Σε αναζήτηση ενισχυτη με phono stage

Reaction score
61
Καλησπέρα,όπως λέει ο τίτλος,τα'θελα και τα'παθα,ερωτεύτηκα τρέλα το mk 2 του Σταμάτη( delamostre ) και τώρα που το απέκτησα θέλω την γνώμη σας για να το πλαισιωσω με ένα ενισχυτη με phono stage, για να ακούω υποφερτα την μουσικη μου( με κεφαλη στο mk 2 την pickering v 15).
Επειδή όμως είστε οι περισσότεροι "άρρωστοι"(.η αλήθεια είναι ότι σας ζηλεύω!) με το βινυλιο,μην μου προτείνετε μηχανήματα χιλιάδων ευρω,θα το κάνετε άσκοπα,απλά για ματοθεραπεια μου,γιατί δεν τα διαθετω,απλά κάτι υποφερτο.....

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
Re: Οποίος ανακατεύεται με τον delamostre ψάχνεται για ενισχυτη με phono stage

Φίλε μου Φοίβο,
καταρχάς αν μου επιτρέπεται να σου δώσω μία συμβουλή. Μακριά από τον κύριο delamostre ο οποίος έχει καταστρέψει ανθρώπους υποστηρίζοντας τάχα ότι το βυνίλιο υπερτερεί του cd κλπ. Άκου τι λέει ο αθεόφοβος. Αυτός με παρέσυρε και δεν θέλω να βλέπω cd ούτε ζωγραφιστό.
Σοβαρά τώρα μπορείς να ψάξεις ένα NAD PP2 και νομίζω ότι δεν θα απογοητευτείς σε αυτά τα χρήματα.

Reaction score
61
Απάντηση: Οποίος ανακατεύεται με τον delamostre ψάχνεται για ενισχυτη με phono stage

Ευχαριστω φιλε Σταύρο,αλλα γραψε και λεπτομέρειες γιαυτον,πρέπει να αγοράσω ξεχωριστά phono stage η φοράει πάνω του;

Reaction score
0
Απάντηση: Οποίος ανακατεύεται με τον delamostre ψάχνεται για ενισχυτη με phono stage

Μα καλά τι έχετε πάθει όλοι με τον delamostre. Ο άνθρωπος είπε να πάρει μερικά μηχανηματάκια (έως μηχανηματάρες) και κατευθείαν πέσατε όλοι να του τα πάρετε. Ειδικά αυτό το πικάπ το είχε μεγάλη αδυναμία. Κρίμα που δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος αλλιώς όλο και κάτι θα του έπερνα εγώ. Πάντως η συλλογή του είναι φανταστική και ελπίζω να μην χρειαστεί να την αποχωριστεί. Για προενισχυτή μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιον ολοκληρωμένο ενισχυτή που έχει ενσωματωμένο phono stage και να απολαμβάνεις υποφερτά την μουσική σου. Ο nad είναι απλός προενισχυτής θέλεις και ένα τελικό ενισχυτή να οδηγήσει τα ηχεία σου. Καλές ακροάσεις.

Reaction score
61

CCR - Get Down Woman με John Fogerty στα κορυφαια του,ετσι για να θυμομαστε το αληθινο ροκ!
αντε να βρω εναν ολοκληρωμενο με phono stage να ακουω και το Susie-Q και το I Put A Spell On You
Περιμενω ακομα τις προτασεις σας,για την ακριβεια κρεμομαι απο εσας!!

Reaction score
61

φιλε καταλαβαινω την καψα σου,αλλα η δικια μου υπερισχησε,αφου για να καταλαβεις,μεχρι και κανταδα κατω απο το παραθυρο του Σταματη εκανα,για να ενδωσει!!

Reaction score
2.248
Απάντηση: Σε αναζήτηση ενισχυτη με phono stage

Φίλε Φοίβο,
Εχουμε ξαναγράψει ότι οι σημερινοί ολοκληρωμένοι ενισχυτές και ιδικά οι AV δεν έχουν "ποιοτικά" phono stages αλλά "εισαγωγικά". (οσοι έχουν δλδ επειδή πολλοί δεν έχουν καν)
Οι ολοκληρωμένοι αρχές δεκαετίας του 80 είχαν καλά stages και μάλιστα αρκετοί και για MC κεφαλές.

Ενα σημερινό εξωτερικό phono stage χαμηλότατης τιμής (όχι πανω από 100 εύρο) σε σύγκριση με το ενσωματωμένο ενός σημερινού ολοκληρωμένου είναι πολύ καλύτερο.
Cambridge Azur, Musical Fidelity V-LPS, Project phono box κτλ κτλ είναι οικονομικά stages και δεν έχουν καμιά σχέση με αυτά τα ενσωματωμένα των σημερινών ολοκληρωμένων ενισχυτών.

Οπότε πριν προβείς στην αγορά ενός νέου ενισχυτή (νομίζοντας ότι θα έχει και καλύτερο stage) δοκίμασε στον δικό σου (onkyo 401 νομίζω) ένα εξωτερικό και θα δεις την διαφορά.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478

Μόνο μην ξεχάσεις να συνδέσεις το εξωτερικό phono σε οποιαδήποτε άλλη είσοδο (π.χ. AUX, Line, CD κτλ) του ενισχυτή σου ΕΚΤΟΣ από την είσοδο phono του ενισχυτή σου.

Reaction score
61

βρε παιδια,καταρχας ευχαριστω Γιωργο μου και σενα wizzy. αλλα πως ξερω στα σιγουρα οτι ο ONKYO A-RV 401με εξωτερικο phono stage
α. θα ειναι συμβατος και
β.καποιον με χαμηλο κοστος και αξιοπρεπη αποδοση μεσω του ενισχυτη μου

Ευχαριστω εκ των προτερων

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.883
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis