A
AKARL
Guest
Γενικά μιλώντας συμφωνώ. Ειδικά όμως ....το ένα δεν αναιρεί το άλλο

Γενικά μιλώντας συμφωνώ. Ειδικά όμως ....το ένα δεν αναιρεί το άλλο
Εκσαρτάται τι πσάχνεις.
Πουχού, όταν το μέλος μου φτάσει σε στάθμη αναπαραγωγής είναι σαφώς μεγαλύτερο από τη στάθμη ηρεμίας.![]()
![]()
Δηλαδή, όταν κ@τουρ@ς νιώθεις το παγωμένο νερό της λεκάνης;περιεργο.....εμενα ακριβως το αναποδο........
γιαφτο εχω και το νικ νειμ
3ποδαρος........
Σου χρειάζεται τώρα ένα "AKAVL" στο αβαταρ ,αλλά η στρουμφίτα κοιμάται....Πουχού, όταν το μέλος μου φτάσει σε στάθμη αναπαραγωγής είναι σαφώς μεγαλύτερο από τη στάθμη ηρεμίας.![]()
![]()
Έτσι μπράβο! Να διαχωρίσουμε την ήρα απ΄ το στάρι και να δούμε πόσοι (πραγματικοί) "άρχοντες" υπάρχουν στο αβουσάϊτ... (και διηγώντας τα να κλαις mister EAR).Με άλλα λόγια,ακόμα και ΄΄άρχοντας΄΄ να είσαι ως προς τις δυνατότητες του ηχοσυστήματος,άμα δεν έχεις την ικανότητα να τις εξαντλήσεις λόγω...ανωτέρας βίας θα ανήκεις ουσιαστικώς στο...Αgαπη μόνο.![]()
Γεγονός,όποιος χάνει στις στάθμες,΄΄κερδίζει΄΄ στην...αγάπη.Πως φαίνονται όσοι έχουν μεγαλώσει χωρίς αgαπη και παραμένουν στη ζωή τους χωρίς τοιαύτη. Ψάχνουν υποκατάστατο στις στάθμες. Δεν θα αλλάξω την ψήφο μου αλλά δηλώνω περήφανα αgαπημενη![]()
Τι RT 60 έχεις;Όλοι εσείς που παίζετε στις σουπερ γουάου εντάσεις και σαμπ κτλ... όλοι μονοκατοικίες έχετε; Δεν μπορώ να φανταστώ τον ενισχυτή μου πάνω απ το 3-4 για πολύ ώρα. Δηλαδή θα κουραστώ κι εγώ, δεν είναι μόνο οτι θα ενοχλώ τους γείτονες.
ΝαιΌλοι εσείς που παίζετε στις σουπερ γουάου εντάσεις και σαμπ κτλ... όλοι μονοκατοικίες έχετε;
Αυτά θα μετρηθούν στον επόμενο χώρο, τώρα είμαι προσωρινά, αλλά ένας χώρος επιπλωμένος 3.50x4.00 περίπου. Πιο πολύ ενημερωτικά ρώτησα που σας βλέπω όλους με τα θηρία και τις εντάσεις και απόρησαΤι RT 60 έχεις;
Τι, δεν έχουν μετακομίσει ακόμα όλοι οι γείτονες;Όχι!![]()
Τι, ποιος, είπαμε πέντε βατ λαμπίτσα και άσε τους άλλους να κουρεύονται.Τι, δεν έχουν μετακομίσει ακόμα όλοι οι γείτονες;
Το σκέφτηκες καλά μάνα μου;Σας διαβάζω καιρό, απλώς τώρα γράφτηκα στο "καινούριο" forum.
Αυτοί είναι στη λίστα του Μαρινάκη για σέντερ φορ στον γαύρο;Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate
Κάτι παρόμοιο πήγα να ρωτήσω και γω: Η αστυνομία στα πόσα dbια έρχεται;Όλοι εσείς που παίζετε στις σουπερ γουάου εντάσεις και σαμπ κτλ... όλοι μονοκατοικίες έχετε; Δεν μπορώ να φανταστώ τον ενισχυτή μου πάνω απ το 3-4 για πολύ ώρα. Δηλαδή θα κουραστώ κι εγώ, δεν είναι μόνο οτι θα ενοχλώ τους γείτονες.