Σημαντική ανακοίνωση

Reaction score
7
Δεν μπορώ να βρώ ένα άρθρο για το πόσο αυξάνεται η ακαμψία του ακουστικού νεύρου ανα 10ετία. Βέβαια υπάρχει και η θεωρία της αύξησης της ακουστικής ωριμότητας με το πέρασμα του χρόνου. Ουδέν κακόν αμιγές καλού!!!! :respect:

Reaction score
73
Επειδή έλαβα μέρος στο άτυπο αυτό τεστ, ας σας καταθέσω και τη δική μου εμπειρία.

Από τη στιγμή που μου είπε ο ΚΚ και ΝΤ "άκουσε αυτά τα δυό και πες ποιό είναι ποιό" και αφού άκουσα από μιά σχεδόν πλήρη φορά τα δυό αποσπάσματα έκανα το εξής:
Σκανάρισα ή ζαπάρισα αρκετές φορές και τα δύο ακούσματα έτσι ώστε να απομονώσω κάποια περάσματα που θα ήταν πιό ευαίσθητα στην επέμβαση του αλογρίθμου.
Μετά από μερικές δοκιμές κατέληξα στο να επιλέξω τρεις τέσσερις ελαφρεις χτύπους σε κάποια πιατίνια που υπάρχουν στο κομμάτι γύρω στο ένα λεπτό από την έναρξη. Και μάλιστα όχι στο attack τους αλλά στο decay... Κοινώς τρίχες.
Στη συνέχεια επικεντρώθηκα σ αυτά και τα άκουσα από δυό φορές το καθένα.
Μετά αποφάνθηκα το εξής αν θυμάμαι καλά "mp3 πρέπει να είναι το τάδε, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά". Παραδόξως φαίνεται ότι το πέτυχα.

Φυσικά να ληφθεί υπόψη ότι δεν υπήρχε επαναλληπτικότητα στο τεστ, οπότε ό,τι και να έκανα ένα 50% επιτυχίας το είχα στην τσέπη μου.
Αρα μπορώ να χαρακτηριστώ και απλά τυχερός που κατάλαβα ποιό είναι mp3 και ποιό wav.

Γεγονός παραμένει ότι σε ένα τέτοιο σύστημα σχεδόν αναφοράς και με δύσκολο συχνοτικό υλικό κουραστήκαμε όλοι πάρα πολύ.
Αυτό δεν μπορεί να είναι παρά έπαινος γιά τον γνωστό αλγόριθμο και για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στο μέλλον.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Σημαντική ανακοίνωση

Και η άποψη του Δ.Σταματάκου για το θέμα απο το forum του AVmentor (μέχρι εκεί έφτασε η χάρη μας με τη δοκιμή των 5 λεπτών - που να κάνουμε και το κανονικό blind test δηλαδή):

Από τεχνικής πλευράς το mp3 ως φορμά υπολείπεται του CD-DA αφού χρησιμοποιεί αλγόριθμους απωλεστικής συμπίεσης. Ωστόσο, σε πολλές εφαρμογές, ίσως και στις περισσότερες, η ποιότητα δεν είναι το βασικό κριτήριο. Υπάρχουν άλλα κριτήρια όπως η φορητότητα, το χαμηλό (ή και μηδενικό) κόστος, η δυνατότητα ανταλλαγών και δημιουργίας συλλογών με τα αγαπημένα κομμάτια του καθενός, ευκολότερα από ότι θα γινόταν, ας πούμε, με ένα CD-R. Νομίζω, ότι το mp3 είναι η κασέτα της νέας γενιάς: Είναι πολύ καλύτερο σε ποιότητα από το μέσο κασετόφωνο της περασμένης δεκαετίας, πολύ πιο εύχρηστο, προσφέρει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες, ανάμεσά τους και οι online αγορές μουσικής και το player μπορεί να γίνει πολύ μικρό! Επομένως, όσοι υποστηρίζουν το συγκεκριμένο φορμά έχουν πολλά και ισχυρά επιχειρήματα. Το μοναδικό επιχείρημα των αρνητών του είναι, βεβαίως, η ποιότητα, αλλά και εδώ, οι διαφορές είναι μικρές- ακόμη και μη ανιχνεύσιμες από τον μέσο ακροατή, αν τα encodings γίνουν με προσοχή και καλό software. Θα πρότεινα να μην σνομπάρουμε καθόλου αυτές τις "νέες ιδέες" αλλά να τις έχουμε από κοντά, με ανοιχτό μυαλό, να αποκτούμε εμπειρίες από την χρήση τους και να απαιτούμε -με τον τρόπο μας- να βελτιώνονται. Σε προσωπικό επίπεδο δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσω mp3 ή άλλα παρόμοιου τύπου αρχεία και το κάνω όταν χρειάζεται. Από την άλλη, πάλι, δεν θα ξεκινούσα με τίποτε να κάνω μια συλλογή με mp3, αντίστοιχη με την συλλογή CDs ή βινυλίων που έχω. Αλλο το ένα άλλο το άλλο...

Πάντως, όπως λέγαμε και με το Νίκο σε άλλο thread, τέτοιο πανικό απο τους Hi-Endάδες δεν τον περίμενα. Φόβος και τρόμος η συμπίεση τελικά...
Και η πλάκα είναι ότι έγραψα, για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις, τα παρακάτω:
Επίσης να ξεκαθαρίσουμε, επειδή μερικοί "hi-endάδες" ήδη θα το συζητάνε μεταξύ τους, ότι η συζήτηση δεν γίνεται για να δούμε αν μπορούμε να πετάξουμε τα CD και τα (*πλένω το στόμα μου με ροδόνερο και κάνω 3 μετάνοιες που επικαλούμαι το όνομά του χωρίς σοβαρό λόγο*) βινύλια και να ακούμε απο MP3. Αυτό θα το κάνουμε σε άλλο thread όταν πιάσουμε τους lossless αλγόριθμους, extraction με EAC σε ασυμπίεστη μορφή κλπ. :happy_4:
...αλλά η καλλιέργεια των Χρυσών Αυτιών μάλλον απαιτεί θυσίες σε άλλες αισθήσεις όπως την όραση και έτσι δε μπορούν να διαβάσουν καλά ορισμένοι. Δε βαριέσαι, καλή καρδιά. Χαίρομαι που έχουν κάτι να συζητάνε στα "μαγαζιά".

Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πάντως η αντιμετώπιση που είχαν σοβαροί άνθρωποι, με μεγάλη εμπειρία, σύντροφοι στο Hi-End μέχρι εχτές, που τόλμησαν να πουν τη γνώμη τους και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους επί του θέματος αντί να καταδικάσουν απερίφραστα το MP3...
Για πότε τα 802D έγιναν ηχειάκια "του κατοστάρικου", για πότε ο Βασίλης ο Χουρμουζιάδης έγινε μέλος του club των κουφών (welcome Bill! :respect: )...

Αν πω ότι έπεσα απο τα σύννεφα θα πω ψέματα, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να το πάρω ως κάτι θετικό για το hobby μας και την ποιότητα των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτό.

Πάντως θα ήθελα να προτείνω στους κ.κ. Βασίλη Τσαντούλη, Βασίλη Χουρμουζιάδη, Κώστα Τσαρουχά, Δημήτρη Παναγιωτίδη, Δημήτρη Σταματάκο να μην το συνεχίσουν.
Τους βλέπω σύντομα στη Μαύρη Λίστα - των "Κουφών Εχθρών του Hi-End, της Θρησκείας και του Έθνους" ντε! - μαζί με τους Κόγια, Τσαρουχά, Μπλάτσιο, Φυσαράκη και τα υπόλοιπα παλιόπαιδα. Δε θα τους κάνουν και καλές τιμές στα "μαγαζιά" μετά!

Κι επειδή είναι και της μοδός να την πληρώνουν στο τέλος οι Αμερικάνοι, θα κλείσω λέγοντας: Τι Σοκ και Δέος και μ@μ@κίες... Θα κάνω σεμινάρια στα αμερικανάκια μου φαίνεται... Θα πάω να αφήσω CD γεμάτα με "audiophile" MP3 κάτω απο τις πόρτες των "μαγαζιών" τη νύχτα. Εκεί να δεις Σοκ και Δέος!

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Αγαπητε Κωστα , αν σου αρεσει το mp3 , δικαιωμα σου . Υπαρχει και η κατηγορια AUDIO . Σ αυτη , την οποια συντονιζεις , πρεπει να γραφεται οτι αφορα τον ηχο γενικως . Στην κατηγορια HI-END , εσεις την ονομασατε ετσι , πρεπει να γραφονται θεματα που προαγουν την υψηλη πιστοτητα και οχι να την υποβιβαζουν . Ενα τετοιο θεμα θα επρεπε να αναπτυχθει στην AUDIO κατηγορια , για να μην πω οτι θα επρεπε να υπαρχει κατηγορια ΜΡ3 .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Εκτος αν πιστευεις αγαπητε Κωστα οτι σ αυτην την κατηγορια "χωρανε" και θεματα τυπου Blue Sky ?

Reaction score
81
Re: Απάντηση: Σημαντική ανακοίνωση

Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πάντως η αντιμετώπιση που είχαν σοβαροί άνθρωποι, με μεγάλη εμπειρία, σύντροφοι στο Hi-End μέχρι εχτές, που τόλμησαν να πουν τη γνώμη τους και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους επί του θέματος αντί να καταδικάσουν απερίφραστα το MP3...
Εάν σε εσένα έκανε εντύπωση η αντίδραση ορισμένων, για μένα - που σημειωτέον βγάζω το ψωμί μου από αυτήν την δουλειά - ήταν μία οδυνηρή έκπληξη.

Κάποια άτομα, ορμώμενα από το συγκεκριμένο συμβάν έσπευσαν να εξάγουν απαξιωτικά για το άτομο μου συμπεράσματα και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εγράφησαν δε ανακρίβειες - σίγουρα όχι σκόπιμα - που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

Ολα αυτά χωρίς να γνωρίζουν τίποτα για εμένα προσωπικά αλλά και χωρίς να έχουν προσωπική άποψη για το συγκεκριμένο συμβάν. Και όλα αυτά χωρίς να μπορώ να υπερασπίσω την προσωπική αλλά και επαγγελματική μου υπόληψη - όπως μου το όφειλαν - στο δικό τους γήπεδο. Ειλικρινά αυτό με προβλημάτισε ιδιαίτερα.

Πάντως θα ήθελα να προτείνω στους κ.κ. Βασίλη Τσαντούλη, Βασίλη Χουρμουζιάδη, Κώστα Τσαρουχά, Δημήτρη Παναγιωτίδη, Δημήτρη Σταματάκο να μην το συνεχίσουν.
Ο Δημήτρης Σταματάκος σαφέστατα προσδιορίζει το mp3 ώς ένα μέσον απλά συμπληρωματικό των υπολοίπων ( CD και βινύλιο ) και αφήνει να εννοηθεί με μεγάλη μαεστρία - γερή πένα ο Δημήτρης - ότι ούτε κατά διάνοια δεν βλέπει το mp3 ώς "σοβαρό" μέσον αναπαραγωγής.

Οχι μόνον δεν θα το "συνεχίσω" αγαπητέ Κώστα Φ. αλλά θα το θάψω το όλο θέμα στα τάρταρα γιατί για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι μία απλή καταγραφή μίας εμπειρίας αντί να προβληματίσει δημιουργικά - πχ η αντίδραση του LUXMAN και η ψύχραιμη αντιμετώπιση του όλου θέματος από τον Βασίλη Τσαντουλή ή ακόμη και η σκωπτική αντίδραση του Βαγγέλη Κυρίτση - δημιουργεί αντιδράσεις τελείως ακραίες και εξωφρενικά διογκωμένες σε σχέση με το συμβάν.

Το όλο θέμα έχει ξεφύγει τελείως από τον αρχικό του σκοπό και πήρε διαστάσεις πολύ σοβαρότερες από ότι έπρεπε.

Στο βαθμό που με αφορά το θέμα έχει λήξει.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Σημαντική ανακοίνωση

Αγαπητε Κωστα , αν σου αρεσει το mp3 , δικαιωμα σου . Υπαρχει και η κατηγορια AUDIO . Σ αυτη , την οποια συντονιζεις , πρεπει να γραφεται οτι αφορα τον ηχο γενικως . Στην κατηγορια HI-END , εσεις την ονομασατε ετσι , πρεπει να γραφονται θεματα που προαγουν την υψηλη πιστοτητα και οχι να την υποβιβαζουν . Ενα τετοιο θεμα θα επρεπε να αναπτυχθει στην AUDIO κατηγορια , για να μην πω οτι θα επρεπε να υπαρχει κατηγορια ΜΡ3 .
Mαρίνο, το είπα, το ξανα-είπα και θα το ξαναματα-πω:
Η συζήτηση δεν γίνεται για να δούμε αν μπορούμε να πετάξουμε τα CD και τα βινύλια και να ακούμε απο MP3!
Επειδή για τον Α ή το Β λόγο, όσες φορές κι αν κάνω quote τον εαυτό μου ή γράψω τα ίδια με άλλα λόγια, δε γίνομαι κατανοητός, θα σου πω απλά ότι η άποψη μου περί MP3 ταυτίζεται απόλυτα με τις άποψεις του Δ.Σταματάκου και του Βασίλη Χουρμουζιάδη - θα ήμουν ανόητος να θεωρώ ότι "ξέρω καλύτερα" απο εκείνους anyway.

Τα αποτελέσματα της σύντομης δοκιμής που έγινε στη συμπρωτεύουσα παρουσιάστηκαν εδώ, κι ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, ως food for thought, ως προβληματισμός. Ήταν απλά άλλη μία ευκαιρία να καταλάβουμε καλύτερα με πόσο μικρές διαφορές ασχολούμαστε σε αυτό το hobby όπως επίσης και αφορμή να ενημερωθούν ορισμένα απο τα μέλη του forum για την εξέλιξη που υπάρχει στο θέμα συμπίεση της μουσικής πληροφορίας, τις σημαντικές διαφορές μεταξύ των codec κ.ο.κ.

Ως ένα θέμα που αφορά το γενικότερο ψάξιμο περί των θεμάτων του audio και ξεφεύγει απο την καθαρά consumerάδικη θεώρηση των πραγμάτων, και με δεδομένη την ποιότητα του συστήματος και την εμπειρία των ανθρώπων που συμμετείχαν στη δοκιμή, θεωρώ ότι ναι, είναι θέμα για τη Hi-End.

Εκτος αν πιστευεις αγαπητε Κωστα οτι σ αυτην την κατηγορια "χωρανε" και θεματα τυπου Blue Sky ?
Δεν είχα την ευκαιρία να το ακούσω το συγκεκριμένο player οπότε Δεν Γνωρίζω/Δεν Απαντώ.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Βρε Κωστα γιατι δυσκολευεσαι να κατανοησεις δυο απλα λογια ;;;

Εγραψα ...." Ενα τετοιο θεμα θα επρεπε να αναπτυχθει στην AUDIO κατηγορια , για να μην πω οτι θα επρεπε να υπαρχει κατηγορια ΜΡ3 " .

Σ αυτο γιατι δεν κανεις σχολιο ;;;;

Εγραψα ...."Στην κατηγορια HI-END , εσεις την ονομασατε ετσι , πρεπει να γραφονται θεματα που προαγουν την υψηλη πιστοτητα και οχι να την υποβιβαζουν " .

Αναξιο σχολιασμου και κατανοησης και αυτο ;;;

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Σημαντική ανακοίνωση

Ως ένα θέμα που αφορά το γενικότερο ψάξιμο περί των θεμάτων του audio και ξεφεύγει απο την καθαρά consumerάδικη θεώρηση των πραγμάτων, και με δεδομένη την ποιότητα του συστήματος και την εμπειρία των ανθρώπων που συμμετείχαν στη δοκιμή, θεωρώ ότι ναι, είναι θέμα για τη Hi-End.
Μαρίνο, αυτή εδώ είναι η άποψή μου.
Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε - κι αν θες τη γνώμη μου μάλλον διαφωνούμε διότι ξεκινάμε απο διαφορετική βάση (βλ. διαφορετική άποψη περί του "τι είναι hi-end").

:cool_4:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Το ΜΡ3 υποβιβαζει τον ηχο και δεν εχει καμια θεση στη θεματολογια του Hi End . Σεβομαι την αποψη σου αλλα προτεινω να γινει ενα δημοψηφισμα μεταξυ των συντονιστων της εν λογω κατηγοριας αν θα παραμεινουν τα περι ΜΡ3 θεματα εδω η θα μεταναστευσουν . Ακομα καλυτερα προτεινω να δημιουργηθει υποκατηγορια της AUDIO με ονομα MP3 και λοιπες συμπιεσεις .

Reaction score
7
Βασίλη, καθόλου σκωπτικά. Ειλικρινά, χιούμορ έκανα, αλλά εαν δεν φάνηκε ζητώ συγνώμη. Επειδή σε γνωρίζω αρκετά χρόνια και ξέρω την εμπειρία σου ποτέ δεν θα αμφισβητούσα την ακοή σου και την εμπειρία σου στην ακρόαση όπως φυσικά και την ενασχόλησή σου με το αντικείμενο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μαρίνε, χαλάρωσε.
Ούτε δημοψηφίσματα θα γίνουν ούτε τίποτε παραπάνω. Επιτέλους δες λίγο σοβαρά το θέμα και όχι σαν τα παιδάκια με τα παιχνιδάκια. Ο Βασίλης ο Χουρμουζιάδης, έθεσε το θέμα ακριβώς στην σωστή του διάσταση. Ήθελε πολλά κότσια έτσι ώστε κάποιος του χώρου να παραδεχθεί δημοσίως αυτήν την εμπειρία του, ΝΑΙ στην παρούσα κατηγορία, γιατί η εμπειρία του είναι της παρούσας κατηγορίας και δέκα κατηγοριών πιο πάνω.

Τι στο καλό φοβάσαι βρε Μαρίνε επιτέλους?
Τι είναι αυτό που σου θίξαμε?

Χώρια που βαρέθηκα να σε ακούω να γκρινιάζεις ρε φίλε. Ειλικρινά δηλαδή έλεος. Μην γράφετε αυτό, μην λέτε το άλλο, κοίτα πως μιλάει αυτός, μπαμπά με είπε χαζό, Μαρία να ένα μήλο... ε ρε φίλε γράψε κάτι διαφορετικό. Την μία φταίει ο ένας την άλλη ο άλλος, φταίει η κατηγορία, κοιτάξτε πως την κάνετε, που πήγε το hi end, ποιός είμαι...

Γράψε και κάτι άλλο, γράψε ας πούμε καμία από τις εμπειρίες σου, γράψε κάτι επιτέλους που να μην αφορά στους άλλους που γράφουν εδώ. Έλεος, πως να το πω διαφορετικά? Sorry αλλά σιγά σιγά με φέρνεις στα όρια...

Reaction score
3
Bασίλη Χουρμουζιάδη,είναι χαρά μας και τιμή μας που σε έχουμε κοντά μας να μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου και όχι σαν "καταστηματάρχης",αλλά σαν ένας χομπίστας,ή και σαν αμερόληπτος κριτής όπου όχι απλώς λέει την γνώμη του, αλλά την γράφει κιόλας σε έναν δημόσιο χώρο με μεγάλη εμβέλεια,που τον παρακολουθεί πάρα πολύς κόσμος,όπως είναι το avsite.:cool_4:

Πραγματικά στενοχωριέμαι ακόμη περισσότερο που δεν σε έχω γνωρίσει ακόμη,γιατί άνθρωποι ειλικρινείς με το σθένος το δικό σου,σπανίζουν...:respect:

Ας γίνουμε ανοιχτόμυαλοι και ας αφήσουμε τους εγωϊσμούς κατα μέρος και όλοι θα κερδίσουμε.

Ασχετο,αλλά πάντα επίκαιρο.
Οταν πήγαμε και ακούσαμε το lazero πικάπ στην Stepcom,για καλή μας τύχη,ένας απο τους δίσκους βινυλίου που βάλαμε να παίξει,αν και σφραγισμένος,ήταν σπασμένος και μάλιστα του έλλειπε και μεγάλο κομμάτι.Δίσκος άχρηστος για όλα τα αναλογικά πικάπ.Ομως η ακτίνα lazer,τον διάβασε σαν να μην έτρεχε τίποτα :cool_3: ...
Τι θέλω να πω με αυτό? ότι η ψηφιακή τεχνολογία,έχει πολλά ακόμη να μας δείξει και συνεχώς εξελίσετε.Κάποια στιγμή,θα φτάσει και ίσως ξεπεράσει την αναλογική,ακόμη και στο "συνάισθημα" που σήμερα είναι πίσω.
Ας μην εναντιονόμαστε λοιπόν σε κάτι που δεν είμαστε παρόντες και καταδικάζουμε αυτούς που ήταν παρόντες και έχουν τα αντίθετη με την δικιά μας άποψη και γνώμη,ιδιαιτέρως με αυτούς που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη ακρόαση.

Ναι και ΕΓΩ στο σπίτι μου όταν ακούω το ίδιο κομμάτι σε cd και σε mp3,με ότι συμπιεσοανάλυση και να είναι γραμμένο,όπου και να είμαι,σε ότι κατάσταση και να είμαι...το ξεχωρίζω ακόμη και με κλειστά αυτιά...μάτια τέλος πάντων θέλω να πω.:happy_6: Ομως δυστυχώς δεν ήμουν μαζί τους εκεί ,για να έχω άποψη.:mad_2:

Reaction score
3
Ακόμη λόγω του ότι τα "σκωπτικά" είναι αρκετά σε αυτή την κατηγορία,καλό θα ήταν να προσέχουμε το ύφος μας για να μην υπάρχουν οι κατα τα άλλα χαζές παρεξηγήσεις.

Reaction score
250
Απάντηση: Σημαντική ανακοίνωση

Άνθρωποι σαν τον Βασίλη Χουρμουζιάδη κοσμούν τον χώρο

της υψηλής πιστότητας και σαν χομπίστες και σαν επαγγελματίες !

Παρακαλώ θερμά λοιπόν τους γνωστούς κύκλους να σκέπτονται διπλά

όταν αναφέρονται στο όνομα του με απαξιωτικό και άδικο τρόπο!

Το μόνο που καταφέρνουν έτσι είναι να αποδιώξουν από τον χώρο

μια ακόμη συνετή,ευγενική και "πλούσια" φωνή !

ps 1) Είναι μικροπρεπές μέσα σε ποικιλία υψηλού επιπέδου posts

του Βασίλη να απομονώνονται επιλεκτικά

κάποια και με την "κατάλληλη" περιποίηση να σερβίρονται

με τρόπο που τον προσβάλλει !

2) Αλλάξτε σας παρακαλώ Κύριοι του γνωστού χώρου την φωτογραφία

στην οποία αναφέρεται ότι απεικονίζεται ο Βασίλης !Δεν είναι αυτός ο

Βασίλης .

3) Μπορεί όλοι μας να "παίζουμε" με τις ιδιαιτερότητες του χόμπυ μας.

Είναι όμως απαράδεκτο να παίζουμε με την επαγγελματική

ακεραιότητα και το "ψωμί" του οιουδήποτε !

Και ειδικά όταν αυτός έχει αποδεδειγμένα ήθος,επίπεδο,γνώσεις

και κοσμεί για πολλά χρόνια τον χώρο.....

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Χώρια που βαρέθηκα να σε ακούω να γκρινιάζεις ρε φίλε. Ειλικρινά δηλαδή έλεος. Μην γράφετε αυτό, μην λέτε το άλλο, κοίτα πως μιλάει αυτός, μπαμπά με είπε χαζό, Μαρία να ένα μήλο... ε ρε φίλε γράψε κάτι διαφορετικό. Την μία φταίει ο ένας την άλλη ο άλλος, φταίει η κατηγορία, κοιτάξτε πως την κάνετε, που πήγε το hi end, ποιός είμαι...

Μαζεψε αυτους που πρεπει να μαζεψεις , τραβα τους εσυ η ο Αντρεας τ αυτι και θα σταματησω να γκρινιαζω . Αλλωστε "γκρινιαζω" για δυο συγκεκριμενα ατομα που γκρινιαζει ολο το φορουμ γι αυτους . Δηλαδη αντι να νουθετεις εμενα κανε το εκει που πρεπει .

Γράψε και κάτι άλλο, γράψε ας πούμε καμία από τις εμπειρίες σου,

για να βγει ο banαρισμενος και ο ΕΓΩ να λοιδωρει και να ειρωνευεται ;;;
Εχω βρεθει πολλες φορες σε σπιτια μελων του forum και Συντονιστων στα οποια ακουσαμε , μαθαμε , συζητησαμε αλλα ουτε εγω ουτε και αυτοι γραψαμε για τους παραπανω λογους .

γράψε κάτι επιτέλους που να μην αφορά στους άλλους που γράφουν εδώ. Έλεος, πως να το πω διαφορετικά? Sorry αλλά σιγά σιγά με φέρνεις στα όρια...
.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.000
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos