Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Επικοινωνιών. Οι δικές μας προτάσεις...

Reaction score
3
Απάντηση: Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Επικοινωνιών. Οι δικές μας προτάσεις...

Μήπως πρέπει να γίνουν αντίστοιχα 4-5 θέματα sticky με τίτλο π.χ.
"Προτάσεις προς ΓΓΕ για Δορυφορική" κ.ο.κ.;

Reaction score
152
Απάντηση: Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Επικοινωνιών. Οι δικές μας προτάσεις...

εμενα,παλι,γιατι μου φαινονται ολα μαυρα και αραχνα???

γιατι εχω την εντυπωση πως σε ενα αγωνα δρομου υπουργειου/κρατους με αντιπαλους μια χελωνα και ενα σαλιγκαρο το κρατος θα εβγαινε ....4ο???

γιατι πιστευω πως και αυτος ο ΓΓΕ ειναι αλλος ενας Καλοχαιρετας????

αν ειναι να καταλαβουν ποτε τη διαφορα ας κατσουν να δουν ταυτοχρονα το τσου-λου απο νοβα-ερτ-δορ.hd.....
βαλτε τους να δουν μια εβδομαδα τους σκανδιναβους που εκπεμπουν στανταρ σε hd και μετα τιμωρηστε τους με ανυπαρκτο ελληνικο σημα....

...αλλα αδικος κοπος!!! κανεις εδω δε θα κανει κατι αν δεν εχει ενα απεναντι μαγαζι να του κοβει πελατεια η' αν δεν φουσκωνει ο τραπεζικος του λογαριασμος....

μιλαμε για hd σε μια χωρα που το dvd ζει και βασιλευει ,οι πολιτες κατα 95% εχουν μεσανυχτα και πιστευουν οτι η νοβα εχει σουπερ-ντουπερ εικονα και εχουν παρει μια lcd γιατι ειναι trendy και γιατι θελουν να μπουνε στο ματι του γειτονα η' συγγενη.....

ακομα κι αν οι προθεσεις του συγκεκριμενου ειναι αληθινες ωσπου να σηκωσει το ενα ποδι θα βρωμισει το αλλο..... σε μερικους μηνες μπορει να εχει παει σπιτι του και να αναλαβει ενας ασχετος ημετερος....
2.5 χρονια μετα ξεθαψαν την επιστολη??? 25 χρονια μετα ΜΠΟΡΕΙ να κανουν κατι....
το τραινο χαθηκε με τους ολυμπιακους....μιλαμε για ανθρωπους που παραγγειλαν -τοτε- μικροφωνικες εγκαταστασεις απο Γερμανια και ζητουσαν να τους στειλουν καλωδια τη στιγμη που ηταν ασυρμαστα.....

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και καντε ησυχια......
σσσσσσσσσςςςςςςςςςς............. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Αν δεν κανω λαθος προκειται για αυτον τον Γ.Γ. που απανταει εδω:
http://www.satleo.gr/content/view/576/1/
Ποσο επηρεαστηκε απο την συναντηση που ειχατε;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Re: Απάντηση: Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Επικοινωνιών. Οι δικές μας προτάσεις.

Βαγγελη μου, δεν χρειαζεται να πας σε αλλα φορα για να ρωτησεις τον ιδιο....:121:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Επικοινωνιών. Οι δικές μας προτάσεις.

Βαγγελη μου, δεν χρειαζεται να πας σε αλλα φορα για να ρωτησεις τον ιδιο....:121:

Καλημέρα σε όλους,

Το project FTTH προχωρά δυναμικά!

Αρκετά φρέσκα (πιό φρέσκα από το άρθρο του satleo) στοιχεία για το project θα βρείτε εδώ: http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2246202&postcount=189

Ένα, επίσης, ενδιαφέρον, κατά την γνώμη μου, άρθρο είναι το ακόλουθο:
http://www.new.facebook.com/note.php?note_id=22291393658

Στην διαθεσή σας για ερωτήσεις.

Γιώργος Αναστασόπουλος
ΓΓΕ

Reaction score
0

Οι συναντήσεις με τους εκπροσώπους των forums (adsl, avsite, satleo) ήταν και είναι αναζωογονητικές. Για 2 λόγους:

1. Διότι ακούμε νέα πράγματα από νέους ανθρώπους και

2. Διότι αυτά που ακούμε δεν είναι παραμορφωμένα από "φακούς συμφερόντων".

Η Στρατηγική για τις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες του ΥΜΕ, που ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο περιλαμβάνει πολλές από τις προτάσεις των μελών των forums.

Μία είναι η παράλειψή μου μέχρι σήμερα: Να σας ευχαριστήσω!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Μία είναι η παράλειψή μου μέχρι σήμερα: Να σας ευχαριστήσω!
Γιωργο, κε Γενικε,
η χαρα και η τιμη για την συμμετοχη σου σε τουτο εδω το φορουμ
ειναι δικη μας.:444:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ομολογω οτι ξαφνιαζομαι ευχαριστα -ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ- βασει της οχι καλης εμπειριας που ειχα ως σημερα με τις επαφες μου σε αλλο υπουργειο, των αγροτων.Μπραβο!

Reaction score
164
Πολύ ευχάριστη έκπληξη, μιας και οι πολιτικοί δεν μας έχουν συνηθίσει σε παρόλοιες τακτικές.
Καλωσήλθατε, και ελπίζουμε να σας διαβάζουμε συχνότερα.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Καλωσορίσατε, κ. Γενικέ!

Η παρουσία σας τιμά το avsite και αποτελεί για τα μέλη του έναυσμα για ακόμα περισσότερη ενασχόληση και ενημέρωση σε σχέση με θέματα όπως το συγκεκριμένο, στο οποίο η διάθεση επικοινωνίας σας μόνο καλά προοιωνίζει.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

"Πανταχού παρών και τα πάντα πληρών" ο Γ.Γ. Επικοινωνιών Γιώργος Αναστασόπουλος, που πέρα απο ειδήμων στην τεχνολογία είναι και ενας απο τους ανθρώπους (ίσως και ο πρώτος) που ενεργοποίησε τη διαδικασία για το νέο τοπίο των οπτικών ινών που αναπτύσεται στην Ελλάδα.

Γιώργο χαιρόμαστε που σε έχουμε κοντά μας.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλώς ήρθατε κε Γενικέ, η παρουσία σας μας τιμά.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, διότι γίνεστε δέκτης ιδεών και απόψεων των μελών του AVSite, ανθρώπων που αγαπούν την τεχνολογία και αγωνιούν για την ανάπτυξη.

Σας ευχαριστούμε και ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να σας διαβάζουμε συχνά.

...

Reaction score
0

εγώ θα μπω στο ψητό γιατί το καλωσόρισμα είναι το λιγότερο να πούμε !!
με θλίβει όλη η κατάσταση γενικός ότι όλα τα κανάλια τις ελλάδος έχουνε τέτοια κατάντια σε θέμα εικόνας και ήχου.
έχωνε πουληθεί πάνω από 1 000 000 τηλεόρασης lcd και plazma και το 99% βλέπουνε παραμορφωμένη εικόνα το 0.1% είμαστε η τερλή που ασχολιόμαστε με τα forum και βλέπουνε από ξένα κανάλια .
και έχει καταντήσει πολύ κουραστικό το να συζητάμε τι θα γίνει ενώ έπρεπε να είχε γίνει,τα ιδιωτικά κανάλια δεν νοιάζονται ,τα κρατικά το ίδιο.
ένα διάολο παράπονο έχω πως γίνετε ένα μαγαζί χωρίς ηχεία μονο με τηλεόρασης που δείχνουνε συνεχεια αγγλικά κανάλια να πληρώνει έξτρα από την ΔΕΙ και 230 euro το 6 μείνω ip???
τόσα εκατομμύρια ποιος τα παίρνει??
αυτά τα λίγα για την ώρα!!

Reaction score
51

Κύριε Γενικέ, καλώς ορίσατε στους κόλπους του AVsite!

Η παρουσία σας μας τιμά ιδιαίτερα και μπορώ εύκολα να πω ότι ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα.

Περιμένω με ανυπομονησία να δω τη συνέχεια της όμορφης προσπάθειάς σας.

TED

Reaction score
1

Κυριε Γενικε σας καλωσοριζω και εγω με την σειρα μου ,στους κολπους του avsite, μιας διαδικτυακης κοινοτητας, που ελπιζω να σας κανει να αισθανθειτε την φιλοξενια και την ανεση, που αισθανονται ολα τα μελη της.
Τον κυριο Αναστασοπουλο δεν τον γνωριζω προσωπικα,ομως λογω της ιδιοτητας μου,ειμαι συνεργατης υπουργου,και λογω του οτι οπως ολοι σας ενημερωνομαι καθημερινα για τις τεχνολογικες εξελιξεις,ειμαι σιγουρος οτι ειναι ο ανθρωπος ο οποιος εχει την ικανοτητα και την διαθεση να "τρεξει" τις εξελιξεις ,και να κανει πραγματα που θα επρεπε να εχουν γινει εδω και πολυ καιρο.
Ετσι λενε ολοι οσοι τον ξερουν,και το αποδεικνυει με την ενεργη συμμετοχη του!
Κυριε Γενικε και παλι καλως ορισατε ,ειναι τιμη μας που εισαστε μελος της μεγαλης και ομορφης παρεας μας!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Φίλε Γιαννη Νικολαίδη, καλησπέρα,

δυστυχώς στην πολιτική ποτέ δεν ξέρεις τί σου ξημερώνει την επόμενη μέρα. Ενα λάθος πιθανώς να είναι αρκετό.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρω τι έγινε και εαν τελικά είναι σίγουρο κάτι τέτοιο. Εξάλλου ο καθένας είναι ελεύθερος να αποφασίζει ότι αυτός νομίζει σωστό.

Για εμάς στο AVSite δεν αλλάζει ο αρχικός στόχος και θέλω να πιστεύω (αν και είμαι σίγουρος) ότι η νέα ηγεσία του ΥΜΕ θα συνεχίσει την ίδια πολιτική στα θέματα που μας ενδιαφέρουν.

Θα παρακαλούσα όμως να μην συνεχίσουμε κάποια αντιπαράθεση εδώ. Εαν πιστεύεις ότι κάτι τέτοιο σε ενδιαφέρει, παρακαλώ να ανοίξεις καινούργιο θέμα στην κατηγορία Γενικά Θέματα>Πολιτική.

Ευχαριστώ

Πάνος Οπλοποιός
Συντονιστής Κατηγορίας

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

o Γιώργος Αναστασόπουλος διατελλεί πλέον Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Ευχόμαστε στον κο Αναστασόπουλο, στο φίλο Γιώργο, κάθε επιτυχία στο νέο του έργο και να μην μας ξεχάσει.... αν και δεν πιστεύω ποτέ να το κάνει... :109:

Επίσης απο ότι έχω μάθει το έργο στο Υ.Μ.Ε. συνεχίζει απο εκεί που το άφησε ο Γιώργος, καθώς συμβάλλει ο ίδιος ώστε να προωθηθεί στο χρονοδιάγραμμα που ειχε τεθεί. Συνοδός σε αυτή την προσπάθεια και ο Χρήστος Ακρατόπουλος ο "δικός" μας Γενικός Διαχειριστής... :109:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

o Γιώργος Αναστασόπουλος διατελλεί πλέον Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Ευχόμαστε στον κο Αναστασόπουλο, στο φίλο Γιώργο, κάθε επιτυχία στο νέο του έργο και να μην μας ξεχάσει.... αν και δεν πιστεύω ποτέ να το κάνει... :109:

Επίσης απο ότι έχω μάθει το έργο στο Υ.Μ.Ε. συνεχίζει απο εκεί που το άφησε ο Γιώργος, καθώς συμβάλλει ο ίδιος ώστε να προωθηθεί στο χρονοδιάγραμμα που ειχε τεθεί. Συνοδός σε αυτή την προσπάθεια και ο Χρήστος Ακρατόπουλος ο "δικός" μας Γενικός Διαχειριστής... :109:

Ωπα! αποκτησαμε και...κονεξια;:126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.159
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound