Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Αν μπορείς κατέβασέ την ακόμη λίγο-καμιά δεκαριά πόντους!!!!-...θα σ'αρέσει περισσότεροΡε έλεος τι θα κάνω μ'εσάς που έμπλεξα..! Μόλις με βάλατε στην πρίζα (πάλι!) και κατέβασα λίγο ακόμα το πανί και από 61 πήγα στα 57.
Και υπάρχει διαφορά εννοείται..![]()
Μέχρι εκεί πάει..Αν μπορείς κατέβασέ την ακόμη λίγο-καμιά δεκαριά πόντους!!!!-...θα σ'αρέσει περισσότερο
Πολύ είναι, να την κατεβάσεις.108.5cm, ιδανικό ύψος για ξαπλωτη θέση θέασης![]()
Σου ριχνω 3 ποντους!!! σκοπος μες το σ/κ ηταν να κατεβει η οθονη κι αλλο και τωρα πλεον ξεκινα στους 33 ποντους καθαρο. γιατι αν υπολογισω και το πλαισιο τοτε ειμαι στους 28 cm. Αλλη αισθηση βεβαιως και διαμορφωση του χωρου μπροστα....απο την αρχη...Μάλλον κατέχω το ρεκόρ χαμηλότερης οθόνης.
Μόλις 23 εκατοστά από το έδαφος ξεκινά το πλαίσιο της οθόνης, στα 30εκ. το καθαρό.
.
και χωρις κεντρικο παει εκει!!Μάλλον κατέχω το ρεκόρ χαμηλότερης οθόνης.
Μόλις 23 εκατοστά από το έδαφος ξεκινά το πλαίσιο της οθόνης, στα 30εκ. το καθαρό.
Θαύμα πώς χωράει το Zingali κεντρικό με τα δύο 12ιντσα από κάτω χωρίς να να μπαίνει καθόλου στο κάδρο 16:9, παρά τα 39 εκατοστά ύψος του, χάρη στο τραπεζοειδές σχήμα του.
Το ύψος των ματιών μου, με τον καναπέ σε ανάκλιση, στα 90 εκατοστά.
Δεν υπάρχουν κανόνες. Ο καθένας ό,τι τον ικανοποιεί κάνει.
Σε μένα η χαμηλή θέση προσφέρει άλλη αίσθηση, νιώθω ότι είμαι μέσα στην ταινία, κι όχι ότι παρακολουθώ το κάδρο αυτής.
Και σε 16:9, ακόμη πιο έντονη αυτή η αίσθηση.
Πώς θα την κατέβαζες δλδ;καθαρο καδρο προβολης ξεκιναει στους 78cm σε 235:1 και το 16:9 που δεν βλεπω ποτε ξεκιναει στους 53cm. αν δεν ειχα θεμα με τα ηχεια το πολυ μεχρι τους 65 cm θα την κατεβαζα
αρχισατε παλι να πειραζεστε ε? παλιοπαιδα!
αυτη είναι που πουλάς ;και χωρις κεντρικο παει εκει!!
![]()