Σε δυο χρονια...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Σε δυο χρονια...

evaluation με μασκα καταδησης τσου
φερτε κατι σε oakley η silhuet γυαλια τυπου σταθης ψαλτης ας τα βαλει κανας αλλος

VG

Reaction score
0
Δεν θα περπατησουν πιστευω,αλλα μεγαλη μπουκια φαε....

Reaction score
1
Το θέμα μας είναι ότι μπορεί στο προσεχές μέλλον να βλέπουμε 3D, αλλά τι θα βλέπουμε;

Εμένα, προσωπικά, δεν με συγκινεί αυτή η προοπτική. Έχω δει κάμποσες ταινίες με γυαλιά. Από ένα σημείο κι έπειτα τα βρήκα κουραστικά, συν το ότι η θέαση κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μου φαίνεται και πολύ "κινηματογραφική".

Άσε, δε, που η ταινία πρέπει να είναι γυρισμένη εξ' αρχής με σκοπό το 3D. Που σημαίνει ότι τα αριστουργήματα με τα οποία μεγαλώσαμε θα παραμείνουν 2D και θα πρέπει να αρκεστούμε σε νέες παραγωγές αμφίβολης ποιότητας.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μα, αυτο ακριβως...
Αν διαβασει κανεις το κειμενο αναφερουν πως οι νεες παραγωγες σε 3D θα ειναι εντελως ξεκουραστες, ακριβως οπως βλεπουμε μια κανονικη ταινια στον κινηματογραφο η στον βιντεοπροβολεα μας σημερα.:cool_4:

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Σε δυο χρονια...

Μα, αυτο ακριβως...
Αν διαβασει κανεις το κειμενο αναφερουν πως οι νεες παραγωγες σε 3D θα ειναι εντελως ξεκουραστες, ακριβως οπως βλεπουμε μια κανονικη ταινια στον κινηματογραφο η στον βιντεοπροβολεα μας σημερα.:cool_4:
Αντε να δουμε.

Απλα το θεμα ειναι οτι θα χανεις την επαφη με τον δυπλα σου!!! :happy_4: :happy_4:

Reaction score
4
Βρε παιδες δεξια δεξια στην φωτο ο Λαμπρος αφησε μουστακι? :happy_8:

Reaction score
14
Τσόντα σε 3D είναι επικίνδυνη σίγουρα....

Τώρα για το 3D Experience δεν με συγκινεί καθόλου. Δεν μου αρέσει να φοράω γυαλιά και δεν μου αρέσει που θα θέλει να είσαι απόλυτα κεντραρισμένος στην οθόνη για την σωστή σύγκλιση των δύο beams.

Επίσης δεν μου αρέσει η ιδέα που είπε ο Νίκος ότι οι παλαιές ταινίες μας θα είναι στο παραδοσιακό 2D format.

Ομως μια θέαση μια εμπειρία ενός σύγχρονου 3D συστήματος θα μπορούσε να μου αλλάξει γνώμη καθώς αυτό που ακόμα εχω στο μυαλό μου και στα μάτια μου έιναι το 3D με τα κόκκινα μπλέ γυαλιά.

Reaction score
63
Τσόντα σε 3D είναι επικίνδυνη σίγουρα....

Τώρα για το 3D Experience δεν με συγκινεί καθόλου. Δεν μου αρέσει να φοράω γυαλιά και δεν μου αρέσει που θα θέλει να είσαι απόλυτα κεντραρισμένος στην οθόνη για την σωστή σύγκλιση των δύο beams.

Επίσης δεν μου αρέσει η ιδέα που είπε ο Νίκος ότι οι παλαιές ταινίες μας θα είναι στο παραδοσιακό 2D format.

Ομως μια θέαση μια εμπειρία ενός σύγχρονου 3D συστήματος θα μπορούσε να μου αλλάξει γνώμη καθώς αυτό που ακόμα εχω στο μυαλό μου και στα μάτια μου έιναι το 3D με τα κόκκινα μπλέ γυαλιά.
Δες real D στα village. Θ' αλλάξεις γνώμη!!

Reaction score
60
Παντως η νεα ταινια του JAMES CAMERON - AVATAR - θα γυριστει σε 3D.

O σκηνοθετης παλι θα βαλει νεα στανταρτς στον τροπο που θα βλεπουμε ταινιες.

Θα ειναι στις αιθουσες το 2009.

Reaction score
170
Απάντηση: Re: Σε δυο χρονια...

δεν μου αρέσει που θα θέλει να είσαι απόλυτα κεντραρισμένος στην οθόνη για την σωστή σύγκλιση των δύο beams.
Αυτή η τεχνολογία είναι πλέον ξεπερασμένη και δεν την χρησιμοποιεί κανένα από τα σύγχρονα συστήματα. Σε αυτά προβάλλονται εναλλάξ από τον ίδιο προβολέα τα καρέ για δεξί-αριστερό μάτι και το φως πολώνεται. Στη συνέχεια φτάνει στο μάτι και περνάει και πάλι από κυκλικά πολωτικά φίλτρα που έχουν τα γυαλιά που φοράει ο θεατής. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το τρισδιάστατο εφέ να είναι ορατό ανεξαρτήτως της γωνίας θέασης.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.511
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio