Συλλογή από gifs ...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Για να κάνουμε εδώ καμμιά συλλογή από gifάκια - avatars... Να ένα καλό για σκούρα backgrounds:

Σίγουρα μπορείτε να βρείτε καλλίτερα...

ΧΣ

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Αντώνη,

Εχω παρατηρήσει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με το pathfinder. Ενώ στην αρχή φαίνονται οι φωτο, μετά από λίγο χάνονται. Το είδα και με τα 2 GIF ('music' και 'erotic2') χθες και σε σένα, όπου αργούτσικα το βράδυ είχαν χαθεί. ΤΩΡΑ πάλι τα βλέπω να "ξαναπαίζουν". :?:

Επειδή έχω ανοίξει και γω λογαριασμό εκεί, για χρήση φωτο σε forums κλπ, με ενδιαφέρει τι έχεις εσύ (ή όποιος άλλος φίλος ...) ανακαλύψει.

ΧΣ
(επίσης είδα ότι gifs δεν βγάζουν thumbnails στο pathfinder και γενικά - αυτό λογικό για μερικούς servers... - μπορεί να συμβαίνει και στο Photo Album του AVsite - κάντε καμμιά δοκιμή να 'ανεβάσετε' GIF εικονάκια...) :wink:

Reaction score
5
Αυτό που πρόσεξα στα gif που ανεβάζω αλλά και άλλον μελών στο pathfinder είναι ότι δεν δημιουργεί μικρογραφίες, δεν πρόσεξα αν φαίνονται η όχι ορισμένες ώρες της ημέρας αλλά σίγουρα ανοίγουν.
Με τις photo δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα πέρα της σχετικά μεγάλης καθυστέρησης στο άνοιγμα, αλλά thumbnails δημιουργούνται.

Έχω προσέξει αυτόν τον μήνα που ανεβάζω το Αβαταρ από το pathfinder μια η δύο φορές μόνο να μην άνοιγε. :D

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Και για να συνεχίσουμε στο θέμα που άνοιξα (ΤΑ ΠΕΡΙ PHOTO ALBUM ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ please...), here is the link to my newly introduced "gif_images" στο PhotoBacket.

http://photobucket.com/albums/v474/skaloumbakas/gif_xxx/ (password: avsite)

... και thumbnails βγάζει και κουνιούνται!!! χε χε χε... :shock:
(δεν τις δείχνω απ' ευθείας, γιατί έχουμε και females στο Forum (εκτός αν δεν τις πειράζει...) :wink:

Reaction score
5
Έχω την δυνατότητα να ενώνομαι με διάφορους Internet Service Providers και έχω προσέξει σε διάφορες σελίδες ορισμένα thumbnails με συγκεκριμένο Provider να μην ανοίγουν καθόλου και με την αναφορά Access Denied. :?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Αντώνης K. said:

Να ακόμα ένα που πάει με όλα τα backgrounds :wink:
Αφου το έβαλες στο PHOTOBACKET πιστεύω θα ησυχάσεις.
Ομως κάνε τώρα edit σ΄αυτό το post και ανέβασε και την woman in red να κάνεις σωστά τη δουλειά... :wink:

ΧΣ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88