Συγχαρητηρια!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εδω και 2-3 ημερες η παρουσα κατηγορια ειναι πλεον στην πρωτη θεση των κατηγοριων tou AVSite(η εκτος οριων εξαιρειται ως γενικοτερη) αφου ξεπερασε σε posts την κατηγορια Projectors.
Νομιζω πως πολλα συγχαρητηρια αξιζουν στους δυο συντονιστες , αλλα και στους μονιμους θιασωτες τουτης της κατηγοριας που καταφεραν να την κανουν απο τις δημοφιλεστερες στο AVSite.

Παντα τετοια παιδια!!! :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ευχαριστούμε μεσιέ για τα καλά σας λόγια.

Εγώ πέραν από το ότι είμαι ευχαριστημένος που ο ήχος γενικώς, παρά τα σημεία των καιρών, καλά κρατεί (σε σχέση με την εικόνα που είναι και λίγο παραπάνω της μοδός), γουστάρω περισσότερο το γεγονός ότι έχει φιαχτεί μια όμορφη διαδικτυακή παρέα η οποία μεγαλώνει συνεχώς. Και μεγαλώνει συνεχώς γιατί είναι παρέα και δεν είναι κάτι άλλο... Εδώ τα λέμε όλα κι άμα λέμε και 5 κουβέντες παραπάνω, ξέρουμε ότι και δια ζώσης το ίδιο θα κάναμε οπότε κανένας δεν έχει πρόβλημα.

Εύχομαι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, να υποστηρίζουμε το χόμπυ μας, να μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον και πάνω από όλα να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Είπαμε τα φόρα πέραν από τα κοινά σημεία ενδιαφέροντος, στην σύγχρονη εποχή καλύπτουν πάντα και μια ακόμη ανάγκη, αυτήν της επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Να προσθέσω ότι περιμένουμε από όλους τις προτάσεις σας για την συνέχεια.

Reaction score
3.576
Να συμφωνούμε όμως και σε μερικά πράγματα, τουλάχιστον στα βασικά.

Συγχαρητήρια σε αυτούς που συμμετέχουν ενεργά.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
g.kar said:
Να συμφωνούμε όμως και σε μερικά πράγματα, τουλάχιστον στα βασικά.
Αυτό θα το ήθελα κι εγώ. Και σε πολλά θέματα φυσικά και συμφωνούμε.
Από την άλλη, ειδικά με κάποια παιδιά εκτός του χόμπυ μας, που είτε δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ και θέλουν να ασχοληθούν, είτε δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ και απλά θέλουν να μας την πουν :lol: (λες και κάναμε κάτι τέτοιο εμείς για τα δικά τους χόμπυ...), πρέπει να έχουμε ικανές δόσεις υπομονής για να προσπαθούμε τουλάχιστον να εξηγήσουμε περιφραστικά και όσο καλύτερα μπορούμε αυτά που πιστεύουμε.

Κατά τα άλλα και οι διαφωνίες καλές είναι και είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Reaction score
5
...είτε ασχολήθηκαν κάποτε και είδαν το ματαιόδοξο της υπόθεσης...

Βρε Νίκο, σοβαρά πιστεύεις ότι συμφωνείτε εσείς οι 'εντός' hobby μεταξύ σας, και χρειάζεται να εξηγήσετε στους απ'έξω την άποψή σας;;; Εχεις διαβάσει τα χιλιάδες προηγούμενα posts?? Εγώ βλέπω συνέχεια διαφορετικές γνώμες, απόψεις, το κοντό του και το μακρύ του ο καθένας. Δεν λέω, έτσι γίνεται και έτσι πρέπει να γίνεται, ο καθένας έχει μια γνώμη. Η γνώμη είναι σαν τους κ*λους, όλοι έχουν έναν!

Αλλά όταν πας να περάσεις την γνώμη σου σαν την καλύτερη, πιο ψαγμένη και αυθεντικότερη, με απότομο και patronising τρόπο, τότε είναι που είσαι λάθος. ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ!!!

Πάντως ένα μικρό μερίδιο έχω και εγώ, που έχω μπει 2-3 φορές σε μερικά topics και έχω ανάψει τα αίματα. Έτσι φτιάχνονται ακροαματικότητες! Δες τα κανάλια!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.104
Ανδρέα, αν δεν βγουν επειγόντως στην αγορά ματζούνια για προτζέκτορες, δεν έχετε καμιά ελπίδα. Θα σας πάρουμε τα σώβρακα.

Reaction score
2
Κώστας Κόγιας said:
Ανδρέα, αν δεν βγουν επειγόντως στην αγορά ματζούνια για προτζέκτορες, δεν έχετε καμιά ελπίδα. Θα σας πάρουμε τα σώβρακα.
:D :D :D :D

αντε και εις ανωτερα.....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Κώστας Κόγιας said:
Μπα , μπα , βγαζουν τωρα και οι νοτιες κατηγοριες γλωσσα? :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Άκη εγώ σοβαρά πιστεύω αυτά που λέω.
Όταν επίσης είσαι χομπύστας και ασχολείσαι ενεργά με ένα τεχνικό κατά βάση σπορ όπως ο ήχος, πρέπει να ξέρεις τι λες. Πάντα κάποιοι, αυτοί εκτός κλίματος, θα διαφωνούν για τους λόγους που ήδη είπα ήτοι, είτε γιατί δεν ξέρουν είτε γιατί δεν θέλουν να μάθουν επειδή νομίζουν ότι ξέρουν.

Ακόμη και από την ερωτησή σου για το αν εγώ έχω διαβάσει τα χιλιάδες post στην hi end κατηγορία, φαίνεται ότι δεν ασχολείσαι και δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με το θέμα. Είναι προφανές ότι εσύ δεν τα διάβασες όχι εγώ. Εγώ μαζί με τους υπόλοιπους φίλους του ήχου, τα έχω γράψει φίλε μου...

Η μη διάθεση κάποιου να ασχοληθεί με το hi end είναι σαφέστατα θεμιτή και εμείς εδώ δεν την κρίναμε ποτέ. Έχουμε την αξίωση όμως να μην κρίνονται αυτοί που έχουν την διάθεση να ασχοληθούν. Απόψεις όπως "δεν ξέρετε για τι πράγμα μιλάτε", "δεν μπορείτε να συμφωνήσετε για τίποτα", "το μακρύ μας και το κοντό μας", "σας πιάνουν τον κ@λο κορόιδα" και οι ψυχίατροι, είναι εντελώς απαξιωτικές, άκρως εριστικές αλλά φανερώνουν και την πλήρη άγνοια αυτού που τις εκφράζει.

Ο ήχος Άκη και οι μέθοδοι αναπαραγωγής του, είναι σπορ πολλών δεκαετιών σε σχέση με άλλα χόμπυ σαν και αυτά που έχουμε εδώ μέσα. Το ίδιο το χόμπυ είναι αρκετά πιο ώριμο από πχ τους προβολείς ή το hdtv και πολύ πιο εξελιγμένο. Βασικά μας προβλήματα τα έχουμε λύσει και είμαστε σε διαφορετικά επίπεδα αναζήτησης γι αυτό και τα μαντζούνια, τα οποία΄σε καμιά 20ετία θα έρθουν και αλλού.

Τέλος πραγματικά θα προτιμούσα, αν είναι απλά να μπαίνεις για να κρίνεις με βάση μόνον τα δικά σου κριτήρια, αν είναι να μπαίνεις χωρίς την διάθεση να μάθεις οτιδήποτε αλλά να προσπαθείς να αποδείξεις ότι η κατηγορία ολόκληρη πρέπει να κλείσει, να μην μπαίνεις σε αυτήν. Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό σε κάποιον και μάλιστα σε έναν συντονιστή του AVSite και πραγματικά λυπάμαι γιατί βλέπω ότι δεν έχει νόημα η συνέχεια μιας τέτοιας συζήτησης. Το μόνο που ίσως προκαλέσει είναι την άσχημη αντίδραση από όλους μας. Η hi end κατηγορία δεν έχει ανάγκη από καυγάδες ή από άσκοπες συζητήσεις με ανθρώπους που δεν έχουν ουσιαστικά όρεξη να ασχοληθούν με τον ήχο και απλά μπαίνουν για χαβαλέ ή για να περάσει η ώρα τους.

Ο καθένας από εμάς κρίνεται από τα γραφόμενά του και από την προσφορά του. Υπάρχει και ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό που λέει σε ποιές κατηγορίες έχει περισσότερα μυνήματα ο καθένας μας. Είναι άκρως κατατοπιστικό.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.104
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Κώστας Κόγιας said:
Μπα , μπα , βγαζουν τωρα και οι νοτιες κατηγοριες γλωσσα? :lol: :lol:
Ρε συ, εμείς εδώ στο Νότο έχουμε Μεσογειακό ταμπεραμέντο. :lol: :lol:

Reaction score
3.576
Πραγματικά λυπάμε με αυτά που διαβάζω.

Ορισμένες φορές αισθάνομαι κάπως άβολα και δεν έχω όρεξη για συμμετοχή.

Ελπίζω να βρεθεί η λύση.

Reaction score
14
Νίκος Τσαρουχάς said:
Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό σε κάποιον και μάλιστα σε έναν συντονιστή του AVSite και πραγματικά λυπάμαι γιατί βλέπω ότι δεν έχει νόημα η συνέχεια μιας τέτοιας συζήτησης. Το μόνο που ίσως προκαλέσει είναι την άσχημη αντίδραση από όλους μας.
Νίκο δεν βλέπω τον λόγο ενας συντονιστής να μην μπορεί να διαφωνίσει ή και τυχών να κοντραριστεί με άλλο συντονιστη? Πράγματι αν εχουν ο καθένας την γνώμη του, αυτό δίνει και την πολυφωνία που θελουμε. Ετσι δεν είναι, γιατί το λές αυτό είναι άλλη κατηγορία οι συντονιστές και δεν πρέπει να τους προκαλούμε, να τους πηγαίνουμε κόντρα η να διαφωνούμε μαζι τους?

Ο καθένας από εμάς κρίνεται από τα γραφόμενά του και από την προσφορά του. Υπάρχει και ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό που λέει σε ποιές κατηγορίες έχει περισσότερα μυνήματα ο καθένας μας. Είναι άκρως κατατοπιστικό.
Δεν μου λεει τίποτε αυτό αλλωστε "ουκ εν το πολλώ το ευ", εσυ κρίνεσαι απο την ποιότητα των γραφώμενων σου και την ποιότητα του γραπτού σου λόγου όχι απο τον αριθμό των πόστς σου. Εδω θα μου επιτρέψεις για κίτρινη κάρτα. Δεν περίμενα να ακούσω κάτι τέτοιο απο κανέναν εδω μέσα. Εγώ μετράω πιο πολυ γιατί εχω 5469 ποστς εσύ είσαι νεοπας με 23 και σκάσε!!!! Σορρυ αν κατάλαβα στραβα διόρθωσε με πληηηζ.

Φιλικά

Γιάννης

Reaction score
3.576
Αντε μην ανοίξω το θέμα " Συντονίζοντας τους Συντονιστές"

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
g.kar said:
Πραγματικά λυπάμε με αυτά που διαβάζω.

Ορισμένες φορές αισθάνομαι κάπως άβολα και δεν έχω όρεξη για συμμετοχή.

Ελπίζω να βρεθεί η λύση.
Σε καταλαβαίνω αλλά εγώ θα έλεγα να βρεις λίγη υπομονή παραπάνω. Δεν μπορούμε όλοι να συμφωνούμε σε όλα. Με χαζομάρες ασχολούμαστε δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
dream_GR said:
..."ουκ εν το πολλώ το ευ"
Όχι μην με παρεξηγείτε το έθεσα για να δείξω μόνον ποιά είναι τα ενδιαφέροντα του καθενός μας και τίποτε άλλο, με την λογική του ότι όλοι δεν είναι δυνατόν να ενδιαφέρονται και για το hi end και για το home cinema και για τα προβολικά κλπ. Το στατιστικό αυτό φαίνεταισ το προφίλ του καθενός.
Έτσι το είπα.

Πάλι με βάση αυτήν την λογική, η συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες δεν είναι υποχρεωτική. Αν λοιπόν πραγματικά δεν θέλει κάποιος να μπλεχτεί με ένα χόμπυ, ας μην νιώθει δεσμευμένος ότι πρέπει να το κάνει ντε και καλά. Γιατί έτσι φαίνεται. Η περίπτωση του Άκη δείχνει ότι απλά μπαίνει για να μας την πει. Δεν ενδιαφέρεται για εμάς ή το χόμπυ μας. Που κι αυτό βέβαια είναι δικαίωμά του, αλλά μέχρι το σημείο που να μην δημιουργεί τριβές.

Γιάννη ελπίζω να μην με παρεξήγησες.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
g.kar said:
Αντε μην ανοίξω το θέμα " Συντονίζοντας τους Συντονιστές"
Δεν είναι θέμα συντονιστών ρε φίλε και το ξέρεις. Άλλο θέμα είναι.
Ας μην το πάμε αλλού χωρίς λόγο. Είπαμε, λίγη παραπάνω υπομονή.

Reaction score
14
Νίκος Τσαρουχάς said:
dream_GR said:
..."ουκ εν το πολλώ το ευ"
Όχι μην με παρεξηγείτε το έθεσα για να δείξω μόνον ποιά είναι τα ενδιαφέροντα του καθενός μας και τίποτε άλλο, με την λογική του ότι όλοι δεν είναι δυνατόν να ενδιαφέρονται και για το hi end και για το home cinema και για τα προβολικά κλπ.
Έτσι το είπα.

Πάλι με βάση αυτήν την λογική, η συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες δεν είναι υποχρεωτική. Αν λοιπόν πραγματικά δεν θέλει κάποιος να μπλεχτεί με ένα χόμπυ ας μην νιώθει δεσμευμένος ότι πρέπεςι να το κάνει ντε και καλά. Γιατί έτσι φαίνεται. Η περίπτωση του Άκη δείχνει ότι απλά μαπίνει για να μας την πει. Δεν ενδιαφέρεται για εμάς ή το χόμπυ μας. ΠΟυ κι αυτό βέβαια είναι δικαίωμά του αλλά μέχρι το σημείο που να μην δημιουργεί τριβές.

Γιάννη ελπίζω να μην με παρεξήγησες.
δεκτό κατανοητό και απόλυτα διευκρινιστικό..

βλέπεις πολλές φορες τα λόγια τα γραπτά εχουν διττή ερμηνεία και δεν θέλει πολύ για να τροχοδρομήσει αλλού η κουβέντα.

points taken m8

Reaction score
14
Ρε παιδιά εγώ έχω ένα σημαντικό πρόβλημα.... :|

Δεν βρίσκω αυτό το μπαρ με τις γυμνόστηθες!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Λέτε για αυτό να νοίωθω μπερδεμένος εδώ μέσα;;;   :p :p

Παίδες πιστευω ότι δεν κάνει κακό λίγη μετριοπάθεια...όποια και αν είναι τα πιστεύω, οι ηλικίες και οι καταβολές σας.
Σίγουρα ο καθένας μας γνωρίζει 10 πραγματάκια καλύτερα από τον οποιονδήποτε άλλο...δεν είναι ανάγκη να γινόμαστε εριστικοί
μεταξύ μας προσπαθόντας να εξισώσουμε τα πάντα σύμφωνα με την κοσμοθεωρία μας και τις πολύ ειδικές μας ανάγκες.
Είτε έτσι είτε αλλιώς.   :)

Συγγνώμη για την παρέμβαση.....σκοτωθείτε ελέυθερα.   :p

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas