Σπασίματα...

Reaction score
6
Απάντηση: Σπασίματα...

Η διαφοροποίηση στην περίπτωση του Λεωνιδα ( αγαπητε Βλαση) , αφορα μονο το Ρικλοκ καθως ως χρήστης προβολέα 1080 24π δεν το χρειάζεται.

Reaction score
1
Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!! ήμουν έτοιμος για αγορά μνήμης και αλλαγή κάρτας γραφικών... Το μόνο που μένει για να δουλεύει σωστα το HTPC...είναι το media portal και το tv tuner.Και πάλι σας ευχαριστώ!!!

Reaction score
35
καλημερα,
εχω εγκατεστημενο τον ΚΜΡ + απολαμβανω τα .mkv αρχεια εδω + αρκετους μηνες !
διαβασα τις αναφορες σας + εχω αποριες !
τα coreAVC, Haali Video Renderer, FFDshow ειναι εξωτερικες εφαρμογες που θελουν ξεχωριστη εγκατασταση ;
ενω το AC3 filter το εχει ενσωματωμενο ;

thnx in advance !

Reaction score
6
Απάντηση: Σπασίματα...

Δεν το θυμαμαι καλα αλλα νομιζω πως ουτε το ac3 είναι προεγκαταστημένο. ( εχω την εντύπωση πως ο km χρησιμοποιεί άλλο φιλτρο για ηχο)
Όπως και ναναι όλα εξωτερικά είναι και όλα μπορεις να τα εγκαταστήσεις και να τα φορτώσεις.

LM

Reaction score
4
Παιδιά, να ρωτήσω, όταν λέτε σπασίματα εννοείτε αυτό που οι Εγγλέζοι λένε tearing?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Re: Απάντηση: Σπασίματα...

Η διαφοροποίηση στην περίπτωση του Λεωνιδα ( αγαπητε Βλαση) , αφορα μονο το Ρικλοκ καθως ως χρήστης προβολέα 1080 24π δεν το χρειάζεται.
Aκριβως Αντρικο.....
Επισης να προσθεσω οτι μπορουμε για τα MPEG 2 να χρησιμοποιουμε τον codec DScaler.mpeg 2
Eπισης εχω περιπου 100 πανεμορφα skin για τον ΚΜ αλλα δεν ξερω που και πως να τα ανεβασω στο forum για ολους τους ενδιαφερομενους.......Αν μου πει καποιος πως .......ε τοτε θα το ανεβασω ......................ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ skin DRAGON!!!!!!!!!!! ΑΠΑΙΧΤΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
μπράβο βρε Βλάση!!!!!

Είσαι απίθανος και σε ευχαριστούμε!!
Και συ εισαι απιθανος αγαπητε μου Ονειρελληνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παει τα εχω παιξει....

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Σπασίματα...

Παιδιά, να ρωτήσω, όταν λέτε σπασίματα εννοείτε αυτό που οι Εγγλέζοι λένε tearing?
Οχι... εννοούμε σπασίματα στην ροη της κίνησης του video.
Το tearing ειναι αλλο πραγμα...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
μπράβο ρε Βλάση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aντε Αντωνη στο τελος να κανουμε ενα τεστ για το ποιο skin χρησιμοποιοειτε περισσοτερο απο
τους φιλους του ΚΜ......Σαλλονικαραααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.670
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale