Στις 23 Οκτωβρίου θα παρουσιαστούν νέες συσκευές

Reaction score
298
Απάντηση: Στις 23 Οκτωβρίου θα παρουσιαστούν νέες συσκευές

http://9gag.com/gag/5675534?ref=fb.s

Με λίγα λόγια, στερούν τη δυνατότητα αναβάθμισης για το πάχος της συσκευής στο πλάι και όχι το πραγματικό της.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Το lnb που μπαίνει???? :405:

Reaction score
1.458

To νέο mac mini θα το δούμε σύντομα ελπίζω και κυρίως τις δυνατότητες του ως htpc (media player),πιστεύω μέχρι 15 Νοεμβρίου (και όχι Νοέμβρη) να μπορούμε να το κάνουμε,εξαρτάται από την Ελληνική αντιπροσωπεία και όχι από μένα αποκλειστικά!
Περισσότερα αύριο ή μεθαύριο που θα με πάρουν τηλέφωνο!

Πάντως αυτή η παρουσίαση θα είναι κάτι που πραγματικά κάνω κέφι και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου!

Κάτι που το γουστάρω ειλικρινά!Θα προσπαθήσω για το καλύτερο και στις φωτογραφίες!
Και φυσικά πάντα εδώ στο avsite.gr!:126:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Άλλο ένα θύμα...

[YOUTUBE]nb0GrTdFS8M[/YOUTUBE]

:204::204:

Reaction score
1.458

Παρασκευή μάλλον παραλαμβάνω και την άλλη εβδομάδα ξεκινάμε!
Εγώ βέβαια θα σας δείξω πραγματικό mac mini και όχι fake!:142:

Reaction score
1.458

Εχω παραλάβει από χθες το new mac mini και μερικά παρελκόμενα.
Οσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο,δεν το έχω στήσει ακόμη!
Θα το κάνω μάλλον αύριο που θα έχω αρκετό χρόνο.
Θα δoκιμάσω μερικά προγράμματα για 2-3 μέρες,ώστε να δω τι είναι πιο εύχρηστο για τον απλό ή νέο στα mac χρήστη να εγκαταστήσει,ώστε να το λειτουργήσει εύκολα ως htpc.
Και μετά θ'ανοίξω νέο θέμα που πιστεύω να έχει ενδιαφέρον!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Πότε θες να περάσω να σε βοηθήσω;
Σε 10 λεπτά θα το έχω βγάλει άχρηστο :137:

Reaction score
1.458

Όποτε θες!την ερχόμενη εβδομάδα έχω πάρει και άδεια για να ασχοληθώ αποκλειστικά με το mac mini!:116:
Εχω κάνει ήδη κάποιες δοκιμές στα άλλα mac του σπιτιού και ξέρω περίπου τι θα βάλω.
Δεν έχω δοκιμάσει μόνο το dvdfab mac blu ray player,θέλω να το δω αποκλειστικά στο mac mini.
Από αυτά που είδα σε mac του 2006 & 2007 :)136:) θα τρέξουν να κρυφτούν κάποιοι ή θ'αλλάξουν πλατφόρμα!:410:

Reaction score
1.458

Εχουν ολοκληρωθεί σχεδόν οι δοκιμές στο mac mini και πλέον είναι έτοιμο για την παρουσίαση ως htpc.Δεν ξέρω αν θα προλάβω να ξεκινήσω αύριο αργά το βράδυ (τέτοια ώρα περίπου) ή την Παρασκευή το απόγευμα.
Σε 1η φάση θα ασχοληθούμε με το XBMC για ότι αφορά ματρόσκες,avi,μουσική κλπ και με το Mac Blu-ray Player για τα original blu ray δισκάκια.Καθώς και με ένα υβριδικό usb tv tuner της Elgato
Στη συνέχεια θα δοκιμάσουμε και άλλα προγράμματα ανάλογα των παραπάνω,καθώς και κάποιες βοηθητικές εφαρμογές που θα μας κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη!:126:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.166

Άντε να το δούμε.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Προβλήματα με την ποιότητα των LG IPS Retina panels αντιμετωπίζουν αρκετοί χρήστες, ήδη έγινε η πρώτη μήνυση στην Καλιφόρνια.
Τα αντίστοιχα panels της Samsung, από όσο δείχνουν μέχρι στιγμής τα στοιχεία, δεν έχουν προβλήματα, δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας τρόπος να καταλάβει ο υποψήφιος αγοραστής ποιανού κατασκευαστή είναι το panel πριν την αγορά.

In-plane switching (IPS) technology is used in today's most advanced displays, including the Apple Cinema and Thunderbolt Displays, as well as the displays built in to iMac and Macbook Pro with Retina display computers. IPS technology enhances the viewing experience by providing full 178-degree viewing angles in all directions. This makes IPS displays ideal for observing content with multiple people, and provides pristine viewing characteristics for image, print, and video production workflows.

On an IPS display, when an image such as a login window is left on screen for a long period of time, you may temporarily see a faint remnant of the image even after a new image replaces it. This is referred to as "persistence," "image retention," or "ghosting." This is normal behavior for an IPS display, and the faint image will disappear over time.

You can prevent image persistence by using the display sleep feature to turn off the display when it is not in use. You can also use a screen saver to make sure that a static image isn't on the display for long periods of time. Both of these features are on by default in Mac OS X, but you can adjust the settings as needed.

To prevent image persistence, enable the display sleep feature:

From the Apple () menu, choose System Preferences, and then click Energy Saver.
Click the Battery tab (if using a notebook).
Set the "Display sleep" slider to a brief interval of time (such as 15 minutes).
Click the Power Adapter tab and make the same change (if using a notebook).

If you see a persistent image on your screen, you can use the screen saver to eliminate it:

From the Apple () menu, choose System Preferences, and then click "Desktop & Screen Saver."
Click the Screen Saver tab.
Choose a screen saver.
Set the "Start screen saver" time to be shorter than the "Display sleep" and "Computer sleep" settings in the Energy Saver pane of System Preferences.
To clear the persistent image, allow the screen saver to run for approximately as long as the image was being displayed.
http://arstechnica.com/apple/2013/0...ction-lawsuit-over-defective-retina-displays/
http://support.apple.com/kb/HT5455

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.300
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale