- Reaction score
- 5
Δυστυχώς συνεχίζεις το ίδιο και το ίδιο. Μόνο εσύ ξέρεις και κανένας άλλος. Καταλαβαίνω ότι η ευγένεια πρέπει να την έχει μάθει κάποιος από μικρός, αλλά καλό θα ήταν να προσπαθούμε όλοι να είμαστε ευγενικοί σε αυτά που γράφουμε.Νίκος Τσαρουχάς said:Πάντα κάποιοι, αυτοί εκτός κλίματος, θα διαφωνούν για τους λόγους που ήδη είπα ήτοι, είτε γιατί δεν ξέρουν είτε γιατί δεν θέλουν να μάθουν επειδή νομίζουν ότι ξέρουν.
ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΗΧΟΥ...βρε αρχίζω να ανησυχώ σοβαρά για τις πεποιθήσεις σου...Εγώ μαζί με τους υπόλοιπους φίλους του ήχου...
Διαφωνώ. Δεν είπα 'ΕΣΕΙΣ' και 'ΕΜΕΙΣ', μάλιστα είπα ότι είναι ρεαλιστικό να υπάρχουν πολλές γνώμες. Ούτε μίλησα για "κορόιδα". Εγώ βλέπω ότι είναι η μόνη κατηγορία που ανοίγει θέματα του στυλ "να ακούμε και λίγο μουσική βρε παιδιά", "είμαι audiophile ή χαϊεντάς;" και γενικά ψάχνεται ΜΟΝΗ ΤΗΣ να δει αν χρειάζεται ψυχολόγο ή όχι. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ!!!Απόψεις όπως "δεν ξέρετε για τι πράγμα μιλάτε", "δεν μπορείτε να συμφωνήσετε για τίποτα", "το μακρύ μας και το κοντό μας", "σας πιάνουν τον κ@λο κορόιδα" και οι ψυχίατροι, είναι εντελώς απαξιωτικές, άκρως εριστικές αλλά φανερώνουν και την πλήρη άγνοια αυτού που τις εκφράζει.
ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ!!! ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;;;Τέλος πραγματικά θα προτιμούσα, αν είναι απλά να μπαίνεις για να κρίνεις με βάση μόνον τα δικά σου κριτήρια, αν είναι να μπαίνεις χωρίς την διάθεση να μάθεις οτιδήποτε αλλά να προσπαθείς να αποδείξεις ότι η κατηγορία ολόκληρη πρέπει να κλείσει, να μην μπαίνεις σε αυτήν.
Δεν την ξεκίνησα εγώ, εγώ έγραψα για τα Mackie, και έπεσες να με φας...με τον συνήθη ανάγωγο τρόπο σου....βλέπω ότι δεν έχει νόημα η συνέχεια μιας τέτοιας συζήτησης.
Σορρυ, αλλά δεν περνάει η ώρα μου ευχάριστα προσπαθώντας να μάθω τρόπους σε κάποιον. Σου θίξαμε το hobby και έπεσες να μας φας. Σιγά τα ωά!!!Η hi end κατηγορία δεν έχει ανάγκη από καυγάδες ή από άσκοπες συζητήσεις με ανθρώπους που δεν έχουν ουσιαστικά όρεξη να ασχοληθούν με τον ήχο και απλά μπαίνουν για χαβαλέ ή για να περάσει η ώρα τους.
Καλά, δείχνεις ακριβώς ποιός είσαι και τι πιστεύεις από αυτό. Δεν θα πω τίποτα άλλο.Ο καθένας από εμάς κρίνεται από τα γραφόμενά του και από την προσφορά του. Υπάρχει και ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό που λέει σε ποιές κατηγορίες έχει περισσότερα μυνήματα ο καθένας μας. Είναι άκρως κατατοπιστικό.
Λοιπόν, επειδή πρέπει κάποιος να δώσει τέλος, να μην χαλάμε και τις καρδιές μας....ΤΕΛΟΣ από εμένα. Αν μου επιτρέπει ο συνΣυντονιστής, θα ξαναγράψω σε κάποια topics που μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Και θα παρακαλέσω να μην μου απαντάει αν δεν θέλει ο ίδιος. Κοινώς, αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, μην το λες καθόλου.
.- (τελεία και παύλα