Συμβουλές βελτίωσης (ζητούνται)

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Δε ξέρω τι λένε @AKARL , αλλά αν όντως ως ηχητικό πρότυπο πικάπ είχαμε το συμπαθεστατο mkii, με το trichord Dino, και για κεφαλή την ortofov arkiv ή τη v15vxmr.... μάλλον ακόμη κι εγώ.. στα ψηφιακά θα το γύριζα!! :gotcha: :gotcha: :gotcha:
Αμ έτσι εξηγούνται όλα.. :laugh: :laugh:

A

AKARL

Guest
αλλά αν όντως ως ηχητικό πρότυπο πικάπ είχαμε το συμπαθεστατο τραμπολίνο το Γυροντέκ, με τον Σέδλευ τον Πισωγλέντη, και για κεφαλή τη φτηνή Δυναβεκτόρισα.... μάλλον ακόμη κι εγώ.. στα ψηφιακά θα το γύριζα!!
Α να γειά σου βρε παλλήκαρε βγες απ' την πσηφιακιά ντουλάπα επιτέλους.... :party:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Πάντως σοβαρά τώρα @AKARL , με το σεταπιον που ακούς..δεν ακούς!!..δε μου στέλνεις λοιπόν μια λίστα σε excel τι βινύλια έχεις, τι κόπιες, κατάσταση, τιμή, μπας και "λαλισουν" όπως πρέπει κι όχι όπως να ναι??
Να σε βοηθήσω προσπαθώ!! :) :)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.186
Μη δίνετε σημασία σε ο,τι λένε αυτοί που δεν έχουν ορθά ενσωματωμένα σάμπ σε ισοσταθμισμενο σετάπ με νορμάλ χρόνους αντήχησης και ικανό χεντρουμ για πάνω από τη στάθμη αναφοράς.

Ιδίως αν δε γνωρίζετε το ταργκετ κερβ που χρησιμοποιούν, ή το πρόγραμμα ισοστάθμισης.

Καλά, χωρίς διάγραμμα χρόνων αντήχησης στο φάσμα; Παλαβώσατε;

Πείτε ότι είναι κουφοί, πιο ασφαλές είναι.

A

AKARL

Guest
Πάντως σοβαρά τώρα @AKARL , με το σεταπιον που ακούς..δεν ακούς!!..δε μου στέλνεις λοιπόν μια λίστα σε excel τι βινύλια έχεις, τι κόπιες, κατάσταση, τιμή, μπας και "λαλισουν" όπως πρέπει κι όχι όπως να ναι??
Να σε βοηθήσω προσπαθώ!! :) :)
Αν το επίθετό σου δεν είναι Νιάρχος, Πατέρας, Βαρδινογιάννης κι έτσι ούτε καν να το σκέφτεσαι... :roflmao: :cry: :roflmao:

Αν, από την άλλη, έχεις ένα από τα παραπάνω επίθετα ευχαρίστως να σας στείλω Κύριε Λέαντρε τη λίστα με τους πάνω απο 3.000 δίσκους μου σε όποια έκδοση του excel προτιμάτε ακόμα και σε πιντιέφ! :hi:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.377
καλε μου γιατρε, αυτο φενεται απο τις μετρησεις τους...
..τωρα πες μου ποσα θες να μου συνταγογραφισεις aloperidin.. οι συνταγες ειναι ονομαστικες ? - αστο κενο το ονομα.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Αν το επίθετό σου δεν είναι Νιάρχος, Πατέρας, Βαρδινογιάννης κι έτσι ούτε καν να το σκέφτεσαι... :roflmao: :cry: :roflmao:

Αν, από την άλλη, έχεις ένα από τα παραπάνω επίθετα ευχαρίστως να σας στείλω Κύριε Λέαντρε τη λίστα με τους πάνω απο 3.000 δίσκους μου σε όποια έκδοση του excel προτιμάτε ακόμα και σε πιντιέφ! :hi:
Είπα να κάνω ένα ψυχικό, κι εσύ θες να μου πιάσεις το κ@λ@!!
Για το καλό των βινυλίων σου το είπα, για να γλυτώσουν τ αυλάκια τους από το αλέτρι της v15vxmr, όχι για να μου πάρεις και το σωβρακο!
Σε excel θα ήτο προτιμητέα..έχω αλλεργία στα pdf!:tongue::tongue:
Από τα 3000, ελπίζω να βρω κάποια που να μην έχω και να μου λείπουν!
Σα τα μάτια μου θα στα προσέχω..κι όταν σοβαρευτεις και πάρεις κάποιο άλλο πικάπ της προκοπής θα στα επιστρέψω!..
Σκέψου το λέμεεεε....
Δες το κάτι σαν.. χάρη που θα σου κάνω!!

Last edited:

Reaction score
2.803
Ευχαριστώ τον Κώστα Ear για τις πολύτιμες πληροφορίες που μου έδωσε μέσω pm κι ας με συγχωρέσει που τον έπρηξα λίγο, συνεχίστε να είστε offtopic και να τσακώνεστε για τα πικάπια. :biggrin::tongue::tongue:

Reaction score
12.603
@AKARL Στο ένα γραμμάριο,ε? Ενδιαφέρον.
Post automatically merged:

Σκ@τόπαιδα. Με αυτά και με αυτά το πήρα απόφαση. Στο πηγαιμό για το μικρόφωνο, θα παραδώσω το πικάπ στον τεχνικό για συντήρηση. Αυτά κάνετε. :p

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.186
Στη μύτη.

Το πολύ στην άκρη, το μοιράζεις με ξυράφι (ή με μια πιστωτική κάρτα) σε λουρίδες.

Για λόγους παράδοσης, ρουφάς με χαρτονόμισμα, πενηνταυρο αν είσαι λαρτζ, εικοσάευρο αν ζοριζεσαι.

images (3).jpeg

koka.jpg

50€ δουλειά.

Reaction score
15.469
ΥΓ: εμένα, πάντως, με αρέζουν τα σπαγγέτι α λα Aglio Olio e Peperoncino ....
ηντανε μρε τανα ? τρωνε τα ντρες ?

..τωρα πες μου ποσα θες να μου συνταγογραφισεις aloperidin.. οι συνταγες ειναι ονομαστικες ? - αστο κενο το ονομα.
εσωθηκες !
76751586_1245487445639047_690277780784414720_n.jpg

:drinks:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Post automatically merged:

Σκ@τόπαιδα. Με αυτά και με αυτά το πήρα απόφαση. Στο πηγαιμό για το μικρόφωνο, θα παραδώσω το πικάπ στον τεχνικό για συντήρηση. Αυτά κάνετε. :p
Επιτέλους!!
Θα μπεις στο σωστό δρόμο!!
Εύγε νέε μου!!
Κράτα και το ντακ, κι όταν γίνεις μπαμπάς με το καλό, το δίνεις στο μωρό να παίζει!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv