Συμπερασματικά...

Reaction score
62
Έχοντας και τις 3 κονσόλες στην κατοχή μου, και επειδή, πολλά ακούγονται , νομίζω ότι είναι ώρα να πω εγώ την άποψή μου για το τι έχει η μία και τι έχει η άλλη. Κάθε σχόλιο φυσικά δεκτό (στα επιτρεπτά όρια όμως)!!

Xbox360:

Η πρώτη μου κονσόλα (όπως είναι λογικό) τελευταίας γενιάς. Ενώ ποτέ δεν ήμουν φανατικός οπαδός της Microsoft, και το Xbox (το ένα) με άφηνε παγερά αδιάφορο, αυτή μου έκλεισε πονηρά το μάτι!! Έτσι, χωρίς πολλά πολλά την έβαλα στο ράφι του rack μου. Η κονσόλα ήταν και είναι, αν μη τι άλλο εντυπωσιακή και από άποψη hardware και από άποψη παιχνιδιών. Ντιζαϊνάτη και κομψή, καμία σχέση με το πρώτο Xbox!! Τα πρώτα παιχνίδια που πήρα ήταν το Project Gotham Racing και το Kameo. Αλλά εκεί, που μου έπεσαν τα σαγόνια, ήταν με το Oblivion. Τι γραφικά!! Τι μουσική!! Η κονσόλα τα έδινε όλα!! Και το Xbox live! Τρομερό!! Κατέβαζα demos, μουσική, trailers και έτσι μπήκα στον κόσμο του online παιχνιδιού, όπως τον παρουσιάζει μία κονσόλα. Όμως, σιγά, σιγά άρχισα να το βαριέμαι και να παίζω λιγότερο μαζί της. Περιορίστηκα μόνο στο Oblivion κι αυτό όχι συχνά. Κάτι μου έλειπε σαν gamer, που δεν μπορούσε να μου το προσφέρει. Νέες συγκινήσεις. Τι κι αν πήρα το Sonic, τι κι αν πήρα το Star Trek Legacy, έπαιζα λίγο και τα παρατούσα. Και ήρθε η ξενέρα, που μου χάλασε. Και όχι μόνο σ’ εμένα, αλλά σε πολύ κόσμο. Και κάπου εκεί ένοιωσα σαν να γνωρίζεις, μία, να την ερωτευτείς τρελά και μετά να ξενερώσεις τελείως!! Άρχισε λοιπόν και η γκρίνια. Γιατί δεν έχει Hd-dvd ενσωματωμένο?? Γιατί δεν έχει HDMI? Γιατί κάνει τόσο θόρυβο??? Η κονσόλα, το παραδέχομαι. Είναι πάρα πολύ καλή!! Αλλά δεν έχουν βγεί ακόμα τα παιχνίδια, που θα με συγκινήσουν … έτσι λοιπόν, μόλις βγήκε, έτρεξα να πάρω το….

Nintendo Wii:

Εδώ η κατάσταση ήταν πιο περίπλοκη!! Δεν κρύβω ότι έχω μια αδυναμία στη Nintendo, και γιατί ασχολείται με αυτό, που δεν ασχολούνται οι άλλοι, το gameplay, αλλά και γιατί ξέρει πάντα να πρωτοτυπεί!!! Έτσι το Wii το περίμενα πώς και πώς!! «Με τον χειρισμό θα τους θάψει όλους», έλεγα, αν έχει και τα γραφικά, που είδα στο Red Steel…. Όμως η πρώτη απογοήτευση ήρθε, μόλις άκουσα τις δυνατότητές του: Καλά , δεν θα έχει HD γραφικά??? Ούτε σκληρό??? Μόνο 2 φορές πιο δυνατό από το Gamecube?? Τιιιιι????? Ούτε DVD δεν παίζει???? Τέλος πάντων….ας το δούμε κι αυτό!!! Τουλάχιστον έχει online υπηρεσίες, Wi-Fi, είναι κι αυτός ο χειρισμός, που μου κινεί την περιέργεια….και έτσι την πήρα!!Η κονσόλα είναι πανέμορφη, για τα γούστα μου. Λεπτή, μικρή, γυαλιστερά πλαστικά, κομψή, κοσμηματάκι για το Rack μου!! Την έβαλα στο ρεύμα και την έψαξα λίγο….χμμμ πολύ παιδική μου φαίνεται…αλλά τα παιχνίδια είναι παιχνίδια!! Δεν υπάρχουν μικροί και μεγάλοι. Βάζω λοιπόν το Wii sports!! «Οκ ψαρωτικός ο χειρισμός. Διπλό πρέπει να λέει»!! Βάζω στο καπάκι το Call Of Duty. ΤΟ σπαστικό!!! «Τελικά η κονσόλα δεν είναι για όλα τα παιχνίδια», σκέφτηκα!! Μέχρι που έπαιξα διπλό με τον κολλητό μου!! Και σηκωθήκαμε(ή μάλλον καθήσαμε)... το βράδυ!!!Τρελό γέλιο!!! Τελικά η κονσόλα είναι για διπλό και για παρέα…τελεία και παύλα!!! Μονό?? Μπάαααα!!! Γραφικά??? Καλά, άσ’ το!!! Αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο!!! Αλλά το διπλό. Για διπλό λοιπόν είναι ο,τι πρέπει. Για μονό και γραφικά και HD και και και?? Πάρτε άλλη καλύτερα….

Sony Playstation 3:
Τώρα τι να πω για την πιο «πολυθαμμένη» κονσόλα της παρέας???? Νομίζω δεν υπάρχει κονσόλα, που να έχει συζητηθεί περισσότερο!! Για να πω την αμαρτία μου, κι εγώ είχα σπαστεί με τη Sony και δεν ήθελα να την πάρω με τίποτα. Αλλά αυτά τα καταραμένα κουτιά, όταν τα δείς στιβαγμένα, δεν αντιστέκεσαι!!! Έτσι βρέθηκα ΚΑΙ με το Ps3 και μόλις έφτασα σπίτι, το έβαλα αμέσως στην….ντουλάπα!!! «Καλά ρε ανώμαλε δεν θα το ανοίξεις» μου λέγαν οι άλλοι!!! Τι να πώ? Λές και φοβόμουν ή ντρεπόμουν, που το πήρα, ενώ το έβριζα!!! Έτσι την Τρίτη μέρα αγοράς, το πήρα απόφαση και το έστησα!!! Το βλέπω, το ξαναβλέπω, τελικά δεν μου φαίνεται και τόσο άσχημο από κοντά!! «Κι αν δεν τα πάει καλά το Blu Ray???» « Θα τα πάει σαν κονσόλα», έλεγα. Έτσι κι αλλιώς Playstation είναι!!! Το βάζω κι αυτό μπρος. Μενού! Ποιο μενού?? Έψαχνα που έχω συνδέσει το PSP!! «Καλά ρε!! 700 (κοντά) ευρώ κονσόλα, το μενού τσιγκουνευτήκατε?? Ακόμα και το Wii καλύτερο έχει»!!! Playstation Network?? Συμπαθητική προσπάθεια!!! Αλλά έχει δουλειά ακόμα να γίνει Xbox Live!! Κατεβάζω Gran Turismo και όλα τα συναφή demos!! Να πω την αμαρτία μου?? Ποιο ωραία γραφικά έχει από το Xbox360!!! Μικρές διαφορές αλλά…. η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!!! Και αγοράζω το πρώτο μου παιχνίδι, το Resistance. Δεν παίζω 1rst person Shooters, αλλά με αυτό κόλλησα!! Γραφικά?? Σιγά!! Έχω δεί τα ίδια και καλύτερα στο Xbox!!! Αλλά είχε κάτι…λέτε να είμαι sonάκιας τελικά??? Τολμώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί πιο πολύ απ’ ότι με το Xbox360. Και να φανταστείτε το έβριζα… Αλλά να βγεί και κανας τίτλος της προκοπής, γιατί…

Συμπερασματικά:

Με απλά λόγια και συνοπτικά:
Παίζεις με φίλους και έχεις παρέα για χαβαλέ??? Μία είναι η λύση: Nintendo Wii!!!

Θές φοβερό On line gaming και μεγάλη βάση παινιδιών (προς το παρών)??? Xbox360!!!

Θες την τελευταία τεχνολογία στις κονσόλες, Blu Ray εδώ και τώρα και να κάνεις τους άλλους να ψαρώνουν( κακά τα ψέμματα, το όνομα Playstation μετράει)?
Playstation 3!!!

Reaction score
164
:bravo: :respect:
Η μόνη μου ένσταση;
Θές φοβερό On line gaming και μεγάλη βάση παινιδιών (προς το παρών)??? Xbox360!!!
Το "προς το παρόν" δεν σημαίνει αναγκαστικά "όχι και στο μέλλον"!

Reaction score
4
Μπραβο φιλε δημητρη, πραγματικα πολυ ωραια παρουσιαση:cool_4:

Ενα σχολιο εχω μονο.
Το ps3 ειναι οντως το πιο πολυσυζητημενο.
Αλλα ξερετε γιατι και απο ποιους?

Απο αυτους που εχουν xbox360.
Σε οποιο φορουμ μπαινω ειναι η αναλογια 10 προς 2 και τελικα αυτοι ειναι που τρωγονται.....
Το γιατι ας το συζητησουμε εδω μαζι γιατι δεν ξερω να σας πω.
Αλλα αυτο κατι δειχνει...

Τα σχολια δικα σας.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Συμπερασματικά...

Το ps3 ειναι οντως το πιο πολυσυζητημενο.
Αλλα ξερετε γιατι και απο ποιους?
Απο αυτους που εχουν xbox360.
Εγώ δεν έχω xbox 360..............:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
4
Απλα πρεπει να συζητησουμε γιατι σκαει ο κοσμος να βγαλει το 360 καλυτερο και το αναποδο...
Γιατι μιλαμε για λυσσα...
Μην το ενα δε το αλλο.....κομπλεξισμος ανευ προηγουμενου.....
Απιστευτο μου φαινεται πραγματικα.

Reaction score
164
Απλα πρεπει να συζητησουμε γιατι σκαει ο κοσμος να βγαλει το 360 καλυτερο και το αναποδο...
Γιατι μιλαμε για λυσσα...
Μην το ενα δε το αλλο.....κομπλεξισμος ανευ προηγουμενου.....
Απιστευτο μου φαινεται πραγματικα.
Υπερβάλεις... Απλά βλακοσυζήτηση να γίνεται, να περνάει η ώρα... Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα, οι LCD είναι καλύτεροι από τους DLP :happy_8: :happy_9: , o Healer εξαφανίστηκε... Τι θα λέμε; :happy_8:

Reaction score
0

Υπερβάλεις... Απλά βλακοσυζήτηση να γίνεται, να περνάει η ώρα... Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα, οι LCD είναι καλύτεροι από τους DLP :happy_8: :happy_9: , o Healer εξαφανίστηκε... Τι θα λέμε; :happy_8:
xexexexexe...."happy_1" :happy_5:

Reaction score
0
Απάντηση: Συμπερασματικά...

Δημήτρη το ρεσιτάλ που έδωσες αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση................ :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Reaction score
0
Δημήτρη βλέποντας τον τίτλο στα unread posts σκέφτηκα ότι πάλι τα ίδια θα λέμε για 15η φορά και θα πλακωνόμαστε. Το κείμενο όμως με εξέπληξε ευχάριστα, :respect:
Χωρίς να πιστεύω ότι θα σταματήσουμε να τσακωνόμαστε "happy_1"

Reaction score
0

Χωρίς να πιστεύω ότι θα σταματήσουμε να τσακωνόμαστε "happy_1"
Οι τσακωμοί(όχι προσωπικές επιθέσεις) επιτρέπονται στο ανάλογο thread: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες...................:happy_8:

Reaction score
14
Έχοντας και τις 3 κονσόλες στην κατοχή μου, και επειδή, πολλά ακούγονται , νομίζω ότι είναι ώρα να πω εγώ την άποψή μου για το τι έχει η μία και τι έχει η άλλη. Κάθε σχόλιο φυσικά δεκτό (στα επιτρεπτά όρια όμως)!!

Xbox360:

Η πρώτη μου κονσόλα (όπως είναι λογικό) τελευταίας γενιάς. Ενώ ποτέ δεν ήμουν φανατικός οπαδός της Microsoft, και το Xbox (το ένα) με άφηνε παγερά αδιάφορο, αυτή μου έκλεισε πονηρά το μάτι!! Έτσι, χωρίς πολλά πολλά την έβαλα στο ράφι του rack μου. Η κονσόλα ήταν και είναι, αν μη τι άλλο εντυπωσιακή και από άποψη hardware και από άποψη παιχνιδιών. Ντιζαϊνάτη και κομψή, καμία σχέση με το πρώτο Xbox!! Τα πρώτα παιχνίδια που πήρα ήταν το Project Gotham Racing και το Kameo. Αλλά εκεί, που μου έπεσαν τα σαγόνια, ήταν με το Oblivion. Τι γραφικά!! Τι μουσική!! Η κονσόλα τα έδινε όλα!! Και το Xbox live! Τρομερό!! Κατέβαζα demos, μουσική, trailers και έτσι μπήκα στον κόσμο του online παιχνιδιού, όπως τον παρουσιάζει μία κονσόλα. Όμως, σιγά, σιγά άρχισα να το βαριέμαι και να παίζω λιγότερο μαζί της. Περιορίστηκα μόνο στο Oblivion κι αυτό όχι συχνά. Κάτι μου έλειπε σαν gamer, που δεν μπορούσε να μου το προσφέρει. Νέες συγκινήσεις. Τι κι αν πήρα το Sonic, τι κι αν πήρα το Star Trek Legacy, έπαιζα λίγο και τα παρατούσα. Και ήρθε η ξενέρα, που μου χάλασε. Και όχι μόνο σʼ εμένα, αλλά σε πολύ κόσμο. Και κάπου εκεί ένοιωσα σαν να γνωρίζεις, μία, να την ερωτευτείς τρελά και μετά να ξενερώσεις τελείως!! Άρχισε λοιπόν και η γκρίνια. Γιατί δεν έχει Hd-dvd ενσωματωμένο?? Γιατί δεν έχει HDMI? Γιατί κάνει τόσο θόρυβο??? Η κονσόλα, το παραδέχομαι. Είναι πάρα πολύ καλή!! Αλλά δεν έχουν βγεί ακόμα τα παιχνίδια, που θα με συγκινήσουν … έτσι λοιπόν, μόλις βγήκε, έτρεξα να πάρω το….

Nintendo Wii:

Εδώ η κατάσταση ήταν πιο περίπλοκη!! Δεν κρύβω ότι έχω μια αδυναμία στη Nintendo, και γιατί ασχολείται με αυτό, που δεν ασχολούνται οι άλλοι, το gameplay, αλλά και γιατί ξέρει πάντα να πρωτοτυπεί!!! Έτσι το Wii το περίμενα πώς και πώς!! «Με τον χειρισμό θα τους θάψει όλους», έλεγα, αν έχει και τα γραφικά, που είδα στο Red Steel…. Όμως η πρώτη απογοήτευση ήρθε, μόλις άκουσα τις δυνατότητές του: Καλά , δεν θα έχει HD γραφικά??? Ούτε σκληρό??? Μόνο 2 φορές πιο δυνατό από το Gamecube?? Τιιιιι????? Ούτε DVD δεν παίζει???? Τέλος πάντων….ας το δούμε κι αυτό!!! Τουλάχιστον έχει online υπηρεσίες, Wi-Fi, είναι κι αυτός ο χειρισμός, που μου κινεί την περιέργεια….και έτσι την πήρα!!Η κονσόλα είναι πανέμορφη, για τα γούστα μου. Λεπτή, μικρή, γυαλιστερά πλαστικά, κομψή, κοσμηματάκι για το Rack μου!! Την έβαλα στο ρεύμα και την έψαξα λίγο….χμμμ πολύ παιδική μου φαίνεται…αλλά τα παιχνίδια είναι παιχνίδια!! Δεν υπάρχουν μικροί και μεγάλοι. Βάζω λοιπόν το Wii sports!! «Οκ ψαρωτικός ο χειρισμός. Διπλό πρέπει να λέει»!! Βάζω στο καπάκι το Call Of Duty. ΤΟ σπαστικό!!! «Τελικά η κονσόλα δεν είναι για όλα τα παιχνίδια», σκέφτηκα!! Μέχρι που έπαιξα διπλό με τον κολλητό μου!! Και σηκωθήκαμε(ή μάλλον καθήσαμε)... το βράδυ!!!Τρελό γέλιο!!! Τελικά η κονσόλα είναι για διπλό και για παρέα…τελεία και παύλα!!! Μονό?? Μπάαααα!!! Γραφικά??? Καλά, άσʼ το!!! Αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο!!! Αλλά το διπλό. Για διπλό λοιπόν είναι ο,τι πρέπει. Για μονό και γραφικά και HD και και και?? Πάρτε άλλη καλύτερα….

Sony Playstation 3:
Τώρα τι να πω για την πιο «πολυθαμμένη» κονσόλα της παρέας???? Νομίζω δεν υπάρχει κονσόλα, που να έχει συζητηθεί περισσότερο!! Για να πω την αμαρτία μου, κι εγώ είχα σπαστεί με τη Sony και δεν ήθελα να την πάρω με τίποτα. Αλλά αυτά τα καταραμένα κουτιά, όταν τα δείς στιβαγμένα, δεν αντιστέκεσαι!!! Έτσι βρέθηκα ΚΑΙ με το Ps3 και μόλις έφτασα σπίτι, το έβαλα αμέσως στην….ντουλάπα!!! «Καλά ρε ανώμαλε δεν θα το ανοίξεις» μου λέγαν οι άλλοι!!! Τι να πώ? Λές και φοβόμουν ή ντρεπόμουν, που το πήρα, ενώ το έβριζα!!! Έτσι την Τρίτη μέρα αγοράς, το πήρα απόφαση και το έστησα!!! Το βλέπω, το ξαναβλέπω, τελικά δεν μου φαίνεται και τόσο άσχημο από κοντά!! «Κι αν δεν τα πάει καλά το Blu Ray???» « Θα τα πάει σαν κονσόλα», έλεγα. Έτσι κι αλλιώς Playstation είναι!!! Το βάζω κι αυτό μπρος. Μενού! Ποιο μενού?? Έψαχνα που έχω συνδέσει το PSP!! «Καλά ρε!! 700 (κοντά) ευρώ κονσόλα, το μενού τσιγκουνευτήκατε?? Ακόμα και το Wii καλύτερο έχει»!!! Playstation Network?? Συμπαθητική προσπάθεια!!! Αλλά έχει δουλειά ακόμα να γίνει Xbox Live!! Κατεβάζω Gran Turismo και όλα τα συναφή demos!! Να πω την αμαρτία μου?? Ποιο ωραία γραφικά έχει από το Xbox360!!! Μικρές διαφορές αλλά…. η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!!! Και αγοράζω το πρώτο μου παιχνίδι, το Resistance. Δεν παίζω 1rst person Shooters, αλλά με αυτό κόλλησα!! Γραφικά?? Σιγά!! Έχω δεί τα ίδια και καλύτερα στο Xbox!!! Αλλά είχε κάτι…λέτε να είμαι sonάκιας τελικά??? Τολμώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί πιο πολύ απʼ ότι με το Xbox360. Και να φανταστείτε το έβριζα… Αλλά να βγεί και κανας τίτλος της προκοπής, γιατί…

Συμπερασματικά:

Με απλά λόγια και συνοπτικά:
Παίζεις με φίλους και έχεις παρέα για χαβαλέ??? Μία είναι η λύση: Nintendo Wii!!!

Θες την τελευταία τεχνολογία στις κονσόλες, Blu Ray εδώ και τώρα και να κάνεις τους άλλους να ψαρώνουν( κακά τα ψέμματα, το όνομα Playstation μετράει)?
Playstation 3!!!
Πολύ καλή η παρουσίασή σου Δημήτρη...:bravo:

**
Έχω όμως μια ένσταση μόνο και μόνο επειδή το forte μου είναι τα 1st , 3rd person shooters..
Το resistance ,επειδή το έχω και ας μην ασχολήθηκα ακόμη πολύ μαζί του , αν έχεις παίξει άλλα του ίδιου τύπου ,( HALF LIFE 1,2 σε pc , Condemned , FarCry instincts , Call of duty 2,3 το Lost Planet και φυσικά το Gears of war σε 360 ) είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι αλλά μία από τα ίδια χωρίς να έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ υπεροχής συγκριτικά με τα άλλα... ( το motorstorm πχ έχει σοβαρά σημεία υπεροχής συγκριτικά με άλλα racing του ίδιου τύπου.)
Σε καμία περίπτωση δεν είναι κακό παιχνίδι !!! Είναι top class software αλλά αν έχεις εμπειρία και από τα προηγούμενα χάνει εύκολα...
Ελπίζω να με διαψεύσει στην πορεία αλλά η καλή μέρα από την αρχή φαίνεται...
Από όλα αυτά που ανέφερα θα ήθελα να τονίσω σε κατόχους 360 να παίξουν με σβηστά τα φώτα το condemned...Είναι το πρώτο παιχνίδι που κυκλοφόρησε στην κονσόλα και πολλοί το προσπέρασαν..(call of duty 2 , gotham )..
Eίναι εμπειρία και τώρα μπορείτε να το βρείτε σε τιμή 20-25 ευρώ περίπου...

Reaction score
0
Πολύ καλή η παρουσίασή σου Δημήτρη...:bravo:

**
Έχω όμως μια ένσταση μόνο και μόνο επειδή το forte μου είναι τα 1st , 3rd person shooters.....
....
Και μενα αυτο ειναι το forte μου.
Και δυστυχως δεν εχω ευχαριστηθει FPS σε κονσολα (PS1,2 XBox-XBox360 και PS3 δεν εχω δοκιμασει αλλα φανταζομαι οτι δεν θα εχουν και μεγαλες διαφορες η οχι??)
To PC δεν το αλλαζω με τιποτα γι αυτου του ειδους τα παιχνιδια.
Λιαν συντομως θα δοκιμασω και το Red Steel στο wii.
To Call of Duty 3 στο wii παντως ηταν αθλιο κατα την γνωμη μου.

Reaction score
164
Πάντως εμένα με πιάνει... ναυτία από τα πρώτου προσώπου! Σοβαρά, μετά από πέντε λεπτά νιώθω χάλια... :crazy_1:

Reaction score
164
Μπα... στο καράβι αντέχω. Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Καλύτερα με 9 μποφώρ στη Φαλκονέρα, παρά μισή ώρα Doom...
Κρίμα, και σαν ιδέα μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll