Σε τι μοιάζει;;;; ;-)

Reaction score
1
Απάντηση: Σε τι μοιάζει;;;; ;-)

Χαχαχα 8000-800=?

Αληθεια εχετε δει αλλου dvi θυρα? Κανει υποχρεωτικη την ταυτοχρονη χρησιμοποιηση ενισχυτη. Χαζο δεν ειναι?

Αυτο που μου τη δινει αφανταστα ειναι οτι δεν παιρνει cam. 'Η κανω λαθος?

Reaction score
0

gia sas to metafero apo to satleo Dreambox: Νέα μοντέλα HDTV...
Συντάκτης: Κώστας Παπαζαχαρίου

Έφτασε η μεγάλη στιγμή για την Dream-Multimedia-Tv GmbH... η οποία ανακοίνωσε επίσημα την Παρασκευή 29/02/2008 τα δύο νέα μοντέλα HDTV, ο DM-8000 και ο DM-800, αλλά και ένα SDTV μοντέλο τον DM-100. Tα νέα μοντέλα θα βγούν σύντομα στην αγορά. Θα σας παρουσιάσουμε σε πρωτιά τα user's manual και των τριών νέων δεκτών:
-- DM-8000-PVR-DVD
-- DM-800-HD
-- DM-100
Tα μοντέλα Dreambox θα διατεθούν στην ελληνική αγορά από το επίσημο δίκτυο της Dream-Multimedia-Tv GmbH !!! Ας ρίξουμε μια ματιά αναλυτικά στα χαρακτηριστικά των δεκτών... © Κώστας Παπαζαχαρίου (03/03/2008)

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Σε τι μοιάζει;;;; ;-)

Χαχαχα 8000-800=?

Αληθεια εχετε δει αλλου dvi θυρα? Κανει υποχρεωτικη την ταυτοχρονη χρησιμοποιηση ενισχυτη. Χαζο δεν ειναι?

Αυτο που μου τη δινει αφανταστα ειναι οτι δεν παιρνει cam. 'Η κανω λαθος?
Ναι, είναι χαζό να μην έχει hdmi, αλλά μόνο DVI (η οποία είναι τουλάχιστον HDCP???)

Cam δεν παίρνει , μόνο μια θύρα για smartcard έχει που γίνεται ucas με τα γνωστά καλούδια....
;-)

Reaction score
0
μερικά φωτό από τον dm800
ποτε θα κυκλοφορήσει ένας θεός ξέρει !!

από paytv

Reaction score
0
Απέκτησα το πρώτο δορυφορικό μου πακέτο μέσω της ALTEC Home Silver PC.
Σκέφτομαι να κρατήσω το πιάτο (1,10 χ 1,00) και να ανοιχτώ σε HD με την αγορά μιας καρτούλας (Technisat CableStar HD2 TV card) που βρήκα στο technixx.gr με 91 €.

Σαν νέος στον χώρο είμαι όλος αυτιά για ιδέες, γνώμες και προτάσεις.

Reaction score
4
Αν δεν κάνω λάθος, η κάρτα που αναφέρεις είναι για λήψη καλωδιακών προγραμμάτων. Αρα και άχρηστη στην Ελλάδα...

Αν θες Technisat, τότε θα χρειαστείς μια απο τις skystar HD ή Skystar HD2.

Reaction score
0
Ευχαριστώ! Τι διαφορά έχουν αυτές οι δύο? Θέλω μια κάρτα που να έχει και CI.
Τι είναι καλύτερο, κάρτα σε PC η κανονικός δέκτης π.χ. HUMAX 2000?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Φίλε akarakas η κάρτα που χρειάζεσαι είναι η SkyStar HD 2, που είναι για δορυφορικά κανάλια και παίζει σημα HD.
Χρειάζεσαι βέβαια και μια καλή κάρτα γραφικών και ενα καλό υπολογιστή, γιατι την αποκοδικοποίηση των HD καναλιών την αναλαμβάνει ο επεξεργαστής.
Η κάρτα είναι αυτή :

Επιπρόσθετα θα χρειαστείς και την επέκταση της για το CI που είναι αυτή CI-Slot HD 2 :

Με αυτές τις 2 μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα και κατα την κρίση σου είναι εαν πάρεις έτοιμο δέκτη HD που είναι αυτόνομος, μεταφέρεται εύκολα, έχει δυνατότητες που χρειάζεται κάποιος κλπ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Σε τι μοιάζει;;;; ;-)

Ευχαριστώ, που τα βρίσκω αυτά και σε τι τιμές?

Reaction score
0
Ευχαριστώ! Τι διαφορά έχουν αυτές οι δύο? Θέλω μια κάρτα που να έχει και CI.
Τι είναι καλύτερο, κάρτα σε PC η κανονικός δέκτης π.χ. HUMAX 2000?
κανονικός δεκτης καλύτερα.

Reaction score
0
κανονικός δεκτης καλύτερα.
Προτάσεις για δέκτη (με κρυφές και φανερές χάρες και σχετικές τιμές)?

Δώστε τα φώτα και σε μας τους αρχάριους μιας και τώρα με EURO και Ολυμπιακούς το δορυφορικό HD θα έχει ζήτηση.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv