Σε τριψηφιο...

Reaction score
0
Απάντηση: Σε τριψηφιο...

ΟΚ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΣΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.:happy_6:

Reaction score
0
Και εσυ να εισαι καλα και ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση!:cool_4:
Offtopic αλλά για μένα δεν θα πεις τίποτα...:crazy_1::crazy_1::crazy_1: θα σε φωτογραφίσω και θα σε κάνω ρόμπα!!!:happy_9::happy_9::happy_9:

Reaction score
17.820
Re: Απάντηση: Σε τριψηφιο...

ΑΝΔΡΕΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ FORUM ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΙ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΠΩΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΣΙ.ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙ. ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛ.. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.

Συμφωνω με τον Φορτε απο το Ηρακλειο.

Reaction score
17.820
Επ'ουδενι δεν αισθανομαι προσβεβλημενος.Το αντιθετο μαλιστα.
Ειναι χαρα μου, τιμη μου, και καμαρι μου που ο Χρηστος και ο Νικος στολιζουν με την παρουσια τους το AVSite.:cool_4:
Ακριβως γι αυτο το λογο,θεωρω το περιστατικο αυτο απλα ατυχες....

Οταν είσαι σε μιά λεπτή θέση σαν του Ανδρέα, που ζεί, εξασκώντας το χόμπυ του και παράλληλα ή ουτε κάν πράλληλα προσφέρει και ένα χώρο σαν το Avsite για να μαθαίνουμε και να εχουμε πρώτο χέρι ενημέρωση σε όλα τα θέματα, πάντα θα είναι εμπλεγμένος με την κατηγορία, "μας φέρνεις κοντά σου, μας γαλουχείς και μας πουλάς ότι θές", και μην κρυβόμαστε, ποιός κακοπροαίρετος δεν το έχει πεί αυτό ή σκεφθεί τουλάχιστον 50 φορές?????? (και να σας πώ την πρόσθετη σκέψη που μου έρχεται έτσι γρηγορα?? Ας το έκαναν και άλλοι αυτό που εκανε ο Ανδρέας... μαγκιά του... το θέμα είναι οτι στην ζωή μας ο εχων την ιδέα πρώτος πολλές φορές είναι ο επιτυχημένος..., έτσι?)

Γιαννη,κατεγραψες και τις δικες μου σκεψεις τις οποιες εγω δεν μπορουσα να εκστομισω!:cool_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ευχαριστω πολυ, αλλα ακομα και εαν παρουμε την ακραια περιπτωση :cool_8: να ειναι τα πραγματα ακριβως ετσι οπως τα λετε κανεις δεν μου δινει το επιπλεον δικαιωματα απο τον οποιονδηποτε εδω μεσα.Ισα ισα μαλιστα...
Aπο την στιγμη λοιπον που αναγνωριζω ενα λαθος μου δεν βλεπω κανενα λογο για φωνες υποστηριξης(οχι πως δεν μου αρεσει βεβαια:oops: )
Σιωπηλα και διχως φανφαρες, απο την αρχη κινηθηκαμε προς μια και μονη κατευθυνση

Liberte, equalite, fraternite :cool_4:

Αν θα το πετυχουμε, ενας Θεος ξερει...
Παντως το ευχομαι ολοψυχα:bravo:

exile

Videocameras
Reaction score
4.541
Re: Απάντηση: Σε τριψηφιο...

Γιαννη, εαν υποθεσουμε πως αυριο κανεις ενα λαθος και πρεπει να υποστεις καποια ποινη απο την διαχειριστικη ομαδα, η δικη μου-εαν υποπεσω στο ιδιο σφαλμα-πρεπει να ειναι ιδια τουλαχιστον η ακομα μεγαλυτερη.
Τα "L'Etat, c'est moi !" δεν ανηκουν στο AVSite!
Γνωμη μου, και σαν τετοια οχι απαραιτητα σωστη.Αλλα δεν θα παψω να την υποστηριζω.:cool_4:

Τωρα, εαν συνεχισετε περι υμνων της ιχθυοσκαλας(φτου, φτου) το γυρναω σε δικτατορια, σας βαζω τον HV αρχηγο ασφαλειας και αντε να τα βγαλετε περα...:happy_5: :happy_9:

Ενστασις!!!

Reaction score
3
Liberte, equalite, fraternite :cool_4:
Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα με αυτό, αλλά.......... δεν μπορώ να το δεχθώ σε μια μόνο περίπτωση:

Στο ποδόσφαιρο.
Δηλαδή:
Equalite: Σημαίνει ότι θα παίρνουμε κι εμείς πρωτάθλημα και οι γαύροι θα πηγαίνουν καλά στην Ευρώπη JAMAIS!
Fraternite: Δηλαδή θα πρέπει να παρακολουθούμε μαζί, βάζελοι και γαύροι, τα ντερμπι από τις εξέδρες των φανατικών (7 & 13), αδελφωμένοι χωρίς ν' ανοίγει μύτη; JAMAIS X 2!!

Σημ. Τα παραπάνω γράφτηκαν ως αστείο :happy_5: , για να γελάσουμε και λίγο ύστερα από όλα τα παραπάνω που πιστεύω ότι μας στεναχώρησαν όλους:mad_1: .
Παράκληση: Γι αυτό και μην συνεχίσετε κι εδώ τα ποδοσφαιρικά, θεωρείστε το ως μια ευχάριστη παρένεθεση. Ελπίζω να γελάσατε :cool_4:.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.511
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio