Συναυλίες Στην Ελλάδα Στο Μέλλον!

Μηνύματα
2.632
Reaction score
1
Re: Συναυλίες Στην Ελλόδα Στο Μέλλον!

Επισης...

Μetallica @ 03/07/2007 @ Terravibe! Δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι φαν του ειδους εδω, αλλα hell yeah!
 



Μηνύματα
10.483
Reaction score
5
Re: Συναυλίες Στην Ελλόδα Στο Μέλλον!

Pavlov's Dog LIVE

Οι Pavlov's Dog θα εμφανιστούν το Μάρτιο στην Ελλάδα σε τρεις διαφορετικές πόλεις, με την αυθεντική φωνή του Robert David Surkamp.

16/3 Ηράκλειο
17/3 Αθήνα (Club Gagarin205)
18/3 Θεσσαλονίκη



Πηγη:www.gagarin205.gr

Μαλλον πρεπει να παρουμε εισητηρια απο... χθες...
 



Μηνύματα
74
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Συναυλίες Στην Ελλόδα Στο Μέλλον!

Καλα τι εγινε τελικα δε ειχε πεθανει? Θα μας τρελανουν!!!
 


Μηνύματα
4.927
Reaction score
49
Re: Απάντηση: Re: Συναυλίες Στην Ελλόδα Στο Μέλλον!

Καλα τι εγινε τελικα δε ειχε πεθανει? Θα μας τρελανουν!!!

Αν μιλάς για τον τραγουδιστή των Pavlov's dog, φυσικά και οχι!!!
 

Μηνύματα
3.263
Reaction score
8
Re: Συναυλίες Στην Ελλόδα Στο Μέλλον!

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ LAST DRIVE ριξτε μια ματια http://www.myspace.com/theofficiallastdrive






Κατά πάσα πιθανότητα οι LAST DRIVE, 11 & 12 Μάη στο Gagarin 205

και νομίζω άρχισε προπώληση στο Ticket Point & i-ticket.gr 15E,

συνεπώς είναι σίγουρο για 11 & 12/5 Αθήνα και 19/5 Θεσ/νίκη
 


Μηνύματα
10.483
Reaction score
5
Re: Συναυλίες Στην Ελλόδα Στο Μέλλον!

OI IRON MAIDEN ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Οι Iron Maiden επιβεβαίωσαν ότι θα παίξουν ένα headline show στην Αθήνα την Κυριακή 11 Μαρτίου 2007 ως τμήμα μιας σειράς από μεμονωμένες συναυλίες που θα πραγματοποιήσουν στα μέσα Μαρτίου, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται το Dubai Desert Rock Festival και δύο ακόμη shows που θα ανακοινωθούν σύντομα στο ironmaiden.com.
Ο συναυλιακός χώρος είναι το Kλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου – Pavilion (TAE KWON DO). Η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία θα ξεκινήσει την Τρίτη, 16 Ιανουαρίου.

Δήλωση του Bruce Dickinson:
“H Ελλάδα πάντοτε μας παρείχε τη μέγιστη υποστήριξη. Ξέρουμε μάλιστα ότι το "A MATTER OF LIFE AND DEATH" παρέμεινε στην πρώτη θέση του άλμπουμ chart για 4 εβδομάδες οπότε, όπως είναι
αναμενόμενο, θα παίξουμε μερικά τραγούδια από το νέο μας άλμπουμ.
Δυστυχώς, ήταν ανέφικτο να ορίσουμε μία ημερομηνία στο πρώτο σκέλος της περιοδείας μας, τώρα όμως είμαστε όλοι απόλυτα ευχαριστημένοι που θα μπορέσουμε να παίξουμε στην Αθήνα. Σκοπεύουμε να φέρουμε μαζί μας ολόκληρη την παραγωγή και τα σκηνικά που χρησιμοποιούμε σε αυτή την περιοδεία. Το ελληνικό κοινό είναι από τα πιο ένθερμα και επομένως ανυπομονούμε να παίξουμε στην Αθήνα. Και εμείς και ο ... Eddie”.

Πηγή: www.rockpages.gr

Θα ειναι τελικα στο Hellenicon Basketball Arena, και εινια SOLD OUT απο χθες.

Support θα ειναι η κορη του Steve Harris η Lauren Harris





Τουμπανο η Lauren

http://www.maidendenmark.dk/grafik/laurenpress.jpg
 

Μηνύματα
2.310
Reaction score
22
Re: Συναυλίες Στην Ελλόδα Στο Μέλλον!

από το rockroll.gr

Rockwave with... class!
Robert Plant And The Strange Sensation- Europe- + more acts
29 Ιουνίου 2007- Terra Vibe
Ο Robert Plant με το συγκρότημα του τους The Strange Sensation και οι Europe επιβεβαιώνουν την εμφάνισή τους στο Rockwave ...
Λίγοι είναι οι καλλιτέχνες που καταφέρνουν να κρατήσουν διαχρονικά υψηλή δημοτικότητα, ικανότητα για καλλιτεχνική δημιουργία αλλά και διείσδυση σε σύγχρονα ακροατήρια όπως ο Robert Plant.
O μύθος των Led Zeppelin έχει μόνιμη πρόσβαση στη σκάλα για τον παράδεισο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, τον απόλυτο σεβασμό των κριτικών, την λατρεία ιδιαίτερα φανατικού κοινού και μόνιμη θέση στο πάνθεον των μουσικών μας ηρώων.
All My Love, Stairway To Heaven, Whole Lotta Love, Big Log, 29 Palms …..και άλλα classics θα τραβήξουν σαν μαγνήτης το κοινό στο Terra Vibe.
Ο Γκάλης, Ο Γιαννάκης, ο Φασούλας και τα ...άλλα παιδιά έζησαν το δικό τους θρίαμβο πριν από 20 χρόνια σηκώνοντας το «τιμημένο» του Eurobasket κάνοντας την καλαθοσφαίρηση Εθνικό μας sport και το Final Countdown Εθνικό ύμνο του μπάσκετ. Το τραγούδι αυτό των Europe σημαδεψε την νίκη της Εθνικής και έγινε το πιο δημοφιλές τους, όχι όμως απαραίτητα και το πιο αγαπημένο για τους music lovers, καθώς κάθε Rock Club που σέβεται τον εαυτό του μέχρι και σήμερα στο set list μιας hard rock βραδιάς οφείλει να περιλαμβάνει τα Rock The Night, Carrie και Open Your Heart.
Let the final countdown begin ....για το Σάββατο 14 Απριλίου ημέρα έναρξης της προπώλησης

PL1 - Διακεκριμένη περιοχή 80 euro
PL2 – Pitch A 70 euro
PL3 – Γενική Είσοδος Όρθιων 50 euro

--------------------------------------------------------

Metallica- The complete line-up!
Metallica- Stone Sour- Mastodon-Dirt Spawn Disease
3 Ιουλίου 2007- Terra Vibe
Αν και η υπόσχεση των Metallica για ένα set που θα διαρκέσει δυόμισι ολόκληρες ώρες έχει καλύψει τους απανταχού fans, Rockwave δεν νοείται χωρίς πλήρες billing και opening acts. Ειδικότερα για την ημέρα αυτή οι Metallica είχαν κεντρικό ρόλο στην επιλογή των συγκροτημάτων τα οποία μάλιστα εμφανίζονται συχνά μαζί τους στο εξωτερικό. Tην προηγούμενη θέση κέρδισαν με το «σπαθί» τους οι πολυσυζητημένοι "hot" Stone Sour των «Slipknot» Corey Taylor & James Root, και του Roy «Soulfy» Mayorga, με συμπαγή, δυναμικό σύγχρονο ήχο. Επόμενη επιλογή οι Mastodon που επιστρέφουν σε σύντομο χρονικό διάστημα έχοντας κερδίσει το σεβασμό όλων μας και από ότι φαίνεται η σχέση τους με το Ελληνικό κοινό έχει πολύ μέλλον ακόμη. Τυχεροί της βραδιάς η Ελληνική μπάντα που θα ζήσει «εμπειρία ζωής» oι Dirt Spawn Disease...
 

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.740
Re: Συναυλίες Στην Ελλόδα Στο Μέλλον!

Κατά πάσα πιθανότητα οι LAST DRIVE, 11 & 12 Μάη στο Gagarin 205

και νομίζω άρχισε προπώληση στο Ticket Point & i-ticket.gr 15E,

συνεπώς είναι σίγουρο για 11 & 12/5 Αθήνα και 19/5 Θεσ/νίκη


Η Astra βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να παρουσιάσει ένα από τα σημαντικότερα rock’n’roll συγκροτήματα των τελευταίων 25 χρόνων! Οι θρυλικοί Last Drive, για πρώτη φορά μαζί μετά από δώδεκα χρόνια, θα ανέβουν στη σκηνή του Gagarin 205 Live Music Space για δύο συναυλίες, την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαϊου, ενώ το Σάββατο 19 Μαϊου θα βρίσκονται στον Μύλο, στη Θεσσαλονίκη.

Ίσως για κάποιους να θεωρείται πιο κατάλληλος ο χαρακτηρισμός τους ως μίας “από τις κορυφαίες Ελληνικές μπάντες όλων των εποχών”, αλλά η αλήθεια είναι πως – πέρα από το ότι η εποχή του “καλό-για-ελληνικό” έχει παρέλθει, προ πολλού – οι Last Drive ξέφυγαν από τα στενά όρια της εγχώριας σκηνής, από τα πρώτα χρόνια της ύπαρξής τους και, μάλιστα, σε μια εποχή που δεν υπήρχε ούτε internet, ούτε MTV, ούτε – γενικά – ο σημερινός βομβαρδισμός από εικόνες, πληροφορίες και μουσική.

Από το πρώτο – συλλεκτικό, πλέον – 7ιντσο, “Midnite Hop”, και τις αντίστοιχες πρώιμες live εμφανίσεις (μεταξύ των οποίων και εκείνη σε ένα, πραγματικά.... “αξέχαστο”, festival στο ανοιχτό θέατρο του Παπάγου, όπου έγινε.... το σώσε), μέχρι το κύκνειο άσμα του “Subliminal”, τα live με τους Wipers, τους Dead Moon, τους Creeps, τις συνεργασίες με τους Fleshtones και τον Paul B. Cutler (των Dream Syndicate) και τις sold out συναυλίες στο Ρόδον, οι Last Drive αποδείκνυαν, με κάθε τους κίνηση, πως είναι μια μπάντα πραγματικά ξεχωριστή.

Το σημαντικότερο, όμως, για να κάνουμε και μια σύγκριση με τα νέα Ελληνικά συγκροτήματα, είναι πως είχαν τραγούδια με όλη τη σημασία της λέξεως. Μικρούς rock’n’roll ύμνους, με “δολοφονικά” riffs στις κιθάρες, εθιστικά refrains (που, ακόμα και σήμερα, ο κόσμος τα τραγουδάει στα bars και τα rock clubs), ένταση, ενέργεια, δυναμισμό, αλλά και μια – σπάνια για group που δραστηριοποιείται μακριά από τις “μητροπόλεις” του rock – αίσθηση αυθεντικότητας.

“Poison”, “Valley Of Death”, “I Love Cindy”, “Gone Gone Gone”, “The Devil May Care”, “Heatwave 88”, “Have Mercy”, “Black Limo”, “Overloaded”, “Bad Roads”, “Killhead Therapy”, “Blood From The Stone”, είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια τους που αναδείχτηκαν – και εξακολουθούν να είναι – νικητές στη μάχη με το χρόνο. Ακόμα και όταν διασκεύαζαν κάποια παλιότερα τραγούδια, σε μικρότερη – πάντως - συχνότητα απ’ ότι συνηθίζουν οι περισσότερες garage μπάντες, το έκαναν προσδίδοντας το δικό τους, ξεχωριστό ύφος σε αυτά. Με αυτόν τον τρόπο, κατόρθωσαν να κάνουν “δικά” τους το “It’s All Over Now Baby Blue” (του Bob Dylan), το “Every Night” (των Human Expression), το “Night Of The Phantom” (των Larry and the Blue Notes), το περίφημο “Blue Moon” και τη “Misirlou” του Ρουμπάνη (πολλά χρόνια πριν την επιτυχία του “Pulp Fiction”), μεταξύ άλλων.

Για όλα αυτά, κέρδισαν την αγάπη του κοινού, το σεβασμό των κριτικών αλλά και των “συναδέλφων” τους μουσικών (χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως όταν είχαν έρθει οι R.E.M. για συναυλία στον Άγιο Κοσμά, το 1999, ο κιθαρίστας τους, Peter Buck, ρωτούσε τους Έλληνες δημοσιογράφους αν οι Last Drive συνεχίζουν να παίζουν!), το ενδιαφέρον και την υποστήριξη σημαντικών ξένων δισκογραφικών (όπως η Music Maniac και η Voxx!) και, συνολικά, μια περίοπτη θέση στη garage / rock ιστορία των δύο προηγούμενων δεκαετιών.

Πριν από λίγες ημέρες, οι Last Drive αποφάσισαν – κι ενώ συμπληρώνονταν δώδεκα χρόνια από την τελευταία τους ζωντανή εμφάνιση, τον Φεβρουάριο του ’95 στο Ρόδον – να μαζευτούν και πάλι μαζί (όλοι όσοι πέρασαν από τη σύνθεση του group, από τις αρχές των 80’s μέχρι τα μέσα των 90’s) για λίγες συναυλίες, δίνοντας την ευκαιρία στους μεν παλαιότερους να ξαναφέρουν στη μνήμη τους ορισμένες από τις μεγαλύτερες στιγμές που οι λάτρεις του rock’n’roll έζησαν κατά τη διάρκεια εκείνων των χρόνων, στη χώρα μας, στους δε νεώτερους μία αντίστοιχη για να πάρουν μια γεύση από την περίφημη μπάντα που μόνο από τις περιγραφές των προηγούμενων μπόρεσαν να γνωρίσουν.

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, θα προηγηθούν οι δύο εμφανίσεις στην Αθήνα, Παρασκευή 11/5 (με τους Ducky Boyz να ανοίγουν τη βραδιά) και Σάββατο 12/5 (με τους 700 Machines, αντίστοιχα). Τη συναυλία της Θεσσαλονίκης (19/5) θα ανοίξουν οι Dread Astaire.

Σε όλες τις περιπτώσεις, οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00 και το εισιτήριο θα κοστίζει 15 ευρώ. Επειδή το sold out προβλέπεται αναπόφευκτο, καλό θα ήταν - όσες και όσοι ενδιαφέρονται – να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους το συντομότερο δυνατό.

Η προπώληση ξεκίνησε ήδη από το Ticket Point (Ακαδημίας & Γενναδίου 3, πίσω από το ναό της Ζωοδόχου Πηγής, τηλέφωνο 210 3840020) και το www.i-ticket.gr (τηλέφωνο 801 11 60000).
!!!!!:happy_2:
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49
Re: Συναυλίες Στην Ελλόδα Στο Μέλλον!

Οι Edgar Broughton Band στο Gagarin 205.



Το Σάββατο 19 Μαϊου το gagarin θα γεμίσει με ψυχεδελικούς ήχους, από τα τέλη των 60s και τις αρχές των 70s. Οι Edgar Broughton Band (με τους Edgar, Steve, Luke Broughton και τον Art Grant στη σύνθεσή τους)


Ξεκίνησαν, αρχικά ως blues μπάντα, κάπου στα μέσα των 60’s, με το όνομα The Edgar Broughton Blues Band και πολύ σύντομα, παρασυρόμενοι από το κύμα του Ψυχεδελικού ρεύματος της εποχής, αφαίρεσαν τη λέξη Blues από το όνομά τους και υπέγραψαν στη Harvest, το “ψυχεδελικό παρακλάδι” της ΕΜΙ.

Κορυφαία τους στιγμή ήταν το ομώνυμο άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 1971.

Η περσινή επανέκδοση του καταλόγου τους, έφερε το όνομά τους ξανά στο προσκήνιο με συνέπεια να οργανωθεί μία νέα mini περιοδεία σε Αγγλία και Γερμανία (όπου πάντα ήταν εξαιρετικά δημοφιλείς), μέσα στο 2006.

Η επιτυχία της ήταν τέτοια που, πριν από λίγο καιρό, ξεκίνησε μία καινούργια – μεγαλύτερη, αυτή τη φορά – τουρνέ, στο πλαίσιο της οποίας θα επισκεφτούν και την Αθήνα, το Σάββατο 19/5.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00 και η συναυλία θα ξεκινήσει με την εμφάνιση opening act. Εισιτήρια προπωλούνται, προς 27 ευρώ, στο Ticket Point (Ακαδημίας & Γενναδίου 3, πίσω από το ναό της Ζωοδόχου Πηγής, τηλ. 210 3840020) και το www.i-ticket.gr (τηλ. 801 11 60000). Στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, η τιμή θα είναι 30 ευρώ.
 


Defkalion

Administrator
Μηνύματα
2.683
Reaction score
913
Οριστικά Madonna 27/9 στο ΟΑΚΑ.

Τιμές:

PL1 ( VIP ) 250€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στην ειδική VIP περιοχή στις κερκίδες του σταδίου.
PL2 110€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου.
PL3 100€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου.
PL4 85€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου.
PITCH A 90€ όρθιοι, γενικής εισόδου στην αρένα, αλλά σε ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή.
PITCH B 80€ όρθιοι γενικής εισόδου στην αρένα.
 


Μηνύματα
11.423
Reaction score
38
Απάντηση: Συναυλίες Στην Ελλάδα Στο Μέλλον!

Από σήμερα ξέρουμε και όλες τις λεπτομέρειες για τη συναυλία του Brett Anderson στην Αθήνα στις 20 Νοεμβρίου. Λοιπόν, εν συντομία χώρος διεξαγωής θα είναι το Polis Theater (Πέτρου Ράλλη 18), εκεί δηλαδή που είχε γίνει και των Dinosaur Jr, ενω τα δελτίο τύπου μιλάει για ένα show που θα ξεπερνάει τις 2 ώρες σε διάρκεια και θα χωρίζεται σε 2 μέρη. Το πρώτο θα είναι ακουστικό με τη συνοδεία βιολοντσέλου και αφορά τις προσωπικές δουλειές του, ενώ το δεύτερο θα είναι το ηλεκτρικό, όπου με full band θα παίξει τραγούδια των Suede. Εισιτήρια και πλήρες δελτίο τύπου από την Detox:
20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008
BRETT ANDERSON (SUEDE)
live στo Polis Theater (Π.Ράλλη 18)


Ό,τι και να πεις για τον μόνο καλλιτέχνη που κατάφερε να διαδεχθεί επάξια τον David Bowie και τον Morissey στον θρόνο του βρετανικής μουσικής, είναι λίγο.

Τα λένε όλα: η εκκωφαντική επιτυχία των Suede που κατέκτησαν τις κορυφές των charts σε πολλές χώρες του κόσμου με 4 αλλεπάληλους δίσκους στα 90ς και πούλησαν εκατομμύρια αντίτυπα, η παράλληλη αποδοχή της μουσικής τους από τους κριτικούς, κομμάτια-ύμνοι όπως τα Animal Nitrate, Thrash, New Generation, The Killing Of A Flash Boy, Sound Of The Streets και πόσα άλλα που έχουν ακουστεί όσο λίγα στο ραδιόφωνο, οι διαρκείς καταγραφές από τον μουσικό τύπο των απίθανων εκδηλώσεων θαυμασμού του φανατικού κοινού του Brett, η αναγνώριση από πάμπολα συγκροτήματα των 90ς (Oasis, Pulp, κλπ) και των 00ς ότι οι Suede κατάφεραν σχεδόν μόνοι τους να επαναφέρουν το κιθαριστικό ροκ στο προσκήνιο και να ανοίξουν τον δρόμο για την κυριαρχία του ήχου αυτού για αρκετά χρόνια.

Στην Ελλάδα, η τεράστια απήχηση του Brett Anderson, εκτός από τις χιλιάδες πωλήσεις και το εξαντλητικό airplay στα rock ραδιόφωνα και bars επί χρόνια, αποκρυσταλλώθηκε και στις προηγούμενες, sold out εμφανίσεις τους στα μέσα των 90ς και προ 5ετίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στις 20 Νοεμβρίου ο Brett Anderson, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής περιοδείας του για την προώθηση του πρόσφατου δίσκου του Wilderness (μόλις κυκλοφόρησε στην Ελλάδα από την Sony), επιστρέφει στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση, στην οποία θα παρουσιάσει υλικό από ολόκληρη την καριέρα του. H συναυλία έχει προγραμματισμένη διάρκεια πάνω από δύο ώρες και περιλαμβάνει δύο μέρη: το "ακουστικό" που είναι το πρόγραμμα που παρουσιάσε στις περισσότερες πρόσφατες εμφανίσεις του στην Μεγάλη Βρετανία, όπου με συνοδεία βιολοντσέλου παίζει κομμάτια από τις δύο σόλο δουλειές του, και το "ηλεκτρικό", όπου με συνοδεία full band και τραγουδίστριας, παίζει πολλά κομμάτια από την παλαιότερη δισκογραφία του (Suede, Tears).


Ώρα προσέλευσης: 21.00
Eισιτήρια: 40 Ευρώ προπώληση στα καταστήματα Metropolis, Ελευθερουδάκης, στα καταστήματα courrier ACS, στο Tickethouse (Πανεπιστημίου 42) και στα www.i-ticket.gr, www.ticketquest.gr

45 Ευρώ στο Polis Theter, την ημέρα της συναυλίας
http://www.postwave.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1105&Itemid=8

Tι ποιός είναι?
Αυτός βέβαια.......
http://www.youtube.com/watch?v=5ExRSyYASdo
Brett Anderson - Wilderness album ΝΕΟ
και
Brett Anderson - Dust And Rain
http://www.youtube.com/watch?v=7dwZC2jkFVk&feature=related
και...........
Brett Anderson /Brave New Century - The Tears
http://www.youtube.com/watch?v=Kp0Q40NGArQ
 

Μηνύματα
3.263
Reaction score
8
Κάποιες επιλογές από το μέλλον.

07.11.2008 THE INVISIBLE SURFERS + Down & Out Gagarin 205 Athens
08.11.2008 PIANO MAGIC live An Club ΑΘΗΝΑ
08.11.2008 ROISIN MURPHY + Marsheaux Gagarin 205 Athens
14.11.2008 STEREO MCS Principal Club Theater Θεσσαλονίκη
15.11.2008 STEREO MCS Fuzz Αθήνα
15.11.2008 THE RESIDENTS live Principal Club Theater Θεσσαλονίκη
16.11.2008 THE RESIDENTS live Θέατρο Παλλάς Αθήνα
20.11.2008 BRETT ANDERSON live Αθήνα Αθήνα
23.11.2008 iLiKETRAiNS live Gagarin 205 Athens
27.11.2008 TRICKY Principal Club Theater Θεσσαλονίκη
28.11.2008 TRICKY Fuzz Αθήνα

04.12.2008 LAIBACH Gagarin 205 Athens
05.12.2008 LAIBACH Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη
06.12.2008 MARKY RAMONE is back for more... Gagarin 205 Athens
06.12.2008 EFTERKLANG live An Club ΑΘΗΝΑ
12.12.2008 MONSTER MAGNET Gagarin 205 Athens
13.12.2008 FRONT 242 Fuzz Αθήνα
20.12.2008 ANNE CLARK Gagarin 205 Athens
21.12.2008 WEDDING PRESENT Tiki Athens Αθήνα

31.01.2009 CALEXICO Fuzz Αθήνα

01.02.2009 CALEXICO Principal Club Theater Θεσσαλονίκη
07.02.2009 AND ALSO THE TREES An Club ΑΘΗΝΑ
20.02.2009 TINDERSTICKS Principal Club Theater Θεσσαλονίκη
20.02.2009 MOGWAI Μύλος Θεσσαλονίκη
21.02.2009 TINDERSTICKS Badminton Theater Αθήνα
21.02.2009 MOGWAI Gagarin 205 Athens

01.03.2009 IAMX Gagarin 205

12.05.2009 DEPECHE MODE live Terra Vibe Malakasa
 


Staff online

  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.667
Μηνύματα
2.869.473
Members
37.943
Νεότερο μέλος
triantafyllos1969
Top