Σταθερή οθόνη 115" Cinemascope

melina

Cargo 200
Reaction score
45.623
Βρήκε τον άσχετο με την εικόνα Χαϊεντά και την ξεφορτώθηκε! :D
δεν τον βρήκα, μου τον έφερες στο πιάτο :rolleyes:

Πλάκα πλάκα, έχει μνήμες ο βιντεοπροβολέας του για μεγέθη εικόνας όπως οι JVC; :unsure:
έχει lens position memories, είπαμε να τον πιάσουμε κορόϊδο τον άνθρωπο αλλά όιχι να κλέψουμε και εκκλησία :roflmao::roflmao::roflmao:
μισή αμαρτία δική μου μισή δική σου :tongue:

melina

Cargo 200
Reaction score
45.623
Ντροπή σου, που με κάρφωσες!

:D
μην κάνεις έτσι, δεν δημοσιοποίησα το ύψος της προμήθειας σου, έχε χάρη που μ'εχεις δέσει με συμβόλαιο και είσαι προιστάμενος μου :laugh:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.260
Δεν θέλω προμήθεια από σένα!

Θα μου δώσει αύξηση ο Alexis! :D

Reaction score
110
Βρε με τον καλό το λόγο όλοι σας...
[DOUBLEPOST=1490178441][/DOUBLEPOST]Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο τον abcd που μου είπε για την οθόνη και μετά τον αγαπητό Βασίλη που μου την πούλησε... πολύ καλή δουλειά!!!

Reaction score
110
Και τώρα που όλα έχουν τελειώσει και ο κότσυφας αγόρασε την οθόνη αλλά την ίδια ημέρα την πούλησε μπορώ να σας αποκαλύψω όλη την ιστορία... Η αλήθεια είναι ότι εγώ όταν έκανα παραγγελία τον προβολέα αγόρασα και μία οθόνη Draper 2.35, διαγωνίου 120'' αλλά έπρεπε να βρω ένα τρόπο να την χρηματοδοτήσω καθώς ήταν λίγο αλμυρή στην τιμή... και σας ευχαριστώ πολύ που με βοηθήσατε... την οθόνη την είχα ήδη πουλημένη 320€ σε ένα φίλο από διπλανό forum... αυτός ήθελε λίγο μικρότερη βέβαια αλλά τελικά την βόλεψε... ήλθε και την πήρε εχθές το βράδυ :beach:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.818
Πάντα υπάρχουν και μεγαλύτεροι κότσυφες. :p:p

Reaction score
110
Μόνο μεγαλύτεροι... και δύο μαζί καμμιά φορά
[DOUBLEPOST=1490181151][/DOUBLEPOST]Πάντως εγώ δεν αισθάνομαι ότι τον κορόιδεψα γιατί είχα την επιβεβαίωση δύο εκλεκτών μελών αυτής εδώ της κοινότητας... Άντε Γιώργο προς χάρη του Βασίλη σε βάλαμε και εσένα στους εκλεκτούς... Το Σαββάτο που θα βρεθούμε θα πληρώσεις 5€ παραπάνω στον ρεφενέ.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.623
Βρε με τον καλό το λόγο όλοι σας...
[DOUBLEPOST=1490178441][/DOUBLEPOST]Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο τον abcd που μου είπε για την οθόνη και μετά τον αγαπητό Βασίλη που μου την πούλησε... πολύ καλή δουλειά!!!
Κυριάκο την έστησες; όλα εντάξει;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead