Στησιμο μικρου PA...Περιορισμενος εξοπλισμος

Reaction score
1
Καλημεραααα...
Ειναι στα σκαρια παιδια ενα φιλος μου να κανει μια μικρη συναυλια απο αυτες που γινονται σε καφετεριες σε κλειστο χωρο με τα εξης οργανα:

1Cajon
1Κιθαρα κλασσικη
1Ηλεκτροακουστικη
2Φωνες

Και μου ειπε εμενα να αναλαβω την ηχητικη για να μην πληρωσει τα μαλλιοκεφαλα του σε επαγγελματια..να αναφερω πως τα παιδια ειναι φοιτητες....

Τωρα εγω απο εξοπλισμο εχω 2 παθητικα Behringer 250watt/rms
1 κονσολα 1 ενισχυτη μικρο βεβαια αλλα για κλειστους χωρους κανει 2χ90
και 2 μικροφωνα δυναμικα...
Για τον λογο αυτον επειδη εχω ΜΟΝΟ 2 ηχεια σκεφτομαι δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο να κανω τα οργανα panning δλδ ολα τα οργανα να ακουγονται απο το
1 ηχειο και οι φωνες απ το αλλο....

Υπαρχει καποια αλλη λυση;;Δεν μας περισσευουν να νοικιασουμε εξοπλισμο και πρεπει να την βγαλουμε με αυτα...Για ριξτε καμια ιδεα

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.213
ξαναδες την περιπτωση της ενοικιασης ...οι τιμες εχουν πεσει δραματικα χαμηλα ( θα χρειαστεις και μονιτορ για να εισαι σωστος και φυσικα ενισχυτη για αυτα )

Reaction score
1
Απάντηση: Στησιμο μικρου PA...Περιορισμενος εξοπλισμος

Τελικα αγορασαμε ενισχυτη τελικο 2χ200 στα 8 και 2χ400 στα 4
Το να κανω panning πως το βλεπετε;;
Τωρα για μονιτορ δεν εχουμε και θα προσπαθησουμε να την βγαολουμε με αυτα που εχουμε...και αν δουυμε οτι συνεχιζεται και παει καλα τοτε θα αγορασουμε
και 2-3 μονιτορ..

Εγω σκεφτομαι να βαλω τις 2 κιθαρες μαζι σε ενα ηχειο...και το cajon και τις φωνες στο αλλο η καπως ετσι τελοςπαντων...
Η παραλειψη μονιτορ ξερω οτι ειναι σοβαρο θεμα αλλα ας δουμε πως θα παμε
και αν βγενει...καλως..

Κανενα tip για το Paning;;

Reaction score
1
Απάντηση: Στησιμο μικρου PA...Περιορισμενος εξοπλισμος

Στην πολη μου στον Βολο σε καποιο καφε...ακομα δεν εχουμε καταληξει
και θα πεξουμε μουσικη ροκ μπαλαντες με καουστικα οργανα...αυτα που προειπα...

Απλα θα αναλαβω εγω την ηχητικη...να βγει και κανενα εξοδο...γιατι αμα πουμε επαγγελματια..θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε...

Τωρα πως θα γινει η συνενοηση με το μαγαζι για να παρουμε και εμεις κατι ουτε και που ξερω...βλεπετε 1o Live ειναι...συνηθως πως γινετε;;εχει κανεις καμια ιδεα;;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo