Στην γωνια του antkots

Reaction score
460
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

μια απορια, χωρις παρεξηγηση ε;

αυτα τα ηχεια του Αντωνη μου θυμιζουν εντονα συστηματα PA, ποσο συγκενικη ειναι η σχεδιαση τους και ο ηχητικος τους χαρακτηρας με τετοια συστηματα;
Ουδεμια σχεση εχουν με ΡΑ εκτος απο τις σταθμες που αναπτυσουν.

Reaction score
4

oκ με καλυψατε

απλα ετσι οπως ειδα τα μεγαφωνα του και το ολο layout, εκει με παρεπεμψε

δεν τα εχω ακουσει φυσικα, φανταζομαι αν εχουν σταθμες και το punch του PA μαζι με ολο το audiophile πακετο μιας προσεγμενης/μελετημενης σχεδιασης τοτε θα παιζουν εξαιρετικα

Reaction score
460

oκ με καλυψατε

απλα ετσι οπως ειδα τα μεγαφωνα του και το ολο layout, εκει με παρεπεμψε

δεν τα εχω ακουσει φυσικα, φανταζομαι αν εχουν σταθμες και το punch του PA μαζι με ολο το audiophile πακετο μιας προσεγμενης/μελετημενης σχεδιασης τοτε θα παιζουν εξαιρετικα
Ειναι αξιολογα

Reaction score
460

Εχθες κατα τις 13.00 δεχθηκα τηλ απο τον χοντρο Ιαπωνα,οπως τον αποκαλει ο "εξαδελφος" Γιωργος Ιατρου (geomiat).....
.....Αντωνακη ειμαι με τον γιωργο στον δρομο,να κατεβουμε να σε δουμε και να ακουσουμε και τιποτα?(Γιαννης)
Βεβαιως λεω εγω!Κατα τις 14.30 ηταν σπιτι μου ο Γιωργος και ο Γιανναρος,ηπιαμε λιγο κρασακι ακουσαμε λιγο εως αρκετη μουσικη τα ειπαμε,και τωρα παμε για τον Ω.Ρ.Λ.(ο Γιωργος θα παραθεσει εντυπωσεις οταν μπορεσει).
Γιωργο και Γιαννη ευχαριστω για την παρεα σας,και ευχομαι να επαναληφθει (με πιο πολυ χρονο,δεν ειχαμε τον χρονο ουτε να βγαλω κατι στα παιδια,σορυ Γιαννη και Γιωργο) λιαν συντομως!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Ηξερα οτι δεν εχει απο τα "γνωστα"ψιλοκερασματα και γι'αυτο απειχα διακριτικα:403:

Reaction score
460

Ηξερα οτι δεν εχει απο τα "γνωστα"ψιλοκερασματα και γι'αυτο απειχα διακριτικα:403:
Ελα εσυ Μανο μου και θα σφαξω την παχια αγελαδα για παρτυ σου:142:

Reaction score
29.546

Το κακό είναι οτι θα την φάει όλη μόνος του ρε συ Αντώνη , και θα μείνεις με το πηρούνι να κοιτάς.
Για την 304 που ξαναρυθμίστηκε δεν είπες αν σου άρεσε?

Reaction score
460

Το κακό είναι οτι θα την φάει όλη μόνος του ρε συ Αντώνη , και θα μείνεις με το πηρούνι να κοιτάς.
Για την 304 που ξαναρυθμίστηκε δεν είπες αν σου άρεσε?
Εχεις δικιο!Περισσοτερες και πιο καθαρες μεσουψηλες,καθαρισε πολυ,ακουστη η διαφορα!!

Reaction score
460

Που ειναι ο Σκαλουμπακας σημερα ρε παιδια,μπας και μαζευει υλικο για να εξαπολυσει νεα θεματα?Χρηστε που εισαι σημερα ολη μερα,χρονια πολλα!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Που ειναι ο Σκαλουμπακας σημερα ρε παιδια,μπας και μαζευει υλικο για να εξαπολυσει νεα θεματα?Χρηστε που εισαι σημερα ολη μερα,χρονια πολλα!
Σήμερα δέχομαι ευχάς... :126: :114:

Reaction score
3.967

Εχθες κατα τις 13.00 δεχθηκα τηλ απο τον χοντρο Ιαπωνα,οπως τον αποκαλει ο "εξαδελφος" Γιωργος Ιατρου (geomiat).....
.....Αντωνακη ειμαι με τον γιωργο στον δρομο,να κατεβουμε να σε δουμε και να ακουσουμε και τιποτα?(Γιαννης)
Φίλε Αντώνη, για να μην παραξηγηθούμε:142:, καθιστώ σαφές ότι υπάρχει κοπυράιτ για την έκφραση: "χοντρός κόκκινος Ιάπωνας". Παρακαλώ πριν τη χρήση της να υπάρχει προφορική -τουλάχιστον-παραχώρηση αδείας!!:138:

Reaction score
3.967

Βεβαιως λεω εγω!Κατα τις 14.30 ηταν σπιτι μου ο Γιωργος και ο Γιανναρος,ηπιαμε λιγο κρασακι ακουσαμε λιγο εως αρκετη μουσικη τα ειπαμε,και τωρα παμε για τον Ω.Ρ.Λ.(ο Γιωργος θα παραθεσει εντυπωσεις οταν μπορεσει).
Γιωργο και Γιαννη ευχαριστω για την παρεα σας,και ευχομαι να επαναληφθει (με πιο πολυ χρονο,δεν ειχαμε τον χρονο ουτε να βγαλω κατι στα παιδια,σορυ Γιαννη και Γιωργο) λιαν συντομως!
Ναι, ούτως πως έλαβε χώρα μια μέσης χρονικής διάρκειας -φύγαμε πριν έρθει ο νεαρούλης χρόνος- στο πανέμορφο καθιστικό+τραπεζαρία+χώρος ακρόασης+γκαλερί έργων τέχνης πτωχικό του Αντουάν!!

Ακούσαμε χαλαρά (125db στάθμης) Πάριο,Αλεξίου, Νταλάρα, Τζιμάκο, Κίτρινα Ποδήλατα, Ρόζ Κάντιλακ, Ρόζ Πάνθηρα, και τα αποκρηάτικα της Δόμνας Σαμίου σε ρεμίξ με το play bouzouki.

Δυστυχής κάτοχος 1,2 KW καναδέζικων (μακρυά ο Καναδάς ρε παιδί, κρύοοοο..) ενισχυτικών ο Αντουάν, είχε κει πέρα κ κάτι ψωρομάρκες: εσοτέρικ (τι πα να πεί αυτό? αντιδιαστολή με το εξοτέρικ είναι?), κρελ (κάπου δω μέσα ένας πειραγμένος φωνάει συνέχεια ότι κρελλάθηκε, μάλλον αυτός τόφκιαξε..)μια πικαπάρα τέχνιξ ναούμε...ωραία πράγματα, ντάξ, να περνάει η ώρα ασούμε!

Reaction score
3.967

.....Α
Αντουάν εγώ δεν γράφω εντυπώσεις αν δε με ταίσεις!!

Μόνο με ένα κρασάκι π@π@ρολογίες θα λέω!

Προφταίνεις να στείλεις κάτι με το ..ΚΤΕΛ!

Reaction score
460

Αντουάν εγώ δεν γράφω εντυπώσεις αν δε με ταίσεις!!

Μόνο με ένα κρασάκι π@π@ρολογίες θα λέω!

Προφταίνεις να στείλεις κάτι με το ..ΚΤΕΛ!
Επιφυλασομαι Γιωργο μου,αλλα οπως προειπα δεν μου δωσατε τον χρονο να ετοιμαστω,οταν ξαναρθεις(που θα ξαναρθεις σιγουρα, επισημα πλεον προσκεκλημενος) θα ειναι εις διπλουν.Να εχεις παντως υποψιν σου οτι το εφερα βαρεως για την φτωχικη περιποιηση που σας ειχα,και το λεω αυτο γιατι ειναι κατι που δεν με αντιπροσωπευει,γ@μωτο!!

Reaction score
460

Φίλε Αντώνη, για να μην παραξηγηθούμε:142:, καθιστώ σαφές ότι υπάρχει κοπυράιτ για την έκφραση: "χοντρός κόκκινος Ιάπωνας". Παρακαλώ πριν τη χρήση της να υπάρχει προφορική -τουλάχιστον-παραχώρηση αδείας!!:138:
ΩΩΠΠ!!Σορυ δεν θα επαναληφθει!:142:

Reaction score
3.967

Επιφυλασομαι Γιωργο μου,αλλα οπως προειπα δεν μου δωσατε τον χρονο να ετοιμαστω,οταν ξαναρθεις(που θα ξαναρθεις σιγουρα, επισημα πλεον προσκεκλημενος) θα ειναι εις διπλουν.Να εχεις παντως υποψιν σου οτι το εφερα βαρεως για την φτωχικη περιποιηση που σας ειχα,και το λεω αυτο γιατι ειναι κατι που δεν με αντιπροσωπευει,γ@μωτο!!
Έ, καλά, αν είναι έτσι, θα γράπσω!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος