Στεγνωτήριο Siemens

Reaction score
23
Είναι της πεθεράς μου, δεν έχω καταφέρει να βρω φωτό στο Internet. Είναι 15 ετών απ΄ότι μου είπε, οι οδηγίες γράφουν ότι είναι το μοντέλο 260 της Siemens.

Αυτό έχει ένα σωλήνα που πρέπει να βγαίνει στο περιβάλλον σαν εξαερισμός για να διώχνει τις σκόνες. Απ' ότι κατάλαβα δεν είχε συνδέσει τον συγκεκριμένο σωλήνα, οπότε έβγαινε όλη η σκόνη μέσα στο δωμάτιο, με αποτέλεσμα να το δουλέψει 2-3 φορές και το αφήσει στην άκρη. Πλέον δεν ενδιαφέρεται για στεγνωτήριο γιατί είναι 2 άνθρωποι στο σπίτι.

Δεν υπάρχει ο σωλήνας του εξαερισμού (μπορεί να ήταν έξτρα κι όλας). Είναι ένας απλός πλαστικός σωλήνας του εμπορίου με 100mm εσωτερική διάμετρο, απ' ότι λένε οι οδηγίες εγκατάστασης.

Έχει χωρητικότητα έως 4.5Kg και έως και 2800 στροφές/λεπτό με διάφορες βαθμίδες στεγνώματος, από νωπά για σιδέρωμα έως τελείως στεγνά (διάρκεια 15 έως 90 λεπτά), ανάλογα με την ποσότητα και το είδος των ρούχων. Υπάρχουν οδηγίες χρήσης & εγκατάστασης.

€150, παραλαβή από κέντρο.

Reaction score
23
Το επιβεβαίωσα σήμερα με την πεθερά μου. Δεν είχαν εγκαταστήσει ποτέ το σωλήνα εξαέρωσης λόγο χώρου, γι' αυτό και η σκόνη και γι' αυτό δεν το λειτούργησε σχεδόν καθόλου.

Το στεγνωτήριο λοιπόν είναι σαν καινούριο εμφανισιακά και λειτουργικά.

Είναι πολύ καλή ευκαιρία, μακάρι να είχα χώρο να το κρατούσα.

Reaction score
23
Στα €100 τελική τιμή.

Υπενθυμίζω ότι δεν έχει λειτουργήσει παρά μόνο 2-3 φορές για το λόγο που προανέφερα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.527
Members
38.710
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas