A
AKARL
Guest
Μη μου πεις το trichord Dino..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα χτυπιεμαι κάτω πάλι απογευματιατικα από τα γέλια.... καλύτερο από το sedley...
![]()

Μη μου πεις το trichord Dino..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα χτυπιεμαι κάτω πάλι απογευματιατικα από τα γέλια.... καλύτερο από το sedley...
![]()
Μα όλη η γλύκα σου sedley, στα.. πισινά jumperακια του κρύβεται..Ότι από μπρος είναι παρθένα....![]()
![]()
![]()
Α να γειά σου βρε παλλήκαρε βγες απ' την πσηφιακιά ντουλάπα επιτέλους....αλλά αν όντως ως ηχητικό πρότυπο πικάπ είχαμε το συμπαθεστατο τραμπολίνο το Γυροντέκ, με τον Σέδλευ τον Πισωγλέντη, και για κεφαλή τη φτηνή Δυναβεκτόρισα.... μάλλον ακόμη κι εγώ.. στα ψηφιακά θα το γύριζα!!
Αν το επίθετό σου δεν είναι Νιάρχος, Πατέρας, Βαρδινογιάννης κι έτσι ούτε καν να το σκέφτεσαι...Πάντως σοβαρά τώρα @AKARL , με το σεταπιον που ακούς..δεν ακούς!!..δε μου στέλνεις λοιπόν μια λίστα σε excel τι βινύλια έχεις, τι κόπιες, κατάσταση, τιμή, μπας και "λαλισουν" όπως πρέπει κι όχι όπως να ναι??
Να σε βοηθήσω προσπαθώ!!![]()
![]()
Είπα να κάνω ένα ψυχικό, κι εσύ θες να μου πιάσεις το κ@λ@!!Αν το επίθετό σου δεν είναι Νιάρχος, Πατέρας, Βαρδινογιάννης κι έτσι ούτε καν να το σκέφτεσαι...![]()
![]()
Αν, από την άλλη, έχεις ένα από τα παραπάνω επίθετα ευχαρίστως να σας στείλω Κύριε Λέαντρε τη λίστα με τους πάνω απο 3.000 δίσκους μου σε όποια έκδοση του excel προτιμάτε ακόμα και σε πιντιέφ!![]()
τα αντίστοιχα στοιχεία πάντως που είναι ανακοινωμένα από την ..μανα του michell στο site τους είναι
Wow and flutter: 0.04% WRMS
Rumble: -77Bd
Στη μύτη.@AKARL Στο ένα γραμμάριο,ε? Ενδιαφέρον.
ηντανε μρε τανα ? τρωνε τα ντρες ?ΥΓ: εμένα, πάντως, με αρέζουν τα σπαγγέτι α λα Aglio Olio e Peperoncino ....
εσωθηκες !..τωρα πες μου ποσα θες να μου συνταγογραφισεις aloperidin.. οι συνταγες ειναι ονομαστικες ? - αστο κενο το ονομα.
Επιτέλους!!@AKARL Στο ένα γραμμάριο,ε? Ενδιαφέρον.
Post automatically merged:
Σκ@τόπαιδα. Με αυτά και με αυτά το πήρα απόφαση. Στο πηγαιμό για το μικρόφωνο, θα παραδώσω το πικάπ στον τεχνικό για συντήρηση. Αυτά κάνετε.![]()