να το ελέγχεις πλήρως, αρα δεν χρειάζεται να το έχεις δίπλα σου ή να σηκώνεσαι κάθε λίγο.
Η λύση itunes είναι πολύ εύχρηστη αλλά πρέπει να μετατρέψεις τα flac σου. To xbmc επίσης πολύ καλό χωρίς τέτοιους περιορισμούς! Υπάρχει και το Plex αλλά δεν το έχω δουλέψει. Με το laptop έχεις το + ότι κατεβάζεις απο το νετ και ακούς αμέσως χωρίς μεταφορές αρχείων κλπ

Το media pleyer (εχω το medX2) είναι πιο εύχρηστο και εύκολο στην χρήση ΑΛΛΑ θέλει τηλεόραση ανοιχτή μιας και δεν υποστηρίζει app για την πλοήγηση στα μενού του (αλλά από ότι λένε έχει το medX3). Πιάνει μικρό χώρο, παίζει τα πάντα και από ταινίες και Internet radio, του βάζεις μέσα τον σκληρό σου, το συνδέεις στο ντακ και είσαι έτοιμος.

Για αμιγώς hifi καταστάσεις όμως, φαίνεται o συνδιασμός nas-logitech-dac ή ολοκληρωμένη συσκευή όπως αυτές που σου είπαν τα παιδιά να ειναι ο καλύτερος (ισως θα πρέπει να επενδύσεις και σε nas αν δεν έχεις ήδη)

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Αρχίζω και "κλείνω" πολύ προς squeezebox μεριά μετά την ενημέρωση πως υπάρχει πρόγραμμα που "ξεκλειδώνει" δυνατότητες...
Παίζει και 192 πλέον και ονομάζεται Enhanced Digital Output.

Ψάξτε το όσοι είστε κάτοχοι squeezebox.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
υπάρχει όντως και κάνει το usb output , με αυτα τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις παραπάνω...το χρησιμοποιούν κυρίως αυτοί που το dac τους έχει usb.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Να ξέρεις πάντως οτι οι λύσεις που έχεις σε αυτό τον τρόπο αναπαραγωγής είναι απεριόριστες οπότε αποφάσισε πρώτα πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να δαπανήσεις.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Βρε Αντουαν ,βρε παλλικαρακι μου εγω θεωρω παντως οτι η καλλιτερη λυση ειναι ενα λαπτοπ.....οπου βρισκεις πολλους software players,συνεχομενες αναβαθμησεις,TRS filters ,DSPs που συνεχως εξελισονται,εχεις το wifi σου τουρλα στον καναπε και streamαρεις αβερτα,σερφαρεις επιτοπου στο νετ και οταν βρεις και κατι ζορικο το κατεβαζεις,με τον Foobar για αρχη κανεις πανευκολα convert τα αρχεια σου,αμα γουσταρεις κιολας μπορεις να δεις και Hi Definition music videos με εξισου ζορικα δωρεαν προγραμματα αναβαθμησιμα συνεχως-βλεπε media player classic-km player-xmbc και τοσα αλλα........για μενα η καλλιτερη συνεχως αναβαθμησιμη λυση.

Βρισκεις και στι Eshop ελαφρως μεταχειρισμενο διπυρηνο με 350 ευρω και θα εισαι super τζαματος......δεν θα το μετανοιωσεις τρελλιαρη μου!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: "Σαλονάτα" Flac...

Ακου και τις παλιοσειρες.......κατι ξερουν.......:116::403::407:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Απάντηση: Re: "Σαλονάτα" Flac...

Ακου και τις παλιοσειρες.......κατι ξερουν.......:116::403::407:
Σας φοβάμαι εσάς τις.... καραβάνες!!!! Χαχααχχα!!! :)

Reaction score
373

Βρε Αντουαν ,βρε παλλικαρακι μου εγω θεωρω παντως οτι η καλλιτερη λυση ειναι ενα λαπτοπ.....οπου βρισκεις πολλους software players,συνεχομενες αναβαθμησεις,TRS filters ,DSPs που συνεχως εξελισονται,εχεις το wifi σου τουρλα στον καναπε και streamαρεις αβερτα,σερφαρεις επιτοπου στο νετ και οταν βρεις και κατι ζορικο το κατεβαζεις,με τον Foobar για αρχη κανεις πανευκολα convert τα αρχεια σου,αμα γουσταρεις κιολας μπορεις να δεις και Hi Definition music videos με εξισου ζορικα δωρεαν προγραμματα αναβαθμησιμα συνεχως-βλεπε media player classic-km player-xmbc και τοσα αλλα........για μενα η καλλιτερη συνεχως αναβαθμησιμη λυση.

Βρισκεις και στι Eshop ελαφρως μεταχειρισμενο διπυρηνο με 350 ευρω και θα εισαι super τζαματος......δεν θα το μετανοιωσεις τρελλιαρη μου!!!!!!!!!!
+1000

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@