- Reaction score
- 11.673
Δεν είναι καν μέσο. Χειριστήριο για τον υπολογιστή είναι. Αντί για τζόιστικ (περίπου)ε τοτε δεν ειναι και οτι πιο συμβατικο ως μεσο...![]()
Δεν είναι καν μέσο. Χειριστήριο για τον υπολογιστή είναι. Αντί για τζόιστικ (περίπου)ε τοτε δεν ειναι και οτι πιο συμβατικο ως μεσο...![]()
ναι Π. αυτο λεω και στη παρενθεση .. let alone that it is not medium - ασε που δεν ειναι καν μεσο.Δεν είναι καν μέσο. Χειριστήριο για τον υπολογιστή είναι. Αντί για τζόιστικ (περίπου)
Θα σου εδινα αυτο να δοκιμασεις αλλα δεν εχεις Mac, ή εχεις ?ναι Π. αυτο λεω και στη παρενθεση .. let alone that it is not medium - ασε που δεν ειναι καν μεσο.
ψηφιακα κομμενα βυνιλια ειναι υπο μελετη, συμφωνα με ενα βιντεο που ειδα στο γιουτουμπ τις προαλες (η μητρα θα κοβεται με λειζερ).
Απο όλα αυτά χα χα χα ....απολα αυτα, εχω τη focusrite..![]()
OK και εγω πλακα εκανα (εννοω που ειπα να σου το δωσω, ηθελα να εκμαιευσω αντιδραση)ε προφανως οταν ακουω βινυλιο δεν το κανω για την υπσηλη πχοιοτητα αναπαραγωγης... αν ηθελα κατι τετοιο θα ακουγα και αλλη μουσικη..![]()
Δεν έχεις κι αδικό.Δεν είναι καν μέσο. Χειριστήριο για τον υπολογιστή είναι. Αντί για τζόιστικ (περίπου)
.. εδω το λινκ :Μόλις δημοσιευθεί στο αποθετήριο, θα βάλω το link. Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ!
Εγώ ευχαριστώ γιατί μπήκα και διόρθωσα και κάτι λαθάκια που είχαν ξεφύγει![]()