- Reaction score
- 95.927

Η Wind περνά στον έλεγχο της United Group και συγχωνεύεται με τη Nova
Σύμφωνα με πληροφορίες το τίμημα της εξαγοράς ανέρχεται στα 970 εκατ. ευρώ. #CNNgrNews

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή και η ΕΕΤΤ είναι φίλοι σας...![]()
Έτσι κι αλλιώς θα λούζεσαι την Nova-Wind για 13 μήνες ακόμα. Δες το σαν δημιουργική απασχόληση.Δύο φορές που ασχολήθηκα για άλλες περιπτώσεις, απλά πήρα απάντηση ότι έλαβαν την καταγγελία. Μετά ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Επίσης όταν έχω πρόβλημα θέλω άμεση λύση. Η αναμονή μηνών δεν προσφέρει κάτι παραπάνω στα ήδη υπάρχοντα νεύρα.
Τεχνικά δεν έχω (ακόμα) κανένα πρόβλημα. Η 100άρα μου κλειδώνει στα 105.Έτσι κι αλλιώς θα λούζεσαι την Nova-Wind για 13 μήνες ακόμα. Δες το σαν δημιουργική απασχόληση.![]()
![]()
Σε κατάστημα έχει γίνει η ενεργοποίηση της έξτρα υπηρεσίας. Το οποίο έχει κλείσει λόγω συγχώνευσης.Ζήτα απομαγνητοφώνηση της συνομιλίας σου για την επιπρόσθετη υπηρεσία, πίεσε τους και απείλησε πως θα κάνεις πρόωρη διακοπή και ότι θα τους καταγγείλεις παντού.
Με πολλή προσπάθεια (και μπινελίκι) πιθανότατα θα καταφέρεις κάτι.
Τώρα είδα τι έγραψα και αλληθώρισα.....τους έλεγα τι συνέβει και αν δεν με δικαίωναν, θα έγραφα στο χιόνι το πέναλτυ.
Έχει διαθεσιμότητα στην οδό σου ο ΟΤΕ; Αν ναι, υπολογίζεις από 20 μέρες μέχρι και 3 μήνες. Είναι άγνωστο θέμα και τυχαίο γιατί τις εγκαταστάσεις τις κάνουν εργολάβοι, οι οποίοι είναι πολλοί και διαφορετικοί και είναι ότι σου κάτσει.Σε κατάστημα έχει γίνει η ενεργοποίηση της έξτρα υπηρεσίας. Το οποίο έχει κλείσει λόγω συγχώνευσης.
Να τσακωθώ όσο θες αν ξέρω ότι έχω απέναντι τον κύριο υπαίτιο του προβλήματος. Και να πλακωθώ.
Όταν όμως η διαφορά μας είναι με μία απρόσωπη εταιρεία και μιλάμε με κάποιον εκπρόσωπο που απλά πληρώνεται για να απαντά ως bot, τότε δεν πρόκειται να χαλαστώ εσκεμμένα. Η υγεία μου είναι πάνω από κάθε πρόβλημα τέτοιου επιπέδου.
Κι όπως έγραψα, όταν θέλω κάτι: αγορά, επίλυση προβλήματος , διασκέδαση, γκόμενα κλπ, το θέλω τώρα. Αν χρειάζεται υπομονή, επιμονή και σχεδιασμό, το έχω ήδη ξεχάσει.![]()
Υ.Γ. Θα μάθω πρώτα πόσο χρόνο αναμονής έχει ο Cosmote για εγκατάσταση οπτικής.
Έχει εδώ και ένα μήνα. Οι χρόνοι εγκατάστασης παίζουν πολύ, όπως έγραψες. Δύο γνωστοί μου που μένουν σχετικά κοντά και είχαν διαθεσιμότητα από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ήταν έτοιμοι σε περίπου 2 μήνες.Έχει διαθεσιμότητα στην οδό σου ο ΟΤΕ; Αν ναι, υπολογίζεις από 20 μέρες μέχρι και 3 μήνες. Είναι άγνωστο θέμα και τυχαίο γιατί τις εγκαταστάσεις τις κάνουν εργολάβοι, οι οποίοι είναι πολλοί και διαφορετικοί και είναι ότι σου κάτσει.