Συγκριτική δοκιμή MP3

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Συγκριτική δοκιμή MP3

Ναι, μωρέ...κι εγώ το "κατέβασα", αλλά, πλην του PC, δεν το άκουσα ακόμη...
Γνώμη μου, οι απαντήσεις να ΜΗ δοθούν πριν από την Τρίτη, για να προλάβουμε, όσοι το ακούσουμε μέσα στο ΣΚ, να καταθέσουμε τη γνώμη μας τη Δευτέρα, από το PC που έχουμε στη δουλειά, διότι δε διαθέτουμε στο σπίτι...Αυτά. ΟΥΦ!
Συμφωνω και εγω με τον Σταυρο.:cool_4:
Μπας και βρουμε το ΣΚ καμμια διαφορα ,
γιατι τις καθημερινες ...λιγουλακι δυσκολο .:happy_9:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Συγκριτική δοκιμή MP3

Αντρέα, μέχρι στιγμής 53 κατεβάσματα. Πάντως, αυτό που με εντυπωσιάζει είναι τι κομμάτι που προέρχεται από 128άρι MP3. Ρε παιδιά, πείτε μια ιδέα, ας είναι και λάθος. (Βέβαια, καιμε ηχεία και με ακουστικά, ούτε εγώ μπόρεσα να το εντοπίσω με επαληθεύσιμο τρόπο)...

Ε, τωρα λιγακι ...παρηγορηθηκα!!!

Reaction score
4.785
Με μια γρήγορη ακρόαση των πρώτων δευτερολέπτων από όλα το 6 μου φάνηκε άθλιο , ελπίζω όχι λόγω κάποιου προβλήματος στην εγγραφή. Τα υπόλοιπα ήταν περίπτωση σαν το προηγούμενο τέστ τουλάχιστον εκ πρώτης ακρόασης. Δηλαδή δεν βγάζεις εύκολα άκρη.
Θα επανέλθω αν βρώ ευκαιρία και τα ξανακούσω στα κλεφτά (παραμονεύει παντόφλα).....

Reaction score
5
εγώ αποσύρθηκα απο τα ΜΡ3.... δεν θέλω να ξεπέσω στο επίπεδο του Κόγια...

λυπάμαι πολύ για την κατάντια του και τίποτε άλλο

Reaction score
313
Απάντηση: Συγκριτική δοκιμή MP3

Λοιπόν:

- Οι διαφορές κάνουν "ΜΠΟΥΜ" (οποιαδήποτε ομοιότητα με άλλες διαφορές που κάνουν "ΜΠΑΜ", είναι εντελώς συμπτωματική) :rolleyes:
Ποιες είναι αυτές; Είναι οι διαφορές ανάμεσα στο έκτο κομμάτι και σε όλα τα υπόλοιπα. Συνέκρινα το Νο6 με κάθε ένα από τα υπόλοιπα και, αμέσως, αντιλήφθηκα διαφορές προς το χειρότερο (απογοήτευση: δεν είμαι κουφός...) :-(

- Στα υπόλοιπα κομμάτια, κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια να πείσω τον εαυτό μου πως υπάρχουν διαφορές (που, αν δεν κάνουν "ΜΠΟΥΜ", τουλάχιστον κάνουν..."ΜΠΙΠ"). Το κατάφερα...:bravo:
Τη μία φορά, "άκουγα" περισσότερες διαφορές (πάντα, σε σχέση με το κομμάτι Νο1), στο Νο5.
Την άλλη φορά "άκουγα" περισσότερες διαφορές στο κομμάτι Νο3.
Τις επόμενες φορές, τη "σκυτάλη" πήραν τα Νο 2, 4, 5, 8...
Οπότε, το (αβίαστο) συμπέρασμα είναι πως εγώ ακούω κανονικότατα τις διαφορές ανάμεσα στα κομμάτια, αλλά, τα κομμάτια δεν παίζουν το ίδιο κάθε φορά. Δηλαδή, έχουν αναπτύξει μία Α.Ι. (Artificial Intelligence - "Τεχνητή Νοημοσύνη", για τους αντι-ευρωπαϊστές) και, χρησιμοποιώντας την, με "εμπαίζουν" κατά πως επιθυμούν. Ντροπή τους! Φτου! :mad_3:

Reaction score
0
Διαφορες βρηκα και εγω . :bravo:
Aλλα οι ατιμες πηδαγαν καθε φορα απο το ενα track στο αλλο
και τα καναν να μοιαζουν ολα τα tracks ιδια. :mad_2:
Μηπως ειναι ιωση των mp3?
Μηπως ειναι γριπη των πτηνων
και πεταει απο το ενα track στο αλλο ? )(

Tελικο συμπερασμα ?
Κωστα αντε και .....συμπιεσου εσυ και τα mp3 σου ,
που θα μας βγαλεις και κουφους. )(

Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ???? :happy_9:

Reaction score
0
"happy_1"

Λοιπον ....Βασικα ειμαι ασχετος μια και ειμαι νεος:cool_11:
Αλλα το τραγουδι Νο 6 ειναι το χειροτερο και κανει μπαμ, μπουμ ,μπιπ:crazy_1:

Reaction score
0
Να πω ,να πω.....:crazy_3:

Το Νο 1 και 7 το θεωρω καλυτερο απο ολα και το 6 οπως ειπα το χειροτερο
Τα υπολοιπα δεν μπορω να καταλαβω
Παντα ακουστικα μιλαω.
Ουτε υπολογιστες ουτε τιποτα...μονο αυτι

Reaction score
5
Δηλαδή αν είναι αδύνατο (βάσει στατιστικής) εγώ φταίω?
Πόσες πιθανότητες δίνεις στον Αντώνη (που είναι ο μόνος που ισχυρίζεται ακόμη ότι βρήκε και τα δύο mp3), να είναι ο ένας στους 40 που το βρήκανε? Πες ένα νούμερο...

Ούτε για λαχείο δεν είναι... :cool_4:
Δεν κατάλαβες καλά, ο Αντώνης δεν έπαιξε καζαντί που λένε και στο χωρίο μου αλλά άκουσε και αποφάσισε για τα καλύτερα.

Οπόταν τα περί στατιστικής είναι άσχετα με το θέμα που συζητάμε. :smoking:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe