Συγχαρητηρια!

Reaction score
5
Νίκος Τσαρουχάς said:
Πάντα κάποιοι, αυτοί εκτός κλίματος, θα διαφωνούν για τους λόγους που ήδη είπα ήτοι, είτε γιατί δεν ξέρουν είτε γιατί δεν θέλουν να μάθουν επειδή νομίζουν ότι ξέρουν.
Δυστυχώς συνεχίζεις το ίδιο και το ίδιο. Μόνο εσύ ξέρεις και κανένας άλλος. Καταλαβαίνω ότι η ευγένεια πρέπει να την έχει μάθει κάποιος από μικρός, αλλά καλό θα ήταν να προσπαθούμε όλοι να είμαστε ευγενικοί σε αυτά που γράφουμε.

Εγώ μαζί με τους υπόλοιπους φίλους του ήχου...
ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΗΧΟΥ...βρε αρχίζω να ανησυχώ σοβαρά για τις πεποιθήσεις σου...

Απόψεις όπως "δεν ξέρετε για τι πράγμα μιλάτε", "δεν μπορείτε να συμφωνήσετε για τίποτα", "το μακρύ μας και το κοντό μας", "σας πιάνουν τον κ@λο κορόιδα" και οι ψυχίατροι, είναι εντελώς απαξιωτικές, άκρως εριστικές αλλά φανερώνουν και την πλήρη άγνοια αυτού που τις εκφράζει.
Διαφωνώ. Δεν είπα 'ΕΣΕΙΣ' και 'ΕΜΕΙΣ', μάλιστα είπα ότι είναι ρεαλιστικό να υπάρχουν πολλές γνώμες. Ούτε μίλησα για "κορόιδα". Εγώ βλέπω ότι είναι η μόνη κατηγορία που ανοίγει θέματα του στυλ "να ακούμε και λίγο μουσική βρε παιδιά", "είμαι audiophile ή χαϊεντάς;" και γενικά ψάχνεται ΜΟΝΗ ΤΗΣ να δει αν χρειάζεται ψυχολόγο ή όχι. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ!!!

Τέλος πραγματικά θα προτιμούσα, αν είναι απλά να μπαίνεις για να κρίνεις με βάση μόνον τα δικά σου κριτήρια, αν είναι να μπαίνεις χωρίς την διάθεση να μάθεις οτιδήποτε αλλά να προσπαθείς να αποδείξεις ότι η κατηγορία ολόκληρη πρέπει να κλείσει, να μην μπαίνεις σε αυτήν.
ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ!!! ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;;;

...βλέπω ότι δεν έχει νόημα η συνέχεια μιας τέτοιας συζήτησης.
Δεν την ξεκίνησα εγώ, εγώ έγραψα για τα Mackie, και έπεσες να με φας...με τον συνήθη ανάγωγο τρόπο σου.

Η hi end κατηγορία δεν έχει ανάγκη από καυγάδες ή από άσκοπες συζητήσεις με ανθρώπους που δεν έχουν ουσιαστικά όρεξη να ασχοληθούν με τον ήχο και απλά μπαίνουν για χαβαλέ ή για να περάσει η ώρα τους.
Σορρυ, αλλά δεν περνάει η ώρα μου ευχάριστα προσπαθώντας να μάθω τρόπους σε κάποιον. Σου θίξαμε το hobby και έπεσες να μας φας. Σιγά τα ωά!!!

Ο καθένας από εμάς κρίνεται από τα γραφόμενά του και από την προσφορά του. Υπάρχει και ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό που λέει σε ποιές κατηγορίες έχει περισσότερα μυνήματα ο καθένας μας. Είναι άκρως κατατοπιστικό.
Καλά, δείχνεις ακριβώς ποιός είσαι και τι πιστεύεις από αυτό. Δεν θα πω τίποτα άλλο.

Λοιπόν, επειδή πρέπει κάποιος να δώσει τέλος, να μην χαλάμε και τις καρδιές μας....ΤΕΛΟΣ από εμένα. Αν μου επιτρέπει ο συνΣυντονιστής, θα ξαναγράψω σε κάποια topics που μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Και θα παρακαλέσω να μην μου απαντάει αν δεν θέλει ο ίδιος. Κοινώς, αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, μην το λες καθόλου.

.- (τελεία και παύλα :lol:)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Preve όποτε θέλεις να σε πάω στο μπαράκι... :lol:

Δεν είναι όμως είτε έτσι που λες είτε αλλιώς. Είναι μόνον αλλιώς.
Σαφέστατα χρειάζεται μετριοπάθεια. Αν εσύ όμως εκεί που κάθεσαι κάποιος σου λέει πόσο βλάκας είσαι, πρέπει να αντιδράσεις ή αλλιώς πρέπει να το δεχτείς. Είναι λογικό να ασχολείσαι με όσους ασχολούνται μαζί σου. Το αντίθετο το βρίσκεις λογικό? :?

Reaction score
3.593
Νίκος Τσαρουχάς said:
g.kar said:
Αντε μην ανοίξω το θέμα " Συντονίζοντας τους Συντονιστές"
Δεν είναι θέμα συντονιστών ρε φίλε και το ξέρεις. ¶λλο θέμα είναι.
Ας μην το πάμε αλλού χωρίς λόγο. Είπαμε, λίγη παραπάνω υπομονή.
Οταν μου συγχύζεσαι δεν αντιλαμβανεσαι το χιούμορ ..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Άκη όταν αποφασίσεις ότι θέλεις να ασχοληθείς με την ήχο, να παρεβρεθείς και σε καμία ακρόαση, φυσικά και είσαι ευπρόσδεκτος. Αλλιώς, ναι, καλά θα κάνεις να μην ασχολείσαι μαζί μας.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
g.kar said:
Οταν μου συγχύζεσαι δεν αντιλαμβανεσαι το χιούμορ ..
Όχι μάνα 'μ, το λέω γιατί οι άσχετοι που διαβάζουν όλα ετούτα τα όμορφα μπορεί να καταλάβουν άλλα. πχ ότι ο Άκης θα προτιμούσε να είναι συντονιστής στην hi end... :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αχ βρε Άκη ευγενικέ... προφανώς δεν θέλεις να σου θυμίσω post σου στην off topic...

Άσε εμένα λοιπόν να είμαι... ο ανάγωγος και αγενής και εσύ ο ευγενικός... :lol: :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
ak1s said:
.- (τελεία και παύλα :lol:)
Εγώ Άκη έχω να σου πω, πως αργείς να απαντήσεις. Πρέπει επειγόντως να εκπαιδευτείς στα quotes.

V

VIDEOMIX

Guest
Αντώνης K. said:
g.kar said:
Αντε μην ανοίξω το θέμα " Συντονίζοντας τους Συντονιστές"
Γουστάρω θέμα!!
Με προκαλείς. Βρήκα λοιπόν το θέμα. Επίκαιρο βλέπεις. :lol:

Reaction score
3
Βρε σείς.Ολο το πρωϊ δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε απο το να γράφετε μηνύματα?
Εμ γι'αυτό δεν σας βγαίνουν καλά,λόγω στρές... :lol: :lol:
Γυρνάω το μεσημέρι μετά απο μια "κουραστική" μέρα τρέχοντας με μοτ/τες στα βουνά και στα λαγκάδια και βλέπω τόσα πολλά θέματα και μηνύματα που βραχυκυκλώνω... :) :lol: :lol:

Καλά στην περισσότερο δημοκρατική και θεαματική κατηγορία με τα περισσότερες αμφισβητήσεις ψάχνετε την γωνία στο....."ευρώ"!!! :lol:

Ακη,δεν υπάρχει προηγούμενο με κανέναν και ούτε θέλουμε ή επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε.
Κουβέντα κάνουμε,ανταλλάσοντας απόψεις,τεκμηριωμένες με στοιχεία εαν υπάρχουν ή βάσει εμπειρίας,η οποία αποκτήθηκε μετά απο πολύχρονη ενασχόληση με το χόμπυ με κάποια μικρο σεμινάρια αλλά και με μακροχρόνιες ακροάσεις.

Οποιος νομίζει ότι τα γνωρίζει όλα,ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του δεν ξέρει να δέσει.
Οσο ζω μαθαίνω λέει το αρχαίο ρητό.

Ακόμη,ο καθένας μας έχει μια άλφα συμπεριφορά,που εαν παρακολουθείς τα γραπτά του ,το καταλαβαίνεις,οπότε σίγουρα δεν υπάρχει λόγος παρεξήγησης.

Όλοι έχουμε ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε την άποψή μας,την οποία όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να την ακούσουμε αλλά όχι και να την δεχθούμε. :wink:
Την ανταπάντησή μας ,θα προσπαθήσουμε με τεκμήρια και ιδιαιτέρως με καλό τρόπο να την "επιβάλουμε".

Ας μήν παίρνουμε τίποτα προσωπικά,διότι όπως όλοι γνωρίζουμε,η απρόσωπη οθόνη του υπολογιστή πολλές φορές μας μπερδεύει. :)

Reaction score
3
Andrew said:
Ρε ΠΑΙΔΙΑ, Ρε ΠΑΙΔΙΑ!!!
τσ,τσ,τσ,τσ.

ΔΕΝ είμαστε παιδιά,ώριμοι άνθρωποι είμαστε και πρέπει να γνωρίζουμε τι κάνουμε.
Εμείς πάντως και οι δύο μαζί σαν συνσυντονιστές,ιδιαιτέρως ο Νίκος, προσπαθούμε και μέχρι τώρα έχουμε καταφέρει,να έχουμε ήπιο και εποικοδομητικό κλίμα και δεν θα επιτρέψουμε να χαλάσει,γιατί το χρωστάμε στον εαυτό μας και σε όλους αυτούς που είναι ενεργά μέλη αλλά και σε αυτούς που ακόμη δεν είναι ,αλλά θα γίνουν και θα έρθουν στην παρέα μας. :) :D

Reaction score
3
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Εδω και 2-3 ημερες η παρουσα κατηγορια ειναι πλεον στην πρωτη θεση των κατηγοριων tou AVSite(η εκτος οριων εξαιρειται ως γενικοτερη) αφου ξεπερασε σε posts την κατηγορια Projectors.
Νομιζω πως πολλα συγχαρητηρια αξιζουν στους δυο συντονιστες , αλλα και στους μονιμους θιασωτες τουτης της κατηγοριας που καταφεραν να την κανουν απο τις δημοφιλεστερες στο AVSite.

Παντα τετοια παιδια!!! :wink:

Τα συγχαρητήρια είναι για τους άλλους,όχι για εμάς... :) :lol: :lol:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.808
Επ' ευκαιρία του θέματος και των αναμένων αιμάτων για ολίγο, θα ήθελα να θίξω και εγώ το θέμα των τρόπων.
Νομίζω είναι fundamendal οι καλοί τρόποι (όσο και να διαφωνεί κανείς με την γνώμη του άλλου) γιατί προάγουν γενικότερα ΤΑ ΠΑΝΤΑ, δεν σας κρύβω ότι τελευταία υπήρχαν ατυχή γεγονότα σε σχέση πάντα με τρόπους και συμπεριφορά, ποτέ δεν έιναι αργά όμως.

Και ένα δεύτερο που πάει μετά τους τρόπους, ας προαχθεί και λίγο ο πιο πολιτισμένος διάλογος (αν γίνεται) ας αποφεύγουμε τα για παράδειγμα "φιλαρακ" "τστσ" κομένες λέξεις λες και γράφει κάποιος ως μπεκρής........
Αυτά είναι απλά είναι μία άποψη μου και ζητώ να τη σκεφτείτε, αν θέλετε.

βέβαια μπορεί να πει κάποιος "και καλά παρθεναγωγείο θα γίνει εδώ?" και θα του απαντούσα γιατί να μη γίνει μια αρχή για ένα καλύτερο φορουμ από τα συνηθσμένα, γιατί να μην διατηρούμε την έννοια της λέξης άνθρωπος (άνω θρώσκω)?
και γιατί στο τέλος τέλος έγινε και που διαφοροποιείται αυτό το site?
και γιατί να ανέβει η θεαματικότητα μέσα από ένα τσακωμό?
΄
φυσικά όλα αυτά μπορεί να είναι ανεδαφικά, αλλά έτσι θα το προτιμούσα και στο κάτω άμα δεν μας κάνει κάτι κάνουμε μια πρόταση για αλλαγή κι αν δεν γίνεται, ε δεν μας εκφράζει και πάμε παρακάτω.

ΙΜΗΟ Γιώργος.

Reaction score
3.593
να πρωσαίχαιται κε τιν ωρθωγραφήα σας , να μειν κάναιται δοιλαδοί πολά λάθει.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.808
και τέταρτον να μειώσουμε και τον εγωισμό με εκφράσεις τύπου "το δικό μου", "το ζαναντό μου είναι το καλύτερο", "μόνο ο Πετρόμπεης ξέρει να φτιάχνει κουραμπιέδες.." "μόνο το ζαναντό είναι ηχείο και το κοπλαντ του 1821 είναι το καλύτερο cdplayer που βγήκε ποτέ γιατί μόνο τότε αυτή η εθνοσωτήρια εταιρεία αποφάσισε να εφεύρει τον τροχό" "ποιός είναι ο Lamm, εγώ τον πατάω κάτω και βγάζω 175db και κουνάω όλα τα ηχεία ακόμη και τον γεροπλάτανο στις Μηλιές.."
κλπ κλπ
'τότε μπορεί να έχει μέλλον μία κατηγορία highend.

@Φίλε Γιώργο Mac αν θεωρείται επιτυχία ότι ανεβηκαν τα μυνήματα και η θέαση επειδή έγιναν 2 θέματα με τσακωμούς μάλλον στραβά αρμενίζουμε.......InMyHumbleOpinion.

V

VIDEOMIX

Guest
Κάντε βρε παιδιά και στην δική μου κατηγορία καναν τσακωμό. :lol:
Να βάλω την Μόνα Λίζα σε φώτο και να αναλύσουμε που κρύβεται εκει μέσα ο cod του DA vinci; :lol:
Χαμός θα γίνει. Θα γράψω και την Ελένη Λουκά στο AV για να απαντάει. :shock:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.148
Γ. ΚΟΨ. said:
βέβαια μπορεί να πει κάποιος "και καλά παρθεναγωγείο θα γίνει εδώ?" και θα του απαντούσα γιατί να μη γίνει μια αρχή για ένα καλύτερο φορουμ από τα συνηθσμένα, γιατί να μην διατηρούμε την έννοια της λέξης άνθρωπος (άνω θρώσκω)?
ΙΜΗΟ Γιώργος.
Κι δε μ' λες κυρ Γιώργη μ'; Άνω θρώσκων σημαίνει επιμελώς συντάσσων, ορθώς γράφων και αρτίως ορθοφωνών; Ή μήπως το ανάστροφο;

(Άντε τώρα μην αρχίσω τα copy paste από τον Σουρή και γίνει κόλαση εδώ μέσα, χαϊεντάδες παλιοπρωτευουσιάνοι)... :mrgreen:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ας κάνω μια εξομολόγηση...

Αγαπητοί μου φίλοι, μερικές φορές είτε γιατί γράφοντας δεν μπορούμε να εκφραστούμε σωστά, είτε γιατί ο γραπτός λόγος δεν μπορεί να είναι άμεσος και οι μικροπαρεξηγήσεις να τελειώνουν επί τόπου, όλοι μας κάνουμε λάθη.

Θέλω να κάνω μερικές προτροπές σε όλους αυτούς που συχνάζουν στα του hi end. Πριν κάνω αυτές τις προτροπές, θα χρησιμοποιήσω τις κουβέντες ενός φίλου, όχι για να του τσιτώσω τα νεύρα, αλλά για να δείξω ότι καμιά φορά, ενώ έχουμε τις καλύτερες των προθέσεων, πέφτουμε κι εμείς οι ίδιοι στην λούμπα.

Ο εν λόγω φίλος, (τουλάχιστον φίλο τον θεωρώ εγώ), είναι από τους παλιούς σχετικά χομπύστες, γνώστης πλέον αλλά και άκρως αντικειμενικός άνθρωπος, τακτικός στην κατηγορία μας και με μεγάλη προσφορά μέχρι στιγμής σε αυτήν, στην αρχή μάλιστα (πολύ πριν έρθει κατά δω ακόμη και ο Αναμούρλας), με άλλο όνομα και πλέον με το γνωστό του σε όλους Γ. ΚΟΨ.

Για δείτε τι εννοώ:

Παράδειγμα No1:
Γ. ΚΟΨ. said:
@Φίλε Γιώργο Mac αν θεωρείται επιτυχία ότι ανεβηκαν τα μυνήματα και η θέαση επειδή έγιναν 2 θέματα με τσακωμούς μάλλον στραβά αρμενίζουμε.......InMyHumbleOpinion.
Ο Γιώργος έχει ζήσει άσχημες καταστάσεις.
Είμαι σίγουρος ότι αγαπάει το AVSite και η παραπάνω δήλωσή του γίνεται γι αυτόν τον λόγο. Αλλά ο υπέρμετρος φόβος για την παρεκτροπή, δίνει χαρακτηριστικά στο site μας που δεν υπάρχουν. Στο AVSite, με εξαίρεση την επέλαση Ak1s και την φαγωμάρα του μαζί μου, άντε και κανα δυό κουβέντες παραπάνω στην κρυογένεση, δεν υπήξαν ποτέ καυγάδες. Τα μυνήματα της κατηγορίας σαφέστατα δεν ανέβηκαν γι αυτόν τον λόγο και όλοι γνωρίζουν ότι επί 9.500 και πλέον μυνήματα οι θαμώνες της κατηγορίας συζητούν ευπρεπώς. Η διαπίστωση του φίλου μου του Γιώργη του Κοψ. ότι ο μόνος λόγος της ανόδου της κατηγορίας είναι οι καυγάδες, είναι εντελώς ανεδαφική και υπό κανονικές συνθήκες, θίγει σε βαθμό κακουργήματος κατ' αρχάς τους δύο συντονιστές και στην συνέχεια όλους όσους μπαινοβγαίνουν εδώ μέσα. Κανονικά δηλαδή, αν ήθελα να υπερασπιστώ τα πεπραγμένα μου θα έπρεπε να τσατιστώ άγρια. Και όλα αυτά, επειδή ΑΓΑΠΑΕΙ το AVSite...

-----
Παράδειγμα Νο2:
Αυτή είναι μια λογική πρόταση του Γιώργου προς όλους τους γράφοντες:
Γ. ΚΟΨ. said:
Και ένα δεύτερο που πάει μετά τους τρόπους, ας προαχθεί και λίγο ο πιο πολιτισμένος διάλογος (αν γίνεται) ας αποφεύγουμε τα για παράδειγμα "φιλαρακ" "τστσ" κομένες λέξεις λες και γράφει κάποιος ως μπεκρής........
Αυτά είναι απλά είναι μία άποψη μου και ζητώ να τη σκεφτείτε, αν θέλετε.
ΙΜΗΟ Γιώργος.
- Και ο ίδιος αμέσως μετά γράφει:
Γ. ΚΟΨ. said:
είναι αυτά που χρησιμοποιεί και ο Πετρόμπεης?
Γ. ΚΟΨ. said:
αμ πως!

Εδώ, ο Γιώργης σαφέστατα προτρέπει τους θαμώνες να κρατήσουν ένα κατ' αυτόν σωστό επίπεδο διαλόγου, με σωστά Ελληνικά. Αμέσως μετά χρησιμοποιεί την γνωστή φράση της ελληνικής γραμματικής "αμ πως" και αλλάζει το όνομα του Πετρόπουλου σε Πετρόμπεη. :lol: :lol:

-----
Παράδειγμα Νο3:
Γ. ΚΟΨ. said:
και τέταρτον να μειώσουμε και τον εγωισμό με εκφράσεις τύπου "το δικό μου", "το ζαναντό μου είναι το καλύτερο", "μόνο ο Πετρόμπεης ξέρει να φτιάχνει κουραμπιέδες.." "μόνο το ζαναντό είναι ηχείο και το κοπλαντ του 1821 είναι το καλύτερο cdplayer που βγήκε ποτέ γιατί μόνο τότε αυτή η εθνοσωτήρια εταιρεία αποφάσισε να εφεύρει τον τροχό"
- Και ο ίδιος γράφει:
Γ. ΚΟΨ. said:
Άντε καιρός ήταν είχε μαλλιάσει η γλώσσα μου όλοι στο εξωτερικό είχαν θεαματικά αποτελέσματα σε καλώδια και λάμπες καθώς και εγώ σε κάποια καλώδια που είχα αναγκαστικά ξενιτεύσει.
Jadisboy-Νίκο μπράβο για την ενημέρωση και την άμεση γνωστοποίηση σε χομπίστες χωρίς να το εκμεταλλευτείς εσύ ή κάποια άλλα λαμόγια.

Όσοι πιστοί...........πες του φίλου σου Κώστα πως έκανε την τύχη του.
Τώρα βέβαια θα μπορέσουμε να λύσουμε και διαπαντός τη δυσπιστία μερικών "απίστων θωμάδων" φθάνει βέβαια Νίκο το μηχάνημα να είναι παρόμοιο σαν αυτά στις ΗΠΑ, που από ότι έχουμε συζητήσει μάλλον έτσι είναι.
Επίσης η συγκεκριμένη διαδικασία είναι ιδανική για πνευστά μουσικά όργανα (όσοι μουσικοί.....)
Θα προηγηθούν βέβαια κάποιες περαιτέρω πιστοποιήσεις.

Εδώ, ο φίλος μου ο Γιώργης προσπαθεί να πει στους θαμώνες μας, να μην ισχυρίζονται ότι βρήκανε τον τροχό, γιατί ο τροχός έχει εφευρεθεί πολλά χρόνια πριν και δεν περίμενε αυτούς ο πλανήτης για να σωθεί. Αμέσως μετά όμως υποκύπτει στο ίδιο σφάλμα γιατί απλά ο ενθουσιασμός του γι αυτό που άκουσε είναι τόσο μεγάλος, που πρέπει κάπου να τον πει, φυσικά πάντα με καλές προθέσεις. Το ίδιο ακριβώς συναίσθημα έχουμε όλοι νιώσει κατά καιρούς. :wink:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι.
Ανθρώπους όπως τον Γιώργο τον Κοψ., τους χρειαζόμαστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο AVSite και στην κατηγορία hi end. Εγώ ο ίδιος προσωπικά, διαβάζοντας μυνήματα του Γιώργου στο site μας αλλά και αλλού, έχω μάθει πολλά πράγματα. Ο ίδιος γνωρίζει ότι πριν από μερικές μέρες του τηλεφώνησα για να τον συμβουλευτώ στην αναζήτησή μου στα καλώδια ρεύματος. Αναγνωρίζω στο έπακρον τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του στο χόμπυ μας. Επειδή έχουμε γνωριστεί και διά ζώσης, έχουμε πει και 5 κουβέντες και επειδή ο καθένας μας έχει τον τρόπο του να κρίνει τους ανθρώπους, εγώ έχω κάθε λόγο για να τον θεωρώ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ με την έννοια του φίλου και του συναγωνιστή. Και για να μην λέω πολλά, τον Γιώργη τον αγαπάω και είναι από τους φίλους στο άθλημα που έχω αδυναμία. Γι αυτό και άμα μου πει καμιά κουβέντα παραπάνω θα με πειράξει περισσότερο από άλλους.

Ο Γιώργος έχει χρόνια που ασχολείται με φόρα γενικώς, και ενώ δεν υπήρξε ποτέ συντονιστής σε hi end ή audio κατηγορίες, ήταν κάποτε πολύ πετυχημένος συντονιστής στην μουσική του avforum που στα παλιά χρόνια είχε επίσης εμπνευστεί ο Καφάτος μας. Η εμπειρία του δηλαδή σε διαδικτυακή ανταλλαγή απόψεων, είναι μεγαλύτερη από την δική μου. Παρόλα αυτά διαβάζετε οι ίδιοι την λούμπα στην οποία μερικές φορές πέφτει.

Αν ψάξει κάποιος τα 4500 μυνήματα του Τσαρουχά και οποιουδήποτε Τσαρουχά, είναι σίγουρο ότι θα βρει δεκάδες τέτοια παραδείγματα και μάλιστα πιο χοντρά.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η προτροπές μου:

Φίλοι μου εδώ δεν είμαστε για να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. ΚΑΘΕ, μα κάθε μας γραπτή λέξη, μπορεί να παρερμηνευτεί και να γίνει από τρίχα τριχιά.
- ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ γιατί θα σας κρίνουν
- ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΙ γιατί με απόλυτο τρόπο θα σας φερθούν
- ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ γιατί θα σας προκαλέσουν
- ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΦΡΑΣΤΙΚΟΙ για να σας καταλαβαίνουν οι άλλοι
- ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ δεν είναι γιατί είναι βλάκες αυτοί που διαβάζουν, μπορεί να είναι γιατί δεν τα γράφετε καλά...
- ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ γιατί το ψέμα πάντα κάποιος το ανακαλύπτει
......

Ελπίζω, κατ' αρχάς ο Κοψ. να μην με γράψει στην λίστα με τους κακούς. :lol: :lol:
Ελπίζω η κατηγορία να συνεχίσει με τους ρυθμούς που έχει.
Ελπίζω ο στόχος που τέθηκε τον Αύγουστο του 2004 για διαφοροποίηση, να μην ξεχαστεί.
Ελπίζω να εξακολουθήσουμε να είμαστε φίλοι και να μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό μας για το χόμπυ μας.
Ελπίζω να πάμε μπροστά και όχι πίσω...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.148
Του «ούλους τυχαίους» διν είνι όνουμα Ρουμαίου ικατόνταρχου. Είνι του αντίθιτου του «ηξ ηπίτηδις». :lol:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.125
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead