- Reaction score
- 3
Μιας και και βαζεις και αθλητικα ξεχασες σαν σημερα το 71 ο παο επαιξε στην μοναδικη ελληνικη συμετοχη τελικο κυπελου πρωταθλητριων . οχι τιποτα αλλο μην φωναζει και ο κυριος ανδρεας για επιλεκτικη αναφορα 
Eγώ να σου δώσω;;;Giota said:ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμ.................
Πόσα δίνεις;;;;;;;;
Kάτι πρόβλημα πρέπει να υπάρχει...dream_GR said:
Andrew said:...εγω το μονο που ακουσα οτι εσκισε ηταν το ...καλσον!!!![]()
![]()
Οντως κάτι δεν πάει καλά αυτές τις μέρες, εχουμε και russianlolita... από όλα έχουμεunforgiven said:Andrew said:...εγω το μονο που ακουσα οτι εσκισε ηταν το ...καλσον!!!![]()
![]()
Πάντως η Γιώτα ημέρεψε... Πού είναι οι γλύκες και οι αβρότητες; "Σκάσε", "θα τα πούμε μετά", "βρε δεν πας να..." και άλλες γλύκες...![]()
![]()
Δεν ξέρω πού πάμε ως forum... Ο Dream έγινε συντονιστής, ο Δημητρόπουλος αδυνάτισε, ο Ανδρεάδης τρώει μόνο μια γκουμούτσα παστίτσιο, η Γιώτα φρονίμεψε, η Λουντμίλλα μαθαίνει ορθογραφία... Και εγώ δεν αισθάνομαι πολύ καλά τελευταία...![]()
unforgiven said:Andrew said:...εγω το μονο που ακουσα οτι εσκισε ηταν το ...καλσον!!!![]()
![]()
Πάντως η Γιώτα ημέρεψε... Πού είναι οι γλύκες και οι αβρότητες; "Σκάσε", "θα τα πούμε μετά", "βρε δεν πας να..." και άλλες γλύκες...![]()
![]()
Δεν ξέρω πού πάμε ως forum... Ο Dream έγινε συντονιστής, ο Δημητρόπουλος αδυνάτισε, ο Ανδρεάδης τρώει μόνο μια γκουμούτσα παστίτσιο, η Γιώτα φρονίμεψε, η Λουντμίλλα μαθαίνει ορθογραφία... Και εγώ δεν αισθάνομαι πολύ καλά τελευταία...![]()