Συζηγική Καταπίεση...

Reaction score
5
Ελατέ μην τρέπεστε!! Παραδεχτείτε επιτέλους και το 7 αγαπητοί πλην άτυχοι παντρεμένοι φίλοι μου. Εδώ είμαστε εμείς οι ελεύθεροι και ωραίοι για να σας συμπαρασταθούμε. Δείτε προσεκτικά το βίντεο και σκεφτείτε όταν είναι πολλοί ο θάνατος είναι πιο γλυκός. :wink:

Πείτε μας τον πόνο σας!

Reaction score
49
Λοιπόν το θέμα πονάει και αν το καταλάβατε αφορά στην καταπίεση που υφιστάμεθα εμείς οι αρσενικοί από το έτερον ήμισυ.
Θέλω να είστε ειλικρινείς και να πείτε τον πόνο σας δημοσίως ακόμη κι αν υποδεικνύει τον πατημένο σας σβέρκο.

Συνήθως οι περιπτώσεις είναι οι εξής:

1. Κάνω ότι μου γουστάρει, άμα λάχει της πατάω και κανα χαστούκι! Γενικώς δεν δίνω λογαριασμό τι κάνω τα βράδια (σπάνιο είδος - ο ορισμός του άνδρα κατά Μπαμπινιώτη και όχι μόνο - ο πατέρας μας).
2. Είμαστε ίσοι, κάνουμε τα ίδια (μεγάλο ψέμα).
3. Την έχω κορώνα στο κεφάλι μου (απλά ανυποψίαστος).
4. Κάνω κουτσουκέλες και μετά με κηνυγάει (ευρέως διαδεδομένο είδος).
5. Τρώω παντόφλα (επίσης).
6. Με έχει μόνο για να μου τα τρώει, εγώ δουλεύω κι αυτή καταναλώνει (99% συνδιασμός και με άλλες περιπτώσεις).
7. Με δέρνει τρεις φορές την ημέρα (όχι σύνηθες αλλά υπαρκτό φαινόμενο).
8. Με κερατώνει και δεν λέω κουβέντα (ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης).

Ελάτε πείτε τον πόνο σας.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:
Αν διαπιστώσω ψευδείς δηλώσεις θα γίνει του κουτρούλη :lol:

Νίκο έκανα quote για να βλέπει ο κόσμος τι απαντήσεις μπορεί να δώσει!
Όχι τίποτε άλλο αλλά να μην λένε ότι έκαναν λάθος....... :twisted:

Έχουμε και λέμε......
Μάλλον παίζω σε έναν συνδιασμό κάποιων από τα παραπάνω.
Ξεκαθαρίζοντας ότι ουσιαστικά δεν προλαβαίνω κάποιες στιγμές ούτε να κατουρήσω λόγω δουλειάς (πόσο μάλλον να παραστρατήσω..........)

Το 1 είναι λογικό (εξαιρώντας το ξύλο) γιατί θα πρέπει ΚΑΘΕ γυναίκα να αισθάνεται ότι δίπλα της δεν έχει κότα αλλά κάποιον που τρίζει τα δόντια αν χρειαστεί.
Είναι σαν το ανέκδοτο με τον τύπου που γυρνάει και πλακώνει την γυναίκα του στο ξύλο. Και όταν τον ρωτάει: "γιατί? Δεν έκανα τίποτα" αυτός της απαντά....."για να ΜΗΝ κάνεις"!! 8) :roll: :mrgreen:

Το 2 επίσης είναι πολύ σωστό (στην παρένθεση....... :twisted: )

Το 3 ισχύει λόγω του ότι μόλις κλείσαμε 6 μήνες γάμου!!

Το 4 είναι δεδομένο, όχι λόγω άλλων γυναικών αλλά πχ για μηχανήματα, αγορές και πολύ συχνά για γρήγορη οδήγηση (με αυτοκίνητο-μοτ/τα)

Το 5 είναι δεδομένο ΚΑΘΕ φορά που νιώθει ότι το αυτοκίνητο μπαίνει υπερστροφικά σε 2 συγκεκριμένες στροφές τηςΠάτρας (Αγ. Αντρέα & στο πάνω μέρος της Αγ.Σοφίας)

Η λίστα σταματά εδώ!!
Με τις υγείες μας................ :lol:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Κοίτα η μέθοδος είναι απλή...Έστω ότι θες να αγοράσεις νέο projector. Yπάρχουν πολλοί τρόποι να το πλασάρεις.

α' τρόπος
Της λές ότι θα αλλάξεις όλο το σύστημα και ότι θα περάσεις κανάλια με πολλά καλώδια και ότι θα πάρεις κάτι τεράστια ηχεία. Κλασσικά θα αρπαχτεί και όταν τις πείς ότι θα αλλάξεις μόνο projector θα είναι χαρούμενη!!!

β' τρόπος
Της λές ότι το καλοκαίρι θα πάτε διακοπές στο Μπαλί. την επόμενη μέρα κουβαλάς τον projector σπίτι. Όταν έρθει το καλοκαίρι της λες ότι δεν μπορείτε να πάτε στο Μπαλί γιατί έχετε πολλά έξοδα.

γ' τρόπος
Την στέλνεις 5-6 μέρες διακοπές στην μάνα της. Όταν γυρίσει έχεις ήδη εγκαταστήσει τον Projector...

Reaction score
0
Έστω και αργοπορημένα ανήκω στην κατηγορία Καφατος ...

Ε..... Τι...? δεν υπάρχει ? Κακώς , Κακώς , Κακώς ....

Reaction score
49
Κοίτα η μέθοδος είναι απλή...Έστω ότι θες να αγοράσεις νέο projector. Yπάρχουν πολλοί τρόποι να το πλασάρεις.

α' τρόπος
Της λές ότι θα αλλάξεις όλο το σύστημα και ότι θα περάσεις κανάλια με πολλά καλώδια και ότι θα πάρεις κάτι τεράστια ηχεία. Κλασσικά θα αρπαχτεί και όταν τις πείς ότι θα αλλάξεις μόνο projector θα είναι χαρούμενη!!!

β' τρόπος
Της λές ότι το καλοκαίρι θα πάτε διακοπές στο Μπαλί. την επόμενη μέρα κουβαλάς τον projector σπίτι. Όταν έρθει το καλοκαίρι της λες ότι δεν μπορείτε να πάτε στο Μπαλί γιατί έχετε πολλά έξοδα.

γ' τρόπος
Την στέλνεις 5-6 μέρες διακοπές στην μάνα της. Όταν γυρίσει έχεις ήδη εγκαταστήσει τον Projector...

Ο β' τρόπος Σπύρο έχει και δεύτερη επιλογή αποφυγής.............
"βρε γυναίκα, δεν είδες τι έγινε με το τσουνάμι?
Δεν πάμε καλύτερα στην Ακράτα που έχει πιο ήσυχα νερά?"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Υπάρχει πάντως και δ' τρόπος.
"Γυναίκα βρήκα αυτόν τον βιντεοπροβολέα σε προσφορά σε τιμή θανάτου..........Από 3500 ευρώ μόνο 1800 γιατί άλλαξε το μοντέλο και το κατάστημα για να μην του μείνει το έβγαλε στο κόστος. Βέβαια ο καταστηματάρχης είναι και κολλητός του Μιχάλη/Γιώργου κ.ο.κ."
Πιάνει........αρκεί να μην ξεχάσεις την τιμή της προσφοράς (γιατί εκείνη ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΤΑΙ........ :twisted: :twisted: )

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913