Σε ποιον πηγαινε το "τσαμπα μαγκας"?

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Προσωπικά όπως το είπε μου άρεσε.

Μου άρεσε πολύ γιατι δείχνει οτι έχει επαφή με την Ελληνική κουλτούρα που επικρατεί στο Ελλαδιστάν. Εδειξε οτι έχει γνώση της εγχώριας αγοράς! Τώρα το να μάθει να πουλάει (εδώ σε θέλω) είναι μια άλλη υπόθεση. Σε αυτό ο Κωστάκης είναι αητός. Μου θυμίζει τον Α. Καφάτο σε μεγάλα κέφια.

Κωστάκης ΔΕΘ 2005: Θα σας κόψω το επίδομα θέρμασης (σε όσους το δικαιούνται) αλλά το κάνω για το καλό αυτό του τόπου. Και όσα γερόντια με σύνταση 300 ευρώ πεθάνουν από το κρύο και με άδεια τη δεξαμενη να το ξέρουν οτι θυσιαστηκαν για το καλό της Πατρίδας. Σύγχονοι Καραισκάκιδες γεννάει αυτός ο τόπος.

Ανδρέας σε κέφια: Μα τι μου λέτε κύριε εσκιμώε μου αν το χρειάζεστε το ψυγείο. Μιλάμε για τη πιο δυνατη τεχνολογία No Frost με διπλή καμπίνα. θα έχετε και κρύο νερό χειμώνα-καλοκαίρι Εεεε συγνώμη χειμώνα-χειμώνα μέχρι και παγάκια σε κύβους ή θρυματισμένα οτι ώρα θελήσετε.
Θα σας κάνω δώρο και τη λευκή επενδυση για να ταιριάξει με την εσωτερική επενδυση του igloo σας. Αλλά μην αργείτε. Οταν θα έρθει το ρεύμα στη περιοχή σας και εμείς τότε πνιγόμαστε στη δουλειά δεν θα προλάβουμε να επιλέξουμε με την ησυχία σας το μοντέλο που ταιριάζει στις αναγκες σας. Πάρτε το σήμερα και επενδύστε.

Axxx, πόσα έχω να μάθω από σένα μέγιστε salesman και πόσο λίγο χρόνο έχουμε μπροστά μας!!! Μπριτάνικα είσαι!!

Αφήνω όμως τη παρενθεση με τα της πώλησης και επανέρχομαι στη τσάμπα μαγκία του θέματος μας.
Ωραίο σπορ ρε παιδί μου!

Τσάμπα Μάγκας, αλήθεια και που δεν βλέπουμε στο Ελλάντα τέτοιους.

Θυμήθηκα οταν αστυνομικοί με είχαν σταματήσει στη Λ.Βουλιαγμένης εμένα και άλλους 10 για κράνος και άρχιζε η εγγραφή σε ρόζ χαρτιά! (Μη βιαστείτε να κουνήσετε απαξιωτικά το κεφάλι σας για τους μπλέ φίλους μας)

Ενας αεράτος XTης μετα ξανθού κομού στη σέλα, λέει σε ένα αστυνομικό, Ρε Φιλαρακι μη γράφεις, ανηψιός του Παλιοκρασά είμαι (αλήθεια τον θυμάστε; )

Ο αστυνομικός μόλις περνάει το πρώτο σοκ ξαφνιάσματος απαντάει απαθέστατα:

Τότε δεν υπάρχει πρόβλημα, θα σας γράψω και για δεύτερο κράνος για την συνεπιβάτη και ας τα σβήσει και τα δύο ο κ.Βουλευτής. Τι μια, τι δύο κλήσεις!

Σαγόνια κάτω, χασκόγελα οι υπόλοιποι, και ως φυσικόν ο τσάμπα μάγκας, ρεζίλι πλέον, άρχισε το κλάμα του τύπου να μην ενοχλούμε τον κ.Βουλετή για ψιλοπράγματα κλπ. Η γκόμενα πίσω τα είχε χαμένα. Μόλις άρχισε να ανεβάζει τόνο ο ψευτάκος λέγοντας οτι δεν έιναι πράγματα αυτά κλπ, του λέει ο αστυνομικός:
Σε γράφω και για έλλειψη καθρέπτη (σιγα μην τους άφηνε πάνω στο ΧΤ!!) και στο επόμενο κιχ θα πάμε στο τμήμα να μιλήσουμε και οι δύο στον κ.Παλιοκρασά.

Τάφος!!!!

Κάτι τέτοιο μου θύμισε ο Γ. Παπανδρέου με την έκφραση αυτή.
Και δόξα το θεό από Τσάμπα μαγκιά στην Ελλάδα ουυυυυυ, να σας δείξω να χορτάσετε.
Μπορώ να αρχίζω και με links :mrgreen:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν ξέρω ρε Βαγγέλη... εμένα ο Γιωργάκης μου θύμισε μια ελληνική ταινία με κάποιον που έλεγε συνέχεια: "Μ' αρέσει να με διορθώνουν..." :lol:

Reaction score
0
Υπενθυμίζω, σε όσους θυμούνται μονο οσα θελουν, μια ...παλια δηλωση περι νταβατζηδων (εν μεσω κοκορετσιου και γυρου) σε εναν απο τους οποίους ανατεθηκε η διοργανωση του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με Ελληνικες ομάδες ...χωρις ομως τη συμετοχη μιας ομαδας προκειμενου να αρθουν τα ασυμβιβαστα.
Λιγο πιο παλια, η μη συμμετοχη των ελληνικων ομαδων στο ΣΤΟΙΧΗΜΑ, θεωρούνταν αυτονόητη λογω αυτης της σχεσης που υπάρχει και ολοι μας ξερουμε.
(Κολοτουμπα Νο1)
...ολα τα ασυμβιβαστα μπορουν να αρθούν, και κυρίως τα ηθικα, αρκει τα φραγκα να ειναι πολλα. Νομιζω πως αναλογα διλημματα εχουν και οι εταιρες τα οποία τελικως τα ξεπερνουν εξαιρωντας τη συνδιαλλαγη με συγγενικα προσωπα.

Υπενθυμιζω επίσης κατι μεταγενεστερους παληκαρισμους για μαχες που θα δωσουμε στην Ευρωπαϊκή Ενωση για το ...συνταγμα (και καλά...), με αφορμή καποιον βασικο μετοχο, και τις γαργαρες που ακολούθησαν μετα απο τις σβουριχτες σφαλιαρες με συνεπεια 1 χρονο μετα να μην υπαρχει καποιος ρυθμιση. (Κολοτουμπα Νο2)

Και αλλα πολλα.(Κυπριακα, Σινουκικα, Σκοπιανα, επιδοματα θερμανσης, ηπιες προσαρμογες, κεντρωοι χωροι, ασφαλιστικα, γεωργικα, διευθυντικα δικαιωματα, ακτοπλοϊκα, Ολυμπιακα). Ολα τσαμπα.
Αυτα εμενα μου θυμιζουν τσαμπα μαγκες. Εσας?

Reaction score
7
Μπόμπολας. Το πολέμησε όσο μπορούσε. Το οτι η ΕΕ το έστειλε πίσω δεν σημαίνει κωλοτούμπα. Απλά υπάρχουν ακόμα μεγαλύτερα συμφέροντα στην ΕΕ. Την προσπάθεια την έκανε.

Παμε Στοιχημα. Με την εισαγωγή των ελληνικών ομάδων το Ελληνικο Κράτος κερδίζει λεφτά και αυτό ειναι το σημαντικότερο σήμερα. Αν εσύ πιστεύεις οτι ο Κόκκαλης σήμερα είναι ευνοημένος κοίτα τις ειδήσεις που αφορούν τον ΟΤΕ. Επίσης για το Παμε Στοιχημα υπάρχει σύμβαση που έχει ισχυ αν δεν κανω λάθος μέχρι το 2006-2007. Μέχρι τοτε δεν ΜΠΟΡΕΙ να κάνει τιποτα η κυβέρνηση. Μετα παπαλα...

Τα υπόλοιπα που λές είναι απλά αστεία.

Σκοπιανό?
Κυπριακό?

Τι εκανε ο Κωστάκης και σε τάραξε? Τα ειχε λύσει η προηγούμενη κυβέρνηση και η επάρατος τα έδωκε στους εχθρούς της πατρίδος?

Αν τώρα εσύ δεν βλέπεις οτι το ασφαλιστικό της χώρας είναι για τα μπάζα (100+ ταμεία), οτι η μονιμότητα στο έτος 2005 ειναι ανέκδοτο, οτι το ελεύθερο ωράριο ειναι πραγματικότητα σε ΟΛΕΣ τις ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ χώρες και οτι οι επιδοτήσεις στην γεωργια θα είναι παρελθόν σε 2 χρόνια απλά είσαι τυφλός...

Το καλό το άφησα για το τέλος....

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ...Έλεος...Και για αυτο φταίει ο Κωστάκης? Ρε τον άτιμο ποτε πρόλαβε σε 1 χρόνο και την χρεωκόπησε. Αλλα όχι....να μην την κλείσει. Να μην δίωξει κανένα. Να μην βγεί στην σύνταξη κανενας. Να μην γίνει οτι και στην Swiss Air. Α δεν στα είπανε? Έκλεισε και αυτή. Και στην θέση της υπάρχει μια Swiss πλέον με 30-40% λιγότερους υπαλλήλους.

Κατι άλλα για Σινούκ, ακτοπλοικά κτλ. δεν θα τα έγραφε ούτε η Αυριανή της παλιάς καλής εποχής.

Τσάμπα μάγκας στην πολιτική είναι αυτός που δίνει ΠΑΡΟΧΕΣ με ΔΑΝΕΙΚΑ λεφτα...

Reaction score
7
Τσάμπα μαγκες ειναι ολοι.
Οι μπλε, οι πρασινοι, οι κοκκινοι, οι πουα με βουλες...
Σιγα μην κατσω να ασχοληθω με αυτα που λενε και να τσακωθω με τον καθε εναν απο εσας που παθιαζεται με τα κομματα.
Θα κοιταξω να σωσω τον εαυτο μου (πειτε με οπως θετε, αλλα αυτοι δε νοιαζονται για εμενα) και να επιβιωσω απο την κατασταση που δημιουργουν αυτοι οι χρωματιστοι εις βαρος μου.

Το μονο χρωμα που ξερω ειναι το μαυρο, και αυτο τους εδωσα στις προηγουμενες και αυτο θα δωσω και στις επομενες εκλογες. Επισης μαυρα θα ειναι και τα εξτρα που βγαζω....

Δε θα υπαρχουν φοροαπαλλαγες πια, λεει.... Ειχαμε τουλαχιστο -1000Ε εκπτωση εισοδηματος απο τα νοσοκομειακα-ασφαλιστικα εξοδα....

Reaction score
7
Όταν εσύ βγάζεις ΜΑΥΡΑ λεφτά κλέβεις εμένα...

ΚΛΕΒΕΙΣ εμένα γιατι οταν το κράτος ΔΕΝ εχει λεφτά απο ΕΜΕΝΑ θα έρθει να τα πάρει...Το αστείο είναι οτι αυτοι που δεν κόβουν τιμολόγια και αυτοι που προμηθεύονται "ΜΑΥΡΑ" υλικά (τιμολόγια σε τρίτους κτλ. - είναι γνωστά) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ για τους φόρους !!!!!!!

Επίσης να ξέρεις οτι όλοι μας μπορούμε να το παίξουμε ζαμανφου, "ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ" κτλ. Αυτό είναι το εύκολο. Το δύσκολο είναι να βρείς, ΕΣΤΩ, το λιγότερο ΚΑΚΟ και να το υποστηρίξεις.

Το πρόβλημα δεν είναι οι πολιτικοί αλλα ο ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ/ΑΚΟΥΛΤΟΥΡΟΣ και μη συνηδητοποιημένος έλληνας πολίτης...

Αυτός που χτίζει αυθαίρετο και μπαζώνει και μετά διαμαρτύρεται για το κράτος που δεν τον σκέφτηκε στη νεροποντή...

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Καλο παιδι ο Γιωργος αλλα ....δεν κανει.Δεν ειναι τυχαιο που ο τυπος (....ο δικος τους εννοειται) συντηρει την διαφορα με τη ΝΔ στο 4-5%.Απλα οσο ο Κωστακης πρεπει να ειναι πρωθυπουργος της χωρας ο Γιωργακης θα ειναι αρχηγος του ΠΑΣΟΚ.......και το παιχνιδι συνεχιζεται.

Reaction score
7
Όταν εσύ βγάζεις ΜΑΥΡΑ λεφτά κλέβεις εμένα...

ΚΛΕΒΕΙΣ εμένα γιατι οταν το κράτος ΔΕΝ εχει λεφτά απο ΕΜΕΝΑ θα έρθει να τα πάρει...Το αστείο είναι οτι αυτοι που δεν κόβουν τιμολόγια και αυτοι που προμηθεύονται "ΜΑΥΡΑ" υλικά (τιμολόγια σε τρίτους κτλ. - είναι γνωστά) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ για τους φόρους !!!!!!!

Επίσης να ξέρεις οτι όλοι μας μπορούμε να το παίξουμε ζαμανφου, "ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ" κτλ. Αυτό είναι το εύκολο. Το δύσκολο είναι να βρείς, ΕΣΤΩ, το λιγότερο ΚΑΚΟ και να το υποστηρίξεις.

Το πρόβλημα δεν είναι οι πολιτικοί αλλα ο ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ/ΑΚΟΥΛΤΟΥΡΟΣ και μη συνηδητοποιημένος έλληνας πολίτης...

Αυτός που χτίζει αυθαίρετο και μπαζώνει και μετά διαμαρτύρεται για το κράτος που δεν τον σκέφτηκε στη νεροποντή...

Προβλημα ειναι και ο ''συνειδητοποιημενος'' πολιτης που ειναι κολλημενος σε ενα χρωμα. Κοινως, κομματοσκυλο, που ο,τι και να γινει θα υποστηριζει το ιδιο κομμα. Απο τις εκλογες και τα αποτελεσματα βλεπω οτι τα 2 μεγαλα κομματα ενουν ενα μονιμο (κομματοσκυλικο, ισως) ποσοστο 35% εκαστο, +10% τα κοκκινα κομματα, +10% τα λευκα και τα λοιπα κομματα... Υπαρχει και μετα ενα ακομα 10% που κανει τη διαφορα στα αποτελεσματα επειδη παει τη μια με τον εναν και μια με τον αλλο....
Τωρα απο αυτο το 10% ποσοι ειναι οι πραγματικα συνειδητοποιημενοι και ποσοι ειναι οι συμφεροντολογοι, που ψηφιζουν αναλογα με τις εκαστοτε αναγκες τους, δεν το ξερω.

Δεν ασχολουμαι με τα κομματα (πια).
Με την πολιτικη ασχολουμαι.
Εχω (καλως ή κακως) μεγαλογνωστους και απο τα 2 κομματα (ασχετα που ο καθενας νομιζει οτι ειμαι δικος του!!!) που ηθελαν να με βολεψουν καπου στο δημοσιο... Οχι μονο δε δεχτηκα, αλλα τωρα με το ζορι τους μιλαω, και τους το εχω πει οτι δε συμφωνω με την πολιτικη τους.
Ισως να εχω υψηλα στανταρ και δεν μπορω να βρω ΕΣΤΩ το λιγοτερο ΚΑΚΟ (το ''μη χειρον, βελτιστο'', που λενε). Αυτη τη λυση ομως τη βλεπω ως συμβιβασμο. Δε μου αρεσει αυτο, γιατι ετσι αυτος που ειναι κακος αλλα ''καλυτερος'' απο τον αλλον -απο τη στιγμη που θα τον επιλεγω- δε θα προσπαθησει να βελτιωθει, αλλα ως ''καλυτερος'' θα επαναπαυθει (εις βαρος μου παντα).
Εκτος απο αυτο, δεν με πειθουν γι αυτα που θα κανουν.
Αν δω ομως καποια στιγμη φως στο τουνελ, δηλαδη τα λεφτα που πληρωνω (ΙΚΑ, φοροι, διοδια, δημος-καθαριοτητα, ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ) να εχουν αποτελεσμα (να εχω περιθαλψη, καινουριους και ασφαλεις δρομους, καθαρο πεζοδρομιο, ρευμα χωρις να κλεινω το κλιματιστικο, υψηλες υπηρεσιες κλπ) τοτε θα κρινω τον καλυτερο.
Θελω ομως να δω αυτο το φως.

Reaction score
7
Δεν είμαι στο δημόσιο και ούτε θα ήθελα να είμαι ποτέ. Δεν έχω καμία εξάρτηση απο τα κόμματα και ψηφίζω εκείνο που νομίζω οτι θα κάνει το περισσότερο καλό.

Η αποχή ΠΟΤΕ δεν είναι καλή. Πολυ απλά αν εσύ ΑΠΕΧΕΙΣ που θεωρείς/ουμε οτι έχεις αντικειμενικότερο κριτήριο τότε πολύ απλά μια ζωή θα σε κυβερνούν αυτοί που ψηφίζουν τα κομματόσκυλά (είναι λίγα πλέον να ξέρεις πάντως) ή γενικά αυτοι που ψηφίζουν για ολους τους ΛΑΘΟΣ λόγους...

Όταν ψηφίζεις το λιγότερο κακό ΒΟΗΘΑΣ να επικρατεί ο καλύτερος να βελτιώνεται έτσι αυτός που χάνει (για να κερδίσει την επόμενη φορά) κοκ. Αυτό είναι προφανώς καλό και μακροπρόθεσμα ανεβάζει το επίπεδο των πολιτικών. Δυστυχώς στην εποχή μας έχει επικρατήσει η ΑΠΟΧΗ και η ΑΔΙΑΦΟΡΗ ψήφος επειδή όλοι ίδιοι είναι. Αμ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Έστω και μεταξύ δυο δολοφόνων κάποιος είναι καλύτεροσ. Η προβληματισμένη ΨΗΦΟΣ είναι η μόνη επιλογή.

Όταν δω κάποια στιγμή τους Ελλήνες να πληρώνουν φόρους ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ και να δω το κράτος να έχει καλύτερες υπηρεσίες.

Όταν δώ κάποια στιγμή τον ελληνα πολίτη να ενημερώνεται για τα προβλήματα του μεσα απο το Ιnternet, διαβάζοντας κανένα βιβλίο, προσπαθώντας να αποκτήση γνώση ρε παιδί μου με οποιονδήποτε τρόπο τότε κάτι μπορεί να γίνει...

Δεν μας φταίνε οι πολιτικοί, φταίμε όλοι μας. Απο αυτόν που οδηγεί με τα φώτα της ομίχλης και ας είναι ντάλα καλοκαίρι, μέχρι αυτόν που κάθεται στο γκισέ και ξύνει τα νύχια γιατί είναι μόνιμος...Ειναι πολύ χαμηλό το επίπεδο των πολιτών για να μας αξίζει κάτι καλύτερο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.119
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead