Συγχαρητήρια annie!!...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Συγχαρητήρια annie!!...

Μπραβο παντως βρε κοπελλαρα μου.....και απιστευτο κ@λο και στηθος καλογυμνασμενο και ποδαρακι λαμπαδα.......μπραβο βρε μωρο ...παντα τετοια σου ευχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νασαι καλα παντως γιατι λογω των ημερων το ηθικο πιστευω ολων μας ειναι πεσμενο και βλεποντας σε μας εξυψωνεις τ"αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξερω ντροπη μου .....αλλα γαμωτο μου δεν ντρεπομαι.........δεν ξερω γιατι.....δεν μπορω να δωσω εξηγηση!!!!!!!!!!!

Τωρα αν με μπαναρετε για αυτα που γραφω παλι εγω τον ωραιο κ@λο της Αnnies μας εγω θα βλεπω και θα καμαρωνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Οποτε μου ερχεται ενα πιεμι μετα απο δεκα λεπτα γραφοντας μου

Ρε μαλ@κα μην γραφεις τετοια και γινομαστε ρομπες ιντερνετικες και φυσικα ξεκουμπωτες.........ενταξει δεν λεω η τυπισα τοχει......αλλα ελεος.....αστο να παει στο διαλο.......και αυτος ο παπ@ρας ο ABCD ανεβασε τις φωτο και μας εφτιαξε δεν λεω αλλα κουλαρε και συ πια........ακους εκει ωραιο κ@λο...ενταξει ...τον εχει τον πο@στη αλλα μην γραφεις τετοια και σκανδαλιζοντε οι περαστικοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.373

:414:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Συγχαρητήρια!Έκανες το απόλυτο λάθος στην προσπάθειά σου να θίξεις εμένα,θίγεις μόνο ως ΄΄ασήμαντο΄΄ το πρόσωπο γιά το οποίο υποτίθεται ΄΄ενδιαφέρεσαι΄΄(χαχαχα)...και ουσιαστικά με ΄΄αναβιβάζεις΄΄ αναγορεύοντάς με σε αλάνθαστο κι επιτυχημένο,πράγμα που δεν πιστεύω καν ο ίδιος γιά τον εαυτό μου... :612:
Bhutia,

Πραγματι δεν εισαι αλανθαστος. Ηδη εχεις κανει λαθος στο συλλογισμο σου αυτο. Αν και η προταση που ειχα γραψει ειχε 3-4 ΕΙΤΕ, εσυ διαλεξες ενα απο αυτα ("ασχολειται με τα ασημαντα") προσδιδοντας στην Αννυ ενα χαρακτηριστικο που σε καμια περιπτωση δεν ισχυει.
Ο βασικος λογος ομως που απαντω σ αυτο το μηνυμα σου ειναι για να σου ζητησω συγγνωμη, γιατι απλα δεν πιστευω στην πραγματικοτητα τιποτα απο ολα αυτα που εγραψα.:121
Οπως εσυ εχει το θαρρος της γνωμης σου, ετσι κι εγω εχω το θαρρος να αναγνωριζω τα λαθη μου.

Reaction score
877
Μετά την εκ' βαθέων εξομολόγηση του Βλάση ας ρίξω και τη δική μου εξομολόγηση...

Βλέποντας στο video την όμορφη Άννυ να λικνίζεται στο stage με θηλυκότατες φιγούρες, επιδικνύοντας αυτά που έχει πετύχει με τη σκληρή προπόνηση και ν' αρχίζει να πετάει από πάνω της τις μανσέττες...αρχίζουν και οι δικοί μου παλμοί να...ανεβαίνουν... Τα μάτια μου καρφώνονται στα χρυσά απομεινάρια από πανί που είναι κολλημένα πάνω στο ιδρωμένο κορμί της και περιμένω...Παρατηρώ τα χέρια της και περιμένω...Περιμένω...και εκεί τελειώνουν όλα...

Καλά το ξεκινάς ρε κορίτσι μου...τι το αφήνεις το πράγμα στη μέση...:612:

Όπως και νάχει...συγχαρητήρια...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Re: Απάντηση: Συγχαρητήρια annie!!...

Τωρα αν με μπαναρετε για αυτα που γραφω
Να σε μπανάρουμε βρε Βλάσση αλλά :
1)Δεν θα κερδίσουμε ούτε εμείς όυτε εσύ..
2)Μπορείς να κάνεις άνετα κοπλιμέντα χωρίς την φρασεολογία που έγραψες.Ρίχνεις το επίπεδο σου ρε γαμώτο και ξέρω ότι δεν είσαι έτσι:126:Μπορείς και πιό ευφάνταστα..

Δεν σου ζητώ να συγκρατηθείς αλλά να βάζεις λίγο περισσότερο την πλούσια φαντασία σου να δουλέψει πριν γράψεις.Που ξέρεις,μπορεί να βγεί και καμιά ατάκα καλή..:137:

Όσον αφορά την φρασεολογία ως λέξεις έχουμε ζητήσει πολλές φορές φορές να βάζετε @ ή κάποιο άλλο σύμβολο.Όχι γιατί είμαστε κομπλεξικοί ή πουριτανοί,αλλά γιατί ο άτιμος ο γκουγκλης χρησιμοποιεί φίλτρα στις αναζητήσεις του και αν κάποιο πορταλ ή site ή forum έχει πολλές ''κακές'' λέξεις το βάζει ''υπο παρακολούθηση'' ή το εμφανίζει όταν αναζητούνται ''πικάντικα'' αποτελέσματα.
Θεμιτό αν ήμασταν forum πορνο ή γνωριμιών αλλά δεν είμαστε.Και δεν νομίζω να θέλει κανείς να γίνουμε.
Καταλάβετε ότι το forum θέλει να έρθει και νέος κόσμος,που θα το βρεί απο αναζητήσεις σχετικές με το αντικείμενο του,όχι επειδή ψάχνει να φασωθεί.
Εκτός και αν είμαι κάπου παράλογος,οπότε να μου το επισημάνεται.
:121:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.984
Απάντηση: Re: Απάντηση: Συγχαρητήρια annie!!...

Εκτός και αν είμαι κάπου παράλογος,οπότε να μου το επισημάνεται.
δε ξέρω για παράλογος, αλλά ανορθόγραφος είσαι!:138: επισημάνετε.

ο κορίνθιος τουλάχιστον και καλά τα λέει (μαζί σου μωρό μου) και ...δεν είναι ανορθόγραφος!:143:

ένα έχω να πω: ξαφνικά, ξεκίνησαν οι ζέστες....:126:

γειά σου βρε annie με τα κόλπα σου!:605:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.984

Πάντως αυτή αριστερά στην φωτο, δίπλα στην Αnnie μας, μου θυμίζει αυτόν τον κακό στο Apocalypto.
δεν έχεις άδικο Μιχάλη μου!:142:

το θέμα είναι πως και οι δυο εκατέρωθεν της δικιάς μας, δεν είχαν καμιά ελπίδα σαν παρουσία συγκριτικά με την annie, ούτε στο εν λόγω event, ούτε (φυσικά) στην ....καθημερινή πασαρέλα της τσιμισκή...ή στην παραλία το καλοκαιράκι που μας έρχεται....:126:

και λίγα λέω, είμαι στις ....καλές μου!:138:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Ειδες Annie τι μας εκανες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για παρτυ σου σφαζοντε παλλικαρια.....ο Γιωργης και ο Βλασης ,δυο μετρα αψιλοι ,ομορφαντρες,λεβεντες και ασικηδες ,μαγκες και ντερβισηδες.........ντροπη σου κυραmissfitnes !!!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.984

ναι ναι, 2 μέτρα, ο ένας οριζοντίως...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.373