Στάθμες αναπαραγωγής μελών

Τι ενισχυτές έχουμε για το μπάσο και σε τι μαξ εσπιέλ φτάνουν τα ηχεία μας στις μεσαίες συχνότητες

• Κλάση "άρχοντα": >1 κιλοβάτ στο μπάσο και > 115 ντεσιμπέλ στα μεσαία

Votes: 19 20,4%
  • Κλάση "θέλω κι άλλο": >1 κιλοβάτ στο μπάσο και > 110 ντεσιμπέλ στα μεσαία

Votes: 15 16,1%
  • Κλάση "για αρχή καλά είναι": <1 κιλοβάτ στο μπάσο και <110 ντεσιμπέλ στα μεσαία

Votes: 21 22,6%
  • Κλάση "χαϊεντά": το σαμπ κάνει κακό στον ήχο. Δε θέλω.

Votes: 22 23,7%
  • Κλάση "λαμπάτου": εμένα μου φτάνουν 5 καλά βατ.

Votes: 11 11,8%
  • Αgάπη μόνο.

Votes: 7 7,5%

• Total voters
    93

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Εκσαρτάται τι πσάχνεις.

Πουχού, όταν το μέλος μου φτάσει σε στάθμη αναπαραγωγής είναι σαφώς μεγαλύτερο από τη στάθμη ηρεμίας. :sneaky: :roflmao:

περιεργο.....εμενα ακριβως το αναποδο........
γιαφτο εχω και το νικ νειμ
3ποδαρος........

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Θα θιγεί και μια λεπτομέρεια που έκρινε ο συντάκτης του θέματος σκόπιμο να μην αναλύσει :

Η τελική κατηγορία (Αgαπη Μόνο) δεν είναι ξεκάρφωτη,αφορά και σε όσα μέλη από ανώτερες κλάσεις μπορεί μεν να διαθέτουν τον εξοπλισμό για την επίτευξη των σεσημασμένων στάθμεων,αλλά το έτερον ήμισυ ή άλλοι συγκάτοικοι δεν τους αφήνουν ποτέ να φτάσουν σε αυτές με το ηχοσύστημα.

Με άλλα λόγια,ακόμα και ΄΄άρχοντας΄΄ να είσαι ως προς τις δυνατότητες του ηχοσυστήματος,άμα δεν έχεις την ικανότητα να τις εξαντλήσεις λόγω...ανωτέρας βίας θα ανήκεις ουσιαστικώς στο...Αgαπη μόνο.:sneaky:

melina

Cargo 200
Reaction score
45.374
Πως φαίνονται όσοι έχουν μεγαλώσει χωρίς αgαπη και παραμένουν στη ζωή τους χωρίς τοιαύτη. Ψάχνουν υποκατάστατο στις στάθμες. Δεν θα αλλάξω την ψήφο μου αλλά δηλώνω περήφανα αgαπημενη :p

A

AKARL

Guest
Με άλλα λόγια,ακόμα και ΄΄άρχοντας΄΄ να είσαι ως προς τις δυνατότητες του ηχοσυστήματος,άμα δεν έχεις την ικανότητα να τις εξαντλήσεις λόγω...ανωτέρας βίας θα ανήκεις ουσιαστικώς στο...Αgαπη μόνο.:sneaky:
Έτσι μπράβο! Να διαχωρίσουμε την ήρα απ΄ το στάρι και να δούμε πόσοι (πραγματικοί) "άρχοντες" υπάρχουν στο αβουσάϊτ... (και διηγώντας τα να κλαις mister EAR). :spiteful:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Πως φαίνονται όσοι έχουν μεγαλώσει χωρίς αgαπη και παραμένουν στη ζωή τους χωρίς τοιαύτη. Ψάχνουν υποκατάστατο στις στάθμες. Δεν θα αλλάξω την ψήφο μου αλλά δηλώνω περήφανα αgαπημενη :p
Γεγονός,όποιος χάνει στις στάθμες,΄΄κερδίζει΄΄ στην...αγάπη.
Άμα η αγάπη πραγματοποιούσε όλα όσα υπόσχεται,τότε θα την είχαν...καταργήσει.:p

Reaction score
891
Όλοι εσείς που παίζετε στις σουπερ γουάου εντάσεις και σαμπ κτλ... όλοι μονοκατοικίες έχετε; Δεν μπορώ να φανταστώ τον ενισχυτή μου πάνω απ το 3-4 για πολύ ώρα. Δηλαδή θα κουραστώ κι εγώ, δεν είναι μόνο οτι θα ενοχλώ τους γείτονες.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.186
Όλοι εσείς που παίζετε στις σουπερ γουάου εντάσεις και σαμπ κτλ... όλοι μονοκατοικίες έχετε; Δεν μπορώ να φανταστώ τον ενισχυτή μου πάνω απ το 3-4 για πολύ ώρα. Δηλαδή θα κουραστώ κι εγώ, δεν είναι μόνο οτι θα ενοχλώ τους γείτονες.
Τι RT 60 έχεις;

Reaction score
891
Τι RT 60 έχεις;
Αυτά θα μετρηθούν στον επόμενο χώρο, τώρα είμαι προσωρινά, αλλά ένας χώρος επιπλωμένος 3.50x4.00 περίπου. Πιο πολύ ενημερωτικά ρώτησα που σας βλέπω όλους με τα θηρία και τις εντάσεις και απόρησα :)

Σας διαβάζω καιρό, απλώς τώρα γράφτηκα στο "καινούριο" forum.

Reaction score
30.455
Σας διαβάζω καιρό, απλώς τώρα γράφτηκα στο "καινούριο" forum.
Το σκέφτηκες καλά μάνα μου;
Εφτούνοι εδώ είναι βαττοκανίβαλοι, σαμπγουφοταλιμπάν και πιντιεφοφετιχιστές....
Που πας να μπλέκσεις;

ryk

Reaction score
925
Κάτι παρόμοιο πήγα να ρωτήσω και γω: Η αστυνομία στα πόσα dbια έρχεται;
Οι της περιοχής μου ακούνε καλά ρε γαμwτο!:(

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv