Σημαντική ανακοίνωση

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Αυτος που παπαρολογει συμφωνα με εσενα εχει κανει τις δοκιμες του εδω και χρονια και εχει βγαλει τα συμπερασματα του . Αυτα που για σας ειναι πρωτακουστα για αλλους "παπαρολογους" ειναι απλη γνωση .

Αυτοι που παπαρολογουν και υβρεολογουν ασυστολως και εκθετουν εαυτους εσχατως , ειναι θαμωνες του Συντονισμου αυτου του forum .

Κριμα τις σπουδες και τις γνωσεις τις οποιες επιδεικνυετε με καθε ευκαιρια και προφαση αγαπητοι Συντονιστες . Προφανως η αναιμικη ανυπαρκτη Συντονιστικη εξουσια σας δινει ασφαλες βημα προκειμενου να υβριζετε και να λοιδωρειτε με χειροτερο τροπο απο τον μαιτρ του ειδους Ντοχερτυ .

Κριμα για σας γιατι τα γραπτα μενουν (εκτος αν ορθωσετε το αναιμικο e-αναστημα σας και τα διαγραψετε) .

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Σημαντική ανακοίνωση

Τόσες μέρες κρατάω την υπομονή μου και δεν μιλάω για το θέμα αλλά δεν πάει άλλο.

Ναι ρε φίλε παπαρολογείς και μάλιστα χωρίς να ξέρεις κι εσύ τι λες. Και για να μην λες ότι στα λέω σαν συντονιστής αυτή την στιγμή παραιτούμαι και προτείνω να αναλάβεις την θέση μου. Να γίνεις κι εσύ "θαμώνας του συντονισμού" (που μάλλον για αυτό κολωτρώγεσαι τόσο καιρό).

Και τώρα που παραιτήθηκα και είμαι ένα απλό μέλος μπορώ να σου πω την γνώμη μου για σένα. Είσαι ένας κακός έμπορός και ακόμα χειρότερα ημιμαθής και περιχαρακωμένος στην βλακεία σου. Αντί να ξεστραβωθείς και να μάθεις κάτι μας μιλάς τόσο καιρό για ότι σου κατέβει αντιδρώντας έντονα σε ότι θίγει τα "μικροεμπορικά" σου συμφέροντα. Προσωπικά και να ήθελα να αγοράσω κάτι από το μαγαζί σου απλά ΔΕΝ θα το κάνω γιατί με απωθεί αυτός ο τρόπος σκέψης και ενσυνείδητα τα τελευταία χρόνια μποϊκοτάρω την ηλιθιότητα...

Επί του πρακτέου τώρα πάρε ένα δισκάκι διάλεξε ένα τραγούδι μετάτρεψέ το σε mp3 σε διάφορες αναλύσεις, κάψε άνα δισκάκι με το αυθεντικό και με τα mp3 στήσε ένα σύστημα στο μαγαζάκι σου και ζήτα από ένα φίλο σου να αλλάζει σε τυχαία σειρά τα κομμάτια και προσπάθησε να αναγνωρίσεις ποιο είναι ποιο. Μέχρι να το κάνεις αυτό και να καταλήξεις σε εσυμπεράσματα σε παρακαλώ μην μας ζαλίζεις τον έρωτα κε Συντονιστά...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: Σημαντική ανακοίνωση

Τόσες μέρες κρατάω την υπομονή μου και δεν μιλάω για το θέμα αλλά δεν πάει άλλο.

Ναι ρε φίλε παπαρολογείς και μάλιστα χωρίς να ξέρεις κι εσύ τι λες.

Αποψη σου . Αδιαφορω να σου απαντησω

Και για να μην λες ότι στα λέω σαν συντονιστής αυτή την στιγμή παραιτούμαι και προτείνω να αναλάβεις την θέση μου.

Σιγα μην παραιτηθεις . ΕΙναι γλυκια η εξουσια . Σε βλεπω για Κογια Νο 2 .

Να γίνεις κι εσύ "θαμώνας του συντονισμού" (που μάλλον για αυτό κολωτρώγεσαι τόσο καιρό μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια ).

Και τώρα που παραιτήθηκα και είμαι ένα απλό μέλος μπορώ να σου πω την γνώμη μου για σένα. Είσαι ένας κακός έμπορός και ακόμα χειρότερα ημιμαθής και περιχαρακωμένος στην βλακεία σου. Αντί να ξεστραβωθείς και να μάθεις κάτι μας μιλάς τόσο καιρό για ότι σου κατέβει αντιδρώντας έντονα σε ότι θίγει τα "μικροεμπορικά" σου συμφέροντα.

Συγκρουονται τα μικροεμπορικα μου συμφεροντα με τα μεγαλοΣυντονιστικα σου συμφεροντα ;;

Προσωπικά και να ήθελα να αγοράσω κάτι από το μαγαζί σου απλά ΔΕΝ θα το κάνω

και ποιος σου ειπε οτι σε θελω για πελατη ;;;;;

γιατί με απωθεί αυτός ο τρόπος σκέψης

με απωθει το ηθος σου ...

και ενσυνείδητα τα τελευταία χρόνια μποϊκοτάρω την ηλιθιότητα...

συμφωνουμε σ αυτο !!

Επί του πρακτέου τώρα πάρε ένα δισκάκι διάλεξε ένα τραγούδι μετάτρεψέ το σε mp3 σε διάφορες αναλύσεις, κάψε άνα δισκάκι με το αυθεντικό και με τα mp3 στήσε ένα σύστημα στο μαγαζάκι σου και ζήτα από ένα φίλο σου να αλλάζει σε τυχαία σειρά τα κομμάτια και προσπάθησε να αναγνωρίσεις ποιο είναι ποιο. Μέχρι να το κάνεις αυτό και να καταλήξεις σε εσυμπεράσματα σε παρακαλώ μην μας ζαλίζεις τον έρωτα κε Συντονιστά...

αυτο που ανακαλυψες πριν λιγο και σ αφησε με το στομα ανοιχτο (και τ αυτια κλειστα ) το εχω δοκιμασει και αφησει πισω μου εδω και καιρο . Εσυ και μερικα αλλα ...παιζακια συνεχιστε με το ΜΡ3 ...
......

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Σημαντική ανακοίνωση

Η απόφασή μου για παραίτηση είναι οριστική και αμετάκλητη.

Όσο για τα υπόλοιπα όποιος έχει διαπιστώσει ότι έχω ή είχα ποτέ κάποιο συμφέρον από την ενασχόλησή μου με το avsite να το καταθέσει με στοιχεία. Αν δεν το κάνει κανείς, σε 2 μέρες κε Ντόκο θα λάβετε το εξώδικό μου και αν δεν ανακαλέσετε θα ακολουθήσω την δικαστική οδό.

Το ήθος μου μπορεί να σας απωθεί αλλά η ημιμάθειά σας δεν σας απωθεί;

Όσο για το τι ανακάλυψε και ποιος και πότε μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι ανακαλύψατε τον τροχό ούτε ότι τα έχετε δοκιμάσει όλα...

Τέλος ελπίζω τα γραπτά σας να συγκινήσουν τους μελλοντικούς πελάτες σας και να τρέξουν κατά χιλιάδες να αγοράζουν τα καλώδιά σας. Με τέτοιες γνώσεις θα τους ενημερώσετε επί παντός επιστητού και με τέτοιο ευρύ πνευματικό ορίζοντα θα τους συναρπάσετε.

Πάντα τέτοια εμποράκο...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Δεν θελω να γραψω τιποτα για το συγκεκριμενο θεμα, απλα να δηλωσω την απολυτη εμπιστοσυνη που εχει το ιδιοκτησιακο καθεστως στην συντονιστικη ομαδα των "ευαισθητων" αυτων κατηγοριων.
Ειναι χαρα μου και τιμη μου που συνεργαζομαι τα τελευταια 7 χρονια με τον Κωστα Κογια,τα 5 με τον Γιωργο Αναμουρλιδη, και τα τελευταια 3(απο την ιδρυση του AVSite) με τον Σπυρο Μπλατσιο, τον Νικο Τσαρουχα και μεταγενεστερα με τον Βασιλη Τσαντουλη.
Το AVSite διατηρει Διαχειριστικη ομαδα η οποια λαμβανει πλεον τις αποφασεις διχως το ΟΚ λογης λογης "πατερουληδων".

Πρεπει καποια στιγμη να καταλαβουμε λοιπον πως η θεση ορισμενων συντονιστων ειναι-διχως υπερβολη-αρρηκτα δεμενη με την υπαρξη αυτου εδω του site.Ενας απο αυτους τους συντελεστες ειναι και ο Σπυρος(ο οποιος εχει στειλει ηδη γραπτως την παραιτηση του) και για την οποια θα εισηγηθω να μην γινει αποδεκτη.

Υ.Γ.Οπου αφορα το ξεσπασμα νευρων νομιζω πως, για ατομα αποδεδειγμενου ηθους, δικαιολογειται μια φορα στις τοσες...

ΥΓ2 Νικο, συγγνωμη που "εσπασα" προσωρινα το κλειδωμα...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μετα απο τηλεφωνικη συνδιαλεξη με το μελος "Luxman" αναγκαζομαι να επανερθω σε αυτο το θεμα και να δήλωσω πως ουδεποτε υπηρξε καποια νυξη απο την πλευρα του η απο την πλευρα μου για αναληψη συνονιστικων καθηκοντων απο αυτον.
Αλλως τε, οπως και ο ιδιος δηλωνει, κατι τετοιο δεν θα ηταν μεσα στα πλαισια σωστο μεσα στα πλαισια της εμπορικης του ιδιοτητας.

Να με συγχωρειτε και παλι για την παρεμβαση, και που ειστε?
Βγηκατε καθολου εξω?
Ειναι πανεμορφα...:prof:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.997