15 Σεπτεμβρίου 2012 #1 B bitzaros Μηνύματα 760 Reaction score 7 Πωλείται συλλογή απο 27 παλιές "τράπουλες" Υπερατού δεκαετίας 80... (24 απο την εταιρεία SuperTrumpf και 3 Ελληνικές). Είναι όλες στα κουτιά τους σε πολύ καλή κατάσταση. Τιμή για όλο το πακέτο: 150 Ευρώ. Συναλλαγές εντός Αθήνας
Πωλείται συλλογή απο 27 παλιές "τράπουλες" Υπερατού δεκαετίας 80... (24 απο την εταιρεία SuperTrumpf και 3 Ελληνικές). Είναι όλες στα κουτιά τους σε πολύ καλή κατάσταση. Τιμή για όλο το πακέτο: 150 Ευρώ. Συναλλαγές εντός Αθήνας
15 Σεπτεμβρίου 2012 #2 M myrtoula Μηνύματα 1.191 Reaction score 103 Απάντηση: Συλλεκτικές κάρτες Υπερατου τι μου θυμησες τωρα........
15 Σεπτεμβρίου 2012 #4 B bitzaros Μηνύματα 760 Reaction score 7 Απάντηση: Re: Συλλεκτικές κάρτες Υπερατου Petros_Dalipis said: Να πάρω τη BMW μόνο; Click to expand... ΟΚ φίλε μου, μόνο που η τιμή που έχω βάλει είναι για όλο το πακέτο. Κάθε κουτάκι ξεχωριστα δίνεται στα 10 ευρώ.
Απάντηση: Re: Συλλεκτικές κάρτες Υπερατου Petros_Dalipis said: Να πάρω τη BMW μόνο; Click to expand... ΟΚ φίλε μου, μόνο που η τιμή που έχω βάλει είναι για όλο το πακέτο. Κάθε κουτάκι ξεχωριστα δίνεται στα 10 ευρώ.
17 Σεπτεμβρίου 2012 #5 S sifis_samos Μηνύματα 1.295 Reaction score 449 Απάντηση: Συλλεκτικές κάρτες Υπερατου ΑΧ και να χες τα πολεμικα πλοιια..ποσο θα τα θελα ξανα..
27 Σεπτεμβρίου 2012 #6 B bitzaros Μηνύματα 760 Reaction score 7 Απάντηση: Συλλεκτικές κάρτες Υπερατου Update: Οι Ελληνικές πουλήθηκαν. Μειώσεις τιμών: Για τις υπόλοιπες 24 που απομένουν: 90 ευρώ όλες μαζί. Τιμή ανα τεμάχιο: 5 ευρώ (ελάχιστη αγορά 3 τεμάχια)
Απάντηση: Συλλεκτικές κάρτες Υπερατου Update: Οι Ελληνικές πουλήθηκαν. Μειώσεις τιμών: Για τις υπόλοιπες 24 που απομένουν: 90 ευρώ όλες μαζί. Τιμή ανα τεμάχιο: 5 ευρώ (ελάχιστη αγορά 3 τεμάχια)
3 Οκτωβρίου 2012 #7 B bitzaros Μηνύματα 760 Reaction score 7 Απάντηση: Συλλεκτικές κάρτες Υπερατου Update #2: Πουλήθηκαν οι κάρτες BMW & Cabrio. Ολες οι υπόλοιπες (22) στα 80 ευρώ.
Απάντηση: Συλλεκτικές κάρτες Υπερατου Update #2: Πουλήθηκαν οι κάρτες BMW & Cabrio. Ολες οι υπόλοιπες (22) στα 80 ευρώ.
12 Οκτωβρίου 2012 #8 B bitzaros Μηνύματα 760 Reaction score 7 Απάντηση: Συλλεκτικές κάρτες Υπερατου Πουλήθηκαν όλες. Παρακαλώ να κλείσει η αγγελία. Ευχαριστώ!