Σπαζοκεφαλιά η επιλογή Subwoofer.....Βοήθεια παρακαλώ !!!

Reaction score
648
Kαλημερα Surfdrifter και ευχαριστω για την απαντηση.To εχω δει Dayton Audio ws 12 sub -Link,απλα ηθελα να ξερω αν θα εχω προβλημα(αποδοση,παρεμβολες κτλ) δουλευοντας το sub ασυρματα.Επισης μιας και εχεις παραγγειλει απο SVS αρκετες φορες,θα ηθελα να ξερω αν χρειαζεται paypal για την αγορα apo Lsound Νορβηγιας ;.Δεν εχω κανει ποτε αγορα απο εξωτερικο οποτε καταλαβαινεις.......:)

Reaction score
2.482
Γινεται να πληρώσεις είτε με Paypal, είτε με απευθείας χρέωση στην χρεωστικη/πιστωτικη. Εγω προσωπικα πληρώνω με Paypal, γιατι με βολευει. Αν φοβάσαι, μπορεις να φορτώσεις μια prepaid καρτα με τα χρήματα που θες και πληρώνεις απευθείας. Ετσι δεν έχεις φοβο μην σου κλέψουν τα στοιχεια της κάρτας και σε χρεώσουν.

Για το wireless δεν ξερω πως παιζει, αλλα το προτείνει η svs και κριτικες στο site τους απο αγοραστες, λενε πως ειναι αξιόπιστο

Reaction score
648
Γινεται να πληρώσεις είτε με Paypal, είτε με απευθείας χρέωση στην χρεωστικη/πιστωτικη. Εγω προσωπικα πληρώνω με Paypal, γιατι με βολευει. Αν φοβάσαι, μπορεις να φορτώσεις μια prepaid καρτα με τα χρήματα που θες και πληρώνεις απευθείας. Ετσι δεν έχεις φοβο μην σου κλέψουν τα στοιχεια της κάρτας και σε χρεώσουν.

Για το wireless δεν ξερω πως παιζει, αλλα το προτείνει η svs και κριτικες στο site τους απο αγοραστες, λενε πως ειναι αξιόπιστο
Σ'ευχαριστω :)

Reaction score
648
Παιδια,εντελως ενημερωτικα οποιος ενδιαφερεται για Martinlogan για αγορα απο Ελλαδα,θα πρεπει να αναθεωρησει(Προς το παρων) καθως δεν υπαρχει πλεον αντιπροσωπος στην Ελλαδα (H Adamco δεν συνεργαζεται πλεον)..Εκτος και αν η εταιρια με την οποια επικοινωνησα ,για αγορα του Martinlogan dynamo 1000, μου λεει π@π@ριες. Στο τελος ακουσα και την ατακα ''Ενταξει δεν προκειται και για κατι αξιολογο (Μartin logan dynamo 1000 sub):lolsign:.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.288
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale