Συμφωνείτε Να Γίνεται το Μέγαρο Μπουζουκλερί ???

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Συμφωνείτε Να Γίνεται το Μέγαρο Μπουζουκλερί ???

Τι είναι ... Όπερα ή Μπαρόκ...???

Πάντως φίλε MadPax το βιντεάκι σου είναι τελείως ατυχές, άσχετο με το θέμα που άνοιξα, ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ και προσωπικά με προσβάλει...

Είμαι άνθρωπος με ΠΟΛΥ χιούμορ, το βλέπεις και στις απαντήσεις και στο ύφος μου, αλλά οι ΒΡΩΜΟΛΟΥΓΚΡΕΣ που ανέβασες δεν βλέπω τι σκοπό υπηρετούν στο παρόν νήμα... σε παρακαλώ ΣΒΗΣΤΟ !!!

Δικό σου θέμα όχι δικό μου... "φίλε" ... :605:

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Συμφωνείτε Να Γίνεται το Μέγαρο Μπουζουκλερί ???

Απάντηση στην απάντηση Νο 2:

Αυτό λέω κι εγώ ρε παιδί μου! Σιγά που θα είμαστε ίσα κι όμοια! Κι εκείνος ο μαλ... ο Παβαρότι, τί οισωπαίδοσυ ρε π..στη μου! Όχι μαναχά τραγουδούσε μέχρι και ναπολιτάνικα λαϊκά, λες κι ήταν σαχλο-λαϊκούρα σαν τον Λουτσιάνο Ταγιόλι, καταδέχτηκε να τραγουδήσει και με νεγρο-λαϊκούρες, σαν τον Μπάρυ Γουάιτ! Τέτοια ξεφτίλα δηλαδή! Άσε που ήταν κι αξύριστος, και ίδρωνε την ώρα που τραγουδούσε!

Σοβαρά τώρα, δε φταίει κανένας άλλος, ο διευθυντής του Μεγάρου φταίει, που σας αφήνει να μπαίνετε στο χώρο του, αντί να σας πετάξει έξω με τις κλωτσιές. Άι τώρα, μην ανοίξω το στόμα μου και σας περιλάβω όπως σας αξίζει...

Άι σιχτίρ Παρασκευιάτικα...
Ποιός Παβαρότι?
Της εποχής της αρπαχτής?
Κάτι σαν το Μάριο Φραγκούλη,αλα Ελληνικά,το ομορφόπαιδο,που λιώνουν οι γραίες με το τεκνό!!!!
Ουαί κι αλλοίμονο μας Κώστα...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.015

Με την ίδια λογική θα πρέπει να απελαθεί και ο θεοδωράκης ως βαθύτατα λαϊκός συνθέτης - έντεχνος λαϊκός εννοώ - και να μην ξαναπεράσει ούτε απέξω από το μέγαρο!! Κατά τη γνώμη μου το θέμα δεν είναι ποιός πρέπει να εμφανίζεται στο μέγαρο αλλά τι είδους μουσική πρέπει να μπαίνει εκεί μέσα. Δεν υπάρχει δηλαδή υψηλής ποιότητας λαϊκή μουσική ? Η jazz και το blues τι είναι? Είναι τελείως σιχαμερό ο κατεξοχήν μουσικός χώρος υψηλής αισθητικής -και δεν εννοώ εμφάνισης βέβαια- που υπάρχει στην Ελλάδα να είναι προϊόν ταξικής μπουρζουαζίας και υποκρισίας!! Σκεφτείται πόσα είδη λαϊκής μουσικής ξεκίνησαν από οτο δρόμο και κατέληξαν μέσα από τις κοινωνικές ζυμώσεις και την κοινωνική ωριμότητα σε μέγαρα. Απλά η δική μας λαϊκή μουσική είναι το μπουζούκι ενώ στη μεταπολεμική Ρωσία ήταν η κλασσική μουσική. Αυτό δεν το κάνει λιγότερο η περισσότερο λαϊκό αφου και η κλασσική μουσική και το δικό μας μπουζούκι απευθύνεται στο λαό. Ο Σολωμος, ο Σεφέρης, ο Ρίτσος, ο Σαίξπηρ δεν ήταν λαϊκοί καλλιτέχνες?? (Αυτοί και αν ήταν!!) Απλώς σίγουρα θα πρέπει να γίνεται μια πολύ αυστηρή επιλογή του είδους της μουσικης αλλά των αντίστοιχων εκφραστών της. (και γω σιχαίνομαι τον Νταλάρα αλλά δεν είναι εκεί τι θέμα). Μπουζούκι χρησιμοποιεί ο Καρράς μπουζούκι και ο Τσιτσάνης και ο Θεοδωράκης. Δεν είναι το ίδιο. Με μάρμαρο φτιάχνεται το πάτωμα του σπιτιού του νεόπλουτου νεοέλληνα που θέλει να κάνει το εφέ του με μάρμαρο και ο Παρθενώνας.
Ποιος μωρέ! Ο Θεοδωράκης; Αυτός που φώναξε το Ρέμο να τραγουδήσει τραγούδια του; Σα δε ντρέπεται! Τς!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.015

Ποιός Παβαρότι?
Της εποχής της αρπαχτής?
Κάτι σαν το Μάριο Φραγκούλη,αλα Ελληνικά,το ομορφόπαιδο,που λιώνουν οι γραίες με το τεκνό!!!!
Ε βέβαια! Τόλμησε το καθ@κι να βγάλει λεφτά! Αφού πλούσιοι είμαστε εμείς! Πλούσιος κι αυτός; Από πού κι ως πού; Έπρεπε να πεθάνει στην ψάθα. Ένα θράσος που το έχουν μερικοί - μερικοί...

D

Deleted member 23222

Guest

Ε βέβαια! Τόλμησε το καθ@κι να βγάλει λεφτά! Αφού πλούσιοι είμαστε εμείς! Πλούσιος κι αυτός; Από πού κι ως πού; Έπρεπε να πεθάνει στην ψάθα. Ένα θράσος που το έχουν μερικοί - μερικοί...
Ο Verdi πέθανε πάμπλουτος Κώστα...
Καλό Σαββατοκύριακο!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.015

Ποιός Παβαρότι?
Της εποχής της αρπαχτής?
Ο Verdi πέθανε πάμπλουτος Κώστα...
.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Για να φιτιλιάσω λίγο τη συζήτηση, ποιος είναι ο ορισμός της σοβαρής μουσικής; :138:
Είναι η μουσική που επιτρέπεται να ακούν τα μωρά απο την αρχή της εγκυμοσύνης!:138:

Reaction score
20
Ντάξει, το λύσαμε κι αυτό το θέμα? :109:
Περιμένουν τηλεφώνημά μου να τους πω τι αποφασίσαμε... :142:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

...
Είναι τελείως σιχαμερό ο κατεξοχήν μουσικός χώρος υψηλής αισθητικής -και δεν εννοώ εμφάνισης βέβαια- που υπάρχει στην Ελλάδα να (καταντήσει να) είναι προϊόν ταξικής μπουρζουαζίας και υποκρισίας!!
...
.

...
Σκεφτείτε πόσα είδη λαϊκής μουσικής ξεκίνησαν από οτο δρόμο και κατέληξαν μέσα από τις κοινωνικές ζυμώσεις και την κοινωνική ωριμότητα σε μέγαρα.
...
Tango music:
"Early tango was played by immigrants in Buenos Aires. The first generation of tango players was called "Guardia Vieja" (the Old Guard). By the end of the 19th century, this blend of salon, European and African music was heard throughout metropolitan Buenos Aires. It took time to move into wider circles: in the early 20th century it was the favorite music of thugs and gangsters who visited the brothels, in a city with 100,000 more men than women (in 1914)."

Astor_Piazzolla:

[YOUTUBE]UHW9aVn97u4[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]MoSH9n3CRNE[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]eamRlKTe7rU[/YOUTUBE]

...
Με μάρμαρο φτιάχνεται το πάτωμα του σπιτιού του νεόπλουτου νεοέλληνα που θέλει να κάνει το εφέ του
...πηγαίνοντας Μέγαρο, ενώ ταυτόχρονα θεωρεί σπουδαίο "συνθέτη":)204:) το... Σταμάτη Σπανουδάκη:)204:)

...
με μάρμαρο και ο Παρθενώνας.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Εννοείται πως τα όσα έγραψα παραπάνω, αποτελούν γενικότερες παρατηρήσεις πάνω στο θέμα που θίγει το παρόν thread, ενώ, ΦΥΣΙΚΑ, δεν έχουν σκοπό να θίξουν κανέναν προσωπικά.

Reaction score
27.112
Re: Απάντηση: Συμφωνείτε Να Γίνεται το Μέγαρο Μπουζουκλερί ???

Ποιος μωρέ! Ο Θεοδωράκης; Αυτός που φώναξε το Ρέμο να τραγουδήσει τραγούδια του; Σα δε ντρέπεται! Τς!
ΕΔΩ Η ΑΛΕΞΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΟ 87.......

http://www.youtube.com/watch?v=7SAyIcf5Upo

ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΤΟ 88........

http://www.youtube.com/watch?v=iI497Sj92JM

ΚΑΘΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗ ΠΟΙΟΤΙΚΟ.:142:

Reaction score
27.112
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συμφωνείτε Να Γίνεται το Μέγαρο Μπουζουκλερί ???

Καλά, δεν είναι ντροπή να μη σου αρέσουν...:142:
Στο κάτω κάτω, γηγενής λαική μουσική είναι μόνο τα κλαρίνα!!!!
ΩΠ ΦΑΟΥΛ! ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Ο ΟΘΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΖΟΥΡΝΑ.

http://www.orfeas.org.gr/zournas.html

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Είσαι αμόρφωτος ρε! :135::143:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.015

Κι εσύ μπουζουκλεροτρελάρας! Ούτε ένα CD με Στοκχάουζεν δεν έχεις στο focus...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Μ' αρέσει που... κοπτόμεθα για το status του Μεγάρου Μουσικής, τη στιγμή που αυτό έχει βιώσει στιγμές ΞΕΦΤΙΛΑΣ σαν την παρακάτω:

[YOUTUBE]vU5uyktxgjk[/YOUTUBE]

Ιδού ένα έργο του μεγάλου συνθέτη:

[YOUTUBE]RNx1Na0nsYE[/YOUTUBE]

Τρέξτε προλαβαίνετε:

Στα 2 CD δώρο ένα μπουκάλι λακ!

Reaction score
27.112
Α ΝΑΙ! ΜΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΟΡΜΩΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ.....

ΤΟΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....:103:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Προσέξτε το συνδυασμό πολυέστερ αισθητικής και δήθεν "αρχαιοελληνικού" καρακιτσαριού.

Αλέξανδρος Χάχαλης:

"...Είναι ιδρυτής του μη κερδοσκοπικού συλλόγου «Απόλλωνος Ναός»."

Ιδού και το blog:

Sunday, February 22, 2009

"Η χώρα είναι καράβι ακυβέρνητο βουλιάζον στην χρεωκοπία, από την ατιμώρητη διαπλοκή, σκανδαλώδη διαφθορά και έγκλημα, εκτεθημένο στην αναρχία και παντός είδους λεηλασία, από τους μικροεγκληματίες πειρατές (είτε εντοπίους είτε λαθραίους), τους εκάστοτε "πολιτικούς", τους "ιερωμένους" μέχρι τα "εθνικά" ή πολυεθνικά καρτέλ και τους "ανιστορήτους" κι επιθετικούς γείτονάς μας αλλά και τα παρακρατικά αναρχικά στοιχεία σκοτεινών σκοπών (όπως οι μαύρες τους κουκούλες)… Δρυός πεσούσης πάς ανήρ ξυλεύεται...
Το ψάρι, ως γνωστόν, βρωμάει απ' το κεφάλι… στην σημερινή κατάντια μάλλον για υπερτραφή ημιμαθή κι αδηφάγο βοϊδοκεφαλή πρόκειται…
Η διοικούσα τον τόπο τάξη, ως δείχνουν τα έργα της, πόρρω απέχει της επίλυσης των ζωτικών τής κοινωνίας προβλημάτων… το γιατί είναι ηλίου φαεινότερον: ΔΕΝ ΤΑ ΕΣΠΟΥΔΑΣΕ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Τ’ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) με υπερβολικούς μισθούς και συντάξεις ΕΦ’ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ… κι οι αληθινοί εργάτες, υπάλληλοι, δάσκαλοι, στρατιωτικοί, κρατικοί γιατροί, όργανα της τάξεως κ.λ.π. φυτοζωούν… Μα δεν θάπρεπε ο υπουργός Υγείας να είναι διακεκριμένος επιστήμων της Ιατρικής, ο Παιδείας μέγας διδάσκαλος, ο Αμύνης στρατιωτικός περιωπής κ.ο.κ… Μα θα μου πείτε, δεν πάνε στην πολιτική οι μεγάλοι επιστήμονες… αλλά ούτε κι οι μετριότητες, διότι λίαν επιεικώς πολύ κάτω του μετρίου έως “πάτος” τ’ αποτελέσματα… γι’ αυτό λοιπόν χρειαζόμαστε ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ για να ανακάμψουμε αγαπητοί μου, ο στάβλος του Αυγείου χρυσάφι δεν θα βγάλει, όσο κι αν τον κοσκινάς… Η φροντίδα του τόπου είναι καθήκον ΙΕΡΟΝ και όχι επάγγελμα, ή μάλλον πρακτική γι’ ακριβοπληρωμένους ανειδίκευτους… και ο προδίδων ή ξεπουλών το κοινό συμφέρον είναι βαρέως καταδικαστέος και ουχί εφ’ όρου ζωής συνταξιοδοτούμενος αδρά!
Όσο η παιδεία χειροτερεύει χορεύει ο Δόλος με την Ασυδοσία, την Διαπλοκή και την Διαφθορά, ο Φθόνος με το Έγκλημα, την Απάτη και την Ατιμωρησιά… την Χρηματολαγνεία!
Η τέως κοιτίς του Πολιτισμού άντρον Παρακμής κι Εξευτελισμού! Φεύ!
Οι καιροί γάρ ού μενετοί και ζοφερόν το μέλλον αν δεν αλλάξουμε μυαλά και προπαντός ΠΑΙΔΕΙΑ… Μπορούμε δέ να πιπιλίζουμε την λέξη εις τον αιώνα τον άπαντα αλλά ποτέ να μην αξιωθούμε να χαρούμε τον γλυκό της καρπό, διότι ως έλεγε ο αθηναίος σοφός Ισοκράτης “Της παιδείας την μεν ρίζαν είναι πικράν τον δε καρπόν γλυκύν, φασίν”… θέλει πολλή δουλειά δηλαδή, όχι παίξε γέλασε…
Ως είναι πλέον τοις πάσι γνωστόν, ζούμε τον θάνατον του Πολιτισμού των Αξιών!
Μετά από κάθε θάνατο όμως μιά νέα ζωή ανατέλλει, ώς λέει ο εθνοδιδάσκαλος Κωστής Παλαμάς στον Δωδεκάλογο του Γύφτου (6ο λόγο, Γύρω σε μιά φωτιά) :

Όμως μέσ’ από τους θάνατους αυτούς
κι από τις σκλαβιές ετούτες όλες,
ήσυχα, απαλά κι αγάλια αγάλια,
ζωές άλλες κι άλλοι γλυτωμοί
σπέρνονται και γίνονται κι απλώνονται
από τις κορφές ως τ’ ακρογιάλια

Τα ελληνόπουλα φίλτατοι, αξίζουν καλύτερο εκπαιδευτικό φαγητό απ’ τα ψίχουλα που κανέναν δεν χορταίνουν ή τα κόκκαλα που σπάνε δόντια και κανείς δεν τολμάει να ξαναδοκιμάσει… ή χειρότερα, τα μεταλλαγμένα χημικά και πλαστικά που όχι σε εχθρούς μα ούτε σε κτήνη δεν προσφέρονται…
Το 1/1000 της Ελληνικής γραμματείας που μας έχει απομείνει μετά την επί χιλιετηρίδας ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ δολοφονία του πολιτισμού μας, είναι η σπίθα που σιγοκαίει στα ξερά κλαδιά και αγριόχορτα του κατακαημένου, βανδαλισμένου, ξέφραγου κι απότιστου κήπου
“η Ωραία Ελλάς”!
Μία δυνατή Συλλογική Πνοή είν’ αρκετή για να φουντώσει η μεγάλη Πνευματική Φωτιά πού όλοι μας λαχταράμε, να κατακάψει τα παράσιτα, τσουκνίδες και ζιζάνια και παντός είδους λύμματα κι ακαθαρσίες που βρωμίζουν τον πάλαι ποτέ ξάστερο Ελληνικό Νουν, συνεχίζοντας μέχρι ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΣΕΩΣ το τιτάνιο έργο των μεγάλων δασκάλων του Διαφωτισμού Κοραή, Καΐρη, Φερραίου…!
Το έθνος χρειάζεται άμεσα Αληθινή Ιδιωτική Παιδεία· στην Αρχαία Ελλάδα μόνο ιδιωτικά ιδρύματα υπήρχαν: η Ακαδημία Πλάτωνος, ο Κήπος του Επικούρου, η Περιπατητική του Αριστοτέλους, το Ομακοείον του Πυθαγόρου κ.α… δεν υπήρχε οργανωμένη κρατική παιδεία αλλά ούτε και ιερατείο· αυτά είναι επί μακρόν απολύτως ελεγχόμενα από τα παγκόσμια εξουσιαστικά κέντρα προβατοποίησης του ατόμου· πιστεύω ακλόνητα ότι μόνο αν αποτινάξουμε και τα δύο θα δούμε το Φώς του Ηλίου ξανά, βασισμένοι στην Διαχρονική Προγονική Αθάνατη Φιλοσοφία σε συνδυασμό με όλα τα νεώτερα επιστημονικά επιτεύγματα, ελπίζοντας στη Νέα Γενιά…
Το διαδίκτυο είναι ήδη μία ευρέου φάσματος πηγή γνώσεως που μπορεί ν’αποβεί σωτηρία για πολλούς λόγους: Είναι οικονομικό, εύχρηστο, βρίσκεις ότι πληροφορίες θέλεις κατ’ επιλογήν με τεράστιο συγκριτικό εύρος, απαιτείται μηδέν χρόνος γιά μετακίνηση στο τάδε σχολείο (άρα και οικολογικό), ότι πτυχίο θέλεις παίρνεις, έχεις δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων με όλο τον κόσμο!
Διαδικτυακά σχολεία λοιπόν, τώρα, δημιουργημένα από εμάς, τους παθόντας και διψόντας γι’ Αληθινή, Φυσική, Θεία Ελληνική και συνάμα Οικουμενική Γνώση! Να ο Νέος Ηρακλής που θα καθαρίσει την επί 16 αιώνας (από την καταστροφή της Βιβλιοθήκης της Αλεξανδρείας και την αθλία δολοφονία της φιλοσόφου Υπατίας) συσσωρευμένη κόπρον του Αυγείου!

Η παιδεία, ως ουσία της ευδαιμονίας και αιτία της ευβουλίας (ορθοφροσύνης), δεν χρησιμεύει μόνο στον οίκο, την πόλη ή έθνος, αλλά σε άπαν το γένος των ανθρώπων! Πλούταρχος."

Αναρωτιέμαι αν, και κατά πόσο, μερικά από τα παραπάνω έχουν τύχει χρηματοδότησης από το Υπουργείο "Πολιτισμού"...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Συμφωνείτε Να Γίνεται το Μέγαρο Μπουζουκλερί ???

Κι εσύ μπουζουκλεροτρελάρας! Ούτε ένα CD με Στοκχάουζεν δεν έχεις στο focus...
Α ΝΑΙ! ΜΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΟΡΜΩΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ.....

ΤΟΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....:103:
Μη σας νοιάζει...
Θα κάνουμε group buy, και θα βολευτούμε όλοι:

...
Τρέξτε προλαβαίνετε:

Στα 2 CD δώρο ένα μπουκάλι λακ!

Εγώ και ο tigergreg που είμαστε αμόρφωτοι μπουρτζόβλαχοι, θα πάρουμε τα CD, και ο Κόγιας θα πάρει τη λακ.

Έτσι, οι μεν δύο πρώτοι, θα γίνουμε άνθρωποι (σχεδόν...:135:), ενώ ο Κόγιας, αν και Ημίθεος, θα αποκτήσει επιτέλους θεϊκό μαλλί...:143:

Reaction score
877
Re: Απάντηση: Συμφωνείτε Να Γίνεται το Μέγαρο Μπουζουκλερί ???

Απάντηση στην απάντηση Νο 2:

Αυτό λέω κι εγώ ρε παιδί μου! Σιγά που θα είμαστε ίσα κι όμοια! Κι εκείνος ο μαλ... ο Παβαρότι, τί οισωπαίδοσυ ρε π..στη μου! Όχι μαναχά τραγουδούσε μέχρι και ναπολιτάνικα λαϊκά, λες κι ήταν σαχλο-λαϊκούρα σαν τον Λουτσιάνο Ταγιόλι, καταδέχτηκε να τραγουδήσει και με νεγρο-λαϊκούρες, σαν τον Μπάρυ Γουάιτ! Τέτοια ξεφτίλα δηλαδή! Άσε που ήταν κι αξύριστος, και ίδρωνε την ώρα που τραγουδούσε!

Σοβαρά τώρα, δε φταίει κανένας άλλος, ο διευθυντής του Μεγάρου φταίει, που σας αφήνει να μπαίνετε στο χώρο του, αντί να σας πετάξει έξω με τις κλωτσιές. Άι τώρα, μην ανοίξω το στόμα μου και σας περιλάβω όπως σας αξίζει...

Άι σιχτίρ Παρασκευιάτικα...
Εντάξει... ξέρω πως στεναχωρέθηκες την τελευταία φορά που δεν σ' άφησαν να μπεις στη συναυλία του 'ακατονόμαστου'...

Πάρε με την επόμενη φορά τηλέφωνο να πω στο Διευθυντή να σ' αφήσει...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis