Στήριξη για το SL 1200 MK2

Reaction score
169
Σκεφτόμουν να το ρωτήσω στο thread του club, αλλά θεωρώ ότι σηκώνει αρκετή συζήτηση που μπορεί να χαθεί εκεί μέσα.

Πρόσφατα αποφάσισα ότι τελείωσα από μεριάς μηχανημάτων και ξεκίνησα να βλέπω για περιφερειακά σημαντικό μέρος των οποίων είναι και τα μέσα στήριξης.

Μέχρι στιγμής έχω χρησιμοποιήσει κάτι ξύλινα Κινέζικα ποδαράκια με μεταλλικές ακίδες και ξύλινα πιατάκια, και τα γνωστά Aktyna, ενώ στον κατάλογό μου για δοκιμές είναι και κάτι ιδιοκατασκευές από γραφίτη τα οποία έδωσαν τρομερά αποτελέσματα στο σύστημα πολύ καλού μου φίλου.

Τα ξύλινα ποδαράκια ενώ έκαναν τρομερή δουλειά στον τελικό μου, στο SL1200 η επίδρασή τους ήταν μηδαμινή.

Τα Aktyna από την άλλη, ενώ στον τελικό μου ήταν τελείως αδιάφορα, στο SL1200 έκαναν τόσο μεγάλη διαφορά που πλέον δεν μπορώ να ακούσω χωρίς αυτά.

Τα σημεία που θα ήθελα γνώμες είναι ενδεχομένως άλλες εναλλακτικές, και γνώμες για το πως παλέυετε το πρόβλημα που έχει το SL1200 με τον ανάγλυφο πάτο του που δημιουργεί θέματα στο να πατάνε σωστά τα 3 στηρίγματα.

Reaction score
29.538
Απάντηση: Στήριξη για το SL 1200 MK2

Με 4 νεα ποδαράκια μαμά καθάρισες.
Ξέρω που σου λεω , μην πετάς λεφτά σε άλλες λύσεις .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Στήριξη για το SL 1200 MK2

ναι μην πετας λεφτα, και αυτα που ακουσες νομιζεις οτι τα ακουσες.......:143:
Βασικα λογο πεινας ακου απο τον ριτσο (δανεικα δινει) οτι εχει , ετα αποφασιζεις τι σου κανει κλικ , και αν εχεις το αναλογο ποσο.
Τα ακτινα (μου τα ειχε δανεισει ο μαρκουλης επι χαι φιντελιτι) ηταν αδιαφορα,
τα στιλ ποιντς καλα αλλα ακριβα
τα συμποσιουμ λιγο καλυτερα και πολυ πολυ πιο φτηνα
τα συνερτζιστικ καλυτερα απο τα πιο πανω με καλη τιμη .....(σχετικο)
φινιτε ελεμεντε -αρμονιξ - καλα αλλα πανακριβα
κωνοι καλοι -απλα καλοι
καρντας αιρε σορμποθανες αδιαφορα,
βασικα ακου....
οσο πιο καλο ειανι ενα ρακ τοσο αχρηστευει τα ποδαρακια, απλα επειδη ολοι δεν εχουν τετοιο ρακ
τα ποδαρακια ερχονται φτηνοτερα......

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef