Συνακρόαση σε ΤV

Reaction score
4
Έχω ένα ταπεινό εξοπλισμό, αποτελούμενο από μια τηλεόραση CRT 25" με ένα DVD-R LG RH-188H που τα έχω συνδεδεμένα ως εξής :

Η κεραία συνδέεται στο DVD-Recorder και μετά συνδέεται στη τηλεόραση. Επίσης έχω συνδεδεμένο το DVD - Recorder και με SCART στην τηλεόραση (η οποία έχει 2 υποδοχές SCART). Το πρόβλημα είναι όταν αναπαράγω DVD δίσκους στο recorder ακούγεται από μέσα παρεμβολή το κανάλι που είναι εκείνη την στιγμή συντονισμένος ο δέκτης της τηλεόρασης, με αποτέλεσμα Κυριακή πρωϊ εκεί που έβλεπα παιδικό με το μικρό ακουγόταν ψαλμωδίες (από το πρόγραμμα της ΕΡΤ). Το ίδιο πρόβλημα παρατηρείται αν συνδέσω το DVD-R και στην άλλη υποδοχή SCART αλλά και όταν συνδέω το PS2 στις εισόδους RCA που έχει στο πλάϊ η τηλεόρασή μου.

Το έχω καιρό το πρόβλημα, αλλά πλέον έχει καταντήσει ανυπόφορο. Τι φταίει?

Reaction score
27.117
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΚΑΡΤ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΝΩΣΗ?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Συμφωνώ για το καλώδιο. Έτσι είχε λυθεί κι εμένα το πρόβλημα που είχα κάποτε - εσύ ακούς, εγώ έβλεπα σκιές από τα κανάλια...

Reaction score
4
Λοιπόν η λύση από ότι φαίνεται είναι το καλώδιο. Άρα ψάχνω καλώδιο με μόνωση, κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης