- Reaction score
- 23.134
Προ ολίγων ημερών έλαβα ένα pm από γνωστό παιδί – θαμώνα του high end, ο οποίος λαβών εξ από της υποψίας του εξ επί τούτου κατσαβιδιάσματος των ναυτίλων να πούμε, μου έστειλε ένα π.μ. (ελληνιστί, πι - εμ), και τέλος πάντωνε, με ρωτούσε το παιδί με τί οδηγούμε το ναυτίλο, τί θα ήταν καλύτερο από τα ενισχυτικά που ήδη έχει και τα λοιπά. Δεν του απάντησα – και ελπίζω να μην παραξηγήθηκε - υπό την προοπτικήν να το κάνω θέμα εις την Εκκλησίαν του Χαϊεντοδήμου, μιας και –νομίζω δηλαδής, και με το συμπάθειο- το λοιπόν, μιας και δεν μπορώ να ακολουθήσω το σκεπτικό του κυρίως ρεύματος περί του εξ επί τούτου του θέματος, της οδήγησης δηλαδή να πούμε. Δεν ξέρω, και μη το πάρετε ότι περιαυτολογώ και τα τοιαύτα, αλλά μερικές φορές δεν μπορώ να ακολουθήσω το σκεπτικό που τεχνηέντως καλλιεργείται στον κύκλο του high end.
Και για να μη σας πρήζω άλλο δηλαδής - άλλο τί ισχύει, εντάξει; - εσείς ρε παιδιά, τί εννοείτε όταν λέτε οδήγηση; Δηλαδή, τί πρέπει να γίνει για να πεισθείτε ότι ένας ενισχυτής οδηγεί σωστά ένα ηχείο; Μπορείτε να με πείτε;
Και για να μη σας πρήζω άλλο δηλαδής - άλλο τί ισχύει, εντάξει; - εσείς ρε παιδιά, τί εννοείτε όταν λέτε οδήγηση; Δηλαδή, τί πρέπει να γίνει για να πεισθείτε ότι ένας ενισχυτής οδηγεί σωστά ένα ηχείο; Μπορείτε να με πείτε;