Στάθμες αναπαραγωγής μελών

Τι ενισχυτές έχουμε για το μπάσο και σε τι μαξ εσπιέλ φτάνουν τα ηχεία μας στις μεσαίες συχνότητες

• Κλάση "άρχοντα": >1 κιλοβάτ στο μπάσο και > 115 ντεσιμπέλ στα μεσαία

Votes: 19 20,4%
  • Κλάση "θέλω κι άλλο": >1 κιλοβάτ στο μπάσο και > 110 ντεσιμπέλ στα μεσαία

Votes: 15 16,1%
  • Κλάση "για αρχή καλά είναι": <1 κιλοβάτ στο μπάσο και <110 ντεσιμπέλ στα μεσαία

Votes: 21 22,6%
  • Κλάση "χαϊεντά": το σαμπ κάνει κακό στον ήχο. Δε θέλω.

Votes: 22 23,7%
  • Κλάση "λαμπάτου": εμένα μου φτάνουν 5 καλά βατ.

Votes: 11 11,8%
  • Αgάπη μόνο.

Votes: 7 7,5%

• Total voters
    93

Reaction score
2.316
Για να βγει πιο σωστο συμπερασμα πρεπει να διευκρινιζεται αν εχουμε δικαναλο η πολυκαναλο συστημα.Γιατι δεν ειναι το ιδιο.Πολυκαναλο χωρις σαμπ ειναι καφες χωρις τσιγαρο

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.186
Πολυκαναλο χωρις σαμπ ειναι καφες χωρις τσιγαρο
Δικάναλο χωρίς σαμπ, είναι σεκς χωρίς τελείωμα. :D

Παστίτσχιο χωρίς μακαρόνια. :p

Πατσάς χωρίς μπούκοβο.:lol:

Ακαρλλλλλ!!!! ανέλαβε! :dance2:

Reaction score
11.767
Δικάναλο χωρίς σαμπ, είναι σεκς χωρίς τελείωμα. :D

Παστίτσχιο χωρίς μακαρόνια. :p

Πατσάς χωρίς μπούκοβο.:lol:

Ακαρλλλλλ!!!! ανέλαβε! :dance2:
Μπα, πανάθεμά σε, θα με κάνεις να σηκωθώ από καρέκλα, να πάω στο δίπλα δωμάτιο να φέρω το sub από το παλιό 5.1 της logitech. Μα τί πλύση εγκεφάλου είναι αυτή;

Reaction score
30.455
Μόλις ολοκληρώσαμε μαζί με αδελφικό φίλο, ένα session ακροάσεων από βινύλιο, που περιελάμβανε από Van Morrison μέχρι Screaming Trees....όλα τη συνοδεία μιας φιάλης Πλωμαρίου...
Ρε δε γ@μιεστε και εσείς και τα πολυκάναλά σας......μαζί με τα σαμπγούφα σας... :p:p:p

Last edited:

Reaction score
4.327
Έτσι Χάρη αλητεία κάργα.... Το κακό με το βινύλιο είναι πάντως ότι πρέπει να σηκώνεσαι να αλλάζεις δίσκο. Και έτσι και βάλεις κάποιο επειδή θα βαρεθείς το αφήνεις να παίζεις όλο....

Last edited:

A

AKARL

Guest
Μόλις ολοκληρώσαμε μαζί με αδελφικό φίλο, ένα session ακροάσεων από βινύλιο, που περιελάμβανε από Van Morrison μέχρι Screaming Trees....όλα τη συνοδεία μιας φιάλης Πλωμαρίου...
Ρε δε γ@μιεστε και εσείς και τα πολυκάναλά σας......μαζί με τα σαμπγούφα σας... :p:p:p
Αφτό, αγαπητέ Δεκατριαμηδενοχτώ, είναι η απόλαφση της μουσικής (ο τρίτος δρόμος για το σοσιαλιζμό, σόρρυ, για το χόμπυ)! ;) :drinks:

Αλλά, στου κουφού, σόρρυ, γιατρού την (ηχομονωμένη) πόρτα όσο θέλεις βρόντα... :rolleyes: :headbang:
[DOUBLEPOST=1540453029][/DOUBLEPOST]
Έτσι Χάρη αλητεία κάργα.... Το καλό με το βινύλιο είναι ότι πρέπει να σηκώνεσαι να αλλάζεις δίσκο ΚΑΙ να το αφήνεις να παίζει όλο....
Φικσντ! :D

A

AKARL

Guest
το σωστο ειναι ?
Στάθμες αναπαραγωγής μελών ?
ή
σταθμες αναπαραγωγης συστηματων μελων..........
Εκσαρτάται τι πσάχνεις.

Πουχού, όταν το μέλος μου φτάσει σε στάθμη αναπαραγωγής είναι σαφώς μεγαλύτερο από τη στάθμη ηρεμίας. :sneaky: :roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv