Συγκριτικο ακουστικων ΜΡ3

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Για οσους ενδιαφερονται για ακομα καλυτερα ηχητικα αποτελεσμα απο τα ΜΡ3 player τους, ιδου ενα συγκριτικο ακουστικων μεταξυ των:
Denon AH-C700, Shure E3G, Shure E500-PTH, Ultimate Ears Super.fi 5 Pro, Ultimate Ears Super.fi 5 Pro EB, Ultrasone iCans

http://www.hometheaterhifi.com/volume_14_1/ear-phones-3-2007-part-1.html

Reaction score
19
Ωραίος!

Τα τελευταία καλά ακουστικά που είχα ποτέ είχαν έρθει παρέα με το minidisc μου. (ωραίες εποχές... κατάφερε και το αυτοκτόνησε η Sony)

Από τότε που μου τα'φαγε ο σκύλος δεν έχω μπορέσει να ξαναβρώ αξιοπρεπείς ψείρες! Τα μοναδικά που κάααατι πάνε να πουν (αλλά αγκομαχούν και τελικά δε φτάνουν) είναι αυτά που μου'ρθαν με το muvo της Creative. Ίσως και τα καλύτερα ακουστικά που κυκλοφορούν με συσκευή mp3. (σκέψου που βρίσκονται τα άλλα...)

Reaction score
19
Συγκοπή... :crazy_2: :crazy_2:
Τώρα είδα τις τιμές του συγκριτικού :prof: :prof: :mad_1:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Συγκριτικο ακουστικων ΜΡ3

Για κάτι σε πιο λογική τιμή προτείνω τα Sennheiser CX300 Ear Canal Headphones. Τα αγόρασα πρόσφατα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

[Βtw, oι τύποι που τους βάζουν 1 αστέρι στο Amazon και τα θάβουν είναι αυτοί που δεν έχουν καταλάβει πως πρέπει να "κάθονται" στο αυτί τα ακουστικά αυτού του τύπου - είναι ένα μικρό ποσοστό των review πάντως]

Reaction score
2
Αυτα τα Sennheiser τι λενε ρε παιδια? Καμια σχεση σε ποιοτητα με τα σχεδον ολοιδια (εμφανισιακα) που ερχονται μαζι με τα Walkman μοντελα της SE?

Μου χαλασαν προσφατα καποια creative που ειχα (αν κ πολυ καλα ηχητικα, ειναι το 2ο ζευγαρι που χαλαει με μαθηματικη ακριβεια πανω στο 3μηνο-4μηνο), και μεχρι να παρω καινουρια ακουω απο το W810. Δεν ξερω αν φταινε τα μαμα ακουστικα η το κινητο, αλλα η ποιοτητα τους ειναι οικτρη.

Επισης ζαχαρωνω και αυτα. Τα χει δοκιμασει κανεις?

Reaction score
19
Προχτές στο μετρό πέτυχα έναν τύπο με μια περίεργη πατέντα για να μην πέφτουν τα ακουστικά. Φοριόταν στο αυτί σα "γάτζο" όπως τα bluetooth και από το πάνω μέρος βαστιόταν το ακουστικό το οποίο έφτανε κατακόρυφα στο αυτί.

Έχετε ιδέα που βρίσκουμε τέτοια στηρίγματα ή παρόμοια;

Ωραία σκέψη είναι επίσης και τα ανισομήκη καλώδια ώστε το ένα να περνάει πίσω απ'το σβέρκο και να κρεμιούνται άνετα αν θες να τα βγάλεις, αλλά δυστυχώς δεν το υιοθετούν όλα τα ακουστικά.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Ιδιαίτερη εμπειρία με ακουστικά-ψείρες δεν υπάρχει από μένα, αλλά επειδή έχω το γιο μου που τα "λιώνει" σχεδόν όλη μέρα, τα μόνα που αντέχουν πολύ καιρό σε έντονη χρήση έχω καταλήξει ότι είναι τα Sennheiser.

Η απόδοσή τους πολύ καθαρή και η τιμή τους πολύ λογική...

Reaction score
0
Ωραία σκέψη είναι επίσης και τα ανισομήκη καλώδια ώστε το ένα να περνάει πίσω απ'το σβέρκο και να κρεμιούνται άνετα αν θες να τα βγάλεις, αλλά δυστυχώς δεν το υιοθετούν όλα τα ακουστικά.
Πωπω....ρεζιλι εγινα στην κορη μου.
Ετσι ειναι τα Σενχαϊζερ και οταν με ρωτησε γιατι ειναι διαφορετικο το ενα καλωδιο απο το αλλο, της ειπα οτι
κανανε λαθος οι Γερμανοι!!!!
"happy_1"

(απο το μεντιαμαρκτ τα πηρα και ειναι και πολυ φτηνα!!)

Reaction score
10
Μην ανησυχείς, κι εγώ μετά από κανένα μήνα το πήρα πρέφα :crazy_3:
Πριν χρόνια (πολλλλλααααα) που αγόρασα το πρώτο μου walkman (sony)
είχε τέτοια ακουστικά, αλλά μέσα στο manual είχε εικόνες που έδειχνε πως
πρέπει να φορεθούν...
Δεκαετία '80, όταν οι άλλοι είχαν ακόμα τις γκουμούτσες με το μεταλικό
έλασμα πάνω από το κεφάλι :happy_2: . Άλλες εποχές...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.279
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale