Συμβουλές για αγορά συστήματος ήχου

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Συμβουλές για αγορά συστήματος ήχου

Δλδ είσαι στα 1100-1200.Και χειρίζεσαι την ένταση απ το pc.
Αν θές να έχεις τηλεχειρισμό ανεξαρτητα με το pc,σου μένει απλώς ένας προενισχυτής.
Παίδες κανας πρό της προκοπής γύρω στα 300-400 υπάρχει;:137:
(Πείτε γιατί δεν μου έρχεται τπτ τωρα)
και βεβαια υπαρχει , minimal, purιστικο και τσαμπα.

http://www.skroutz.gr/c/239/enisxytes.html?keyphrase=Pro-Ject+Pre+Box++

Reaction score
0
Απάντηση: Συμβουλές για αγορά συστήματος ήχου

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, τελικά η τελευταία πρόταση του tyler είναι η καλύτερη για μένα δηλ. Tannoy και Yamaha και αντί για cd-player το V-DAC. Μάλλον θα αφήσω το pickup για λίγο αργότερα, να μαζέψω κάτι παραπάνω για να πάρω ένα καλύτερο. Το V-DAC από ότι είδα το φέρνει στην Ελλάδα η exclusiveaudio. Γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος παραγγελίας από το internet (ας είναι και από το εξωτερικό) γιατί μου είναι δύσκολη η μετάβαση στην Αθήνα...

Reaction score
5.615
Re: Απάντηση: Συμβουλές για αγορά συστήματος ήχου

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, τελικά η τελευταία πρόταση του tyler είναι η καλύτερη για μένα δηλ. Tannoy και Yamaha και αντί για cd-player το V-DAC. Μάλλον θα αφήσω το pickup για λίγο αργότερα, να μαζέψω κάτι παραπάνω για να πάρω ένα καλύτερο. Το V-DAC από ότι είδα το φέρνει στην Ελλάδα η exclusiveaudio. Γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος παραγγελίας από το internet (ας είναι και από το εξωτερικό) γιατί μου είναι δύσκολη η μετάβαση στην Αθήνα...
Παίρνεις τηλ. στην Exclusive και στο στέλνουν με αντικαταβολή στη διεύθυνσή σου, όπου κι αν βρίσκεσαι. Είναι εξυπηρετικότατοι. Και η τιμή που το δίνουν είναι πολύ καλή.

Reaction score
249
Απάντηση: Συμβουλές για αγορά συστήματος ήχου

Τα Roister ποσο εχουν μετρητοις-δες και την αποψη του Β.Τσαντουλη γι αυτα-αν δεν προκειται να αλλαξεις συντομα ηχεια (ανοσια στο μικροβιο της αναβαθμισης) επενδυσε σε κατι καλο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.128
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt