Σας καλούν στην εφεδρεία?

Reaction score
5
Μόλις πριν λίγο έχω ψάξει τα στρατιωτικά μου έγγραφα και ανακάλυψα ότι το Σάββατο ντύνομαι στο χακί! παίρνω όπλα κράνος εξαρτίσεις, παίρνω το αυτοκίνητο και τρέχω στην γραμμή καταπαύσεως του πυρός!
Τάγμα που υπηρετώ είναι περίπου 15 λεπτά με το αυτοκίνητο αλλά την περασμένη και αυτή την παρουσίαση αποφάσισαν να μας πάρουν κάπου εξοχικά! 2 ώρες δρόμος σε μια περιοχή ξεκομμένη από τον υπόλοιπο κόσμο!
Εντάξει δεν έχω παράπονο αλλά να βλέπαμε και καμία γυναίκα :wink: έτσι για να περνούμε και πιο ευχάριστα να πω χαλάλι της πατρίδας αλλά ρε μαμώτο οι κάτοικοι εκεί πάνω είναι από τα 65 και βαλε! :shock:

Να σας πω και ένα ποιηματάκι που μάθαμε στο στρατό?

Πάνω σε.. πάνω σε ψηλή ραχούλα… με καρτερεί μια ελληνοπούλα! :roll:
Παρακάτω δεν θυμάμαι :oops: :oops: :oops:

Για την ακρίβεια δυο ελληνοπούλες.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Ωχ τώρα που το θυμήθηκααπό τον άλλο μήνα αρχίζουν να καλούν κι εδώ κόσμο για ασκήσεις κλπ...

Για ποιους χτυπά η καμπάνα???

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Καλά ρε παιδιά ???

Γιατί δεν τους εξηγείτε ότι γράφετε στο AVSite να σας απαλλάξουν!!!

Θεέ και Κύριε!!!

ΧΣ
(Αντρέα, "πιστοποιητικά εγγραφής" δίνεις?)

Reaction score
5
Είναι μια παρουσίαση ρουτίνας δεν έγινε και τίποτα! ούτε καν άσκηση είναι!
Απλώς μια υπηρεσία σκοπιάς σε ακριτικά φιλάκια!
Η παρουσίαση αρχίζει απόγευμα Σαββάτου και λήγει κατά της έξι το πρωί της Κυριακής!
Το κακό είναι ότι αύριο θα έχω μια πολύ γεμάτη μέρα, το πρωί πρέπει να πάω Λεμεσό, μετά πίσω για να ετοιμαστώ και να ξεκινήσω για την παρουσίαση! :roll:

Γιώργο με πιάνεις αδιάβαστο για πια έκθεση μιλάς?
Ελπίζω να συνεχιστεί και πέρα από το σαββατοκύριακο γιατί δεν το αντέχω να φεύγω από το στρατό και να τρέχω Λευκωσία για την έκθεση! :shock:

Reaction score
7
Γιώργο με πιάνεις αδιάβαστο για πια έκθεση μιλάς?
Λεμεσό ειναι! Σε ενα ξενοδοχειο. Καλα δεν ειναι ακριβως εκθεση. Μια παρουσιαση-σεμιναριο σε προιοντα sony για τα καταστηματα πωλησεων ειναι.
Απογευμα Σαβ αρχιζει, και ισως να μπει δυσκολα καποιος μη...καταστηματαρχης...
Οποτε...μην αγχωνεαι.... :)

Καλο κυνηγι............. :wink:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos