Συναυλίες Στην Ελλάδα Στο Μέλλον!


toulou

Δικαναλίδης
Μηνύματα
1.389
Reaction score
1.843
ΑΝ ΜΕ ΔΕΙΤΕ... ΣΦΥΡΙΧΤΕ !

Στο ΦατσοΒιβλίο, μου'ρθε μια ανακοίνωση οτι κάποιοι θα πάνε εδώ:
...www.facebook.com/events/172753226817487/
(ή για όσους δεν γουστάρουν το FB, εδώ: https://www.evensi.gr/Συναυλια-για-τα-δικαστικα-εξοδα-της-lanas-rey-Παρκο-Τριτση/241608460

Στο βαθυστόχαστο κειμενάκι της ανακοίνωσης, απάντησα :
"Καλά... Κελαηδάτε, εγώ ΔΕΝ θα πάω", ακολουθούμενο από το λινκ:
...www.youtube.com/watch?v=cUQ0aNuhR-s (Lana Del Rey's "Get Free" vs. Radiohead's "Creep")

... αλλά... "αναμένεται έγκριση της δημοσίευσής σας, από τους διαχειριστές"

Δεν θα μπω στον κόπο να τσεκάρω αν πήρα την "εγκριση"...
 







Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.410
Reaction score
50.370
A Thousand Thoughts . . . kronos quartet . . .

Το Kronos Quartet θα παίξει μεθαύριο Τρίτη (19/6), στις 8.30 μ.μ., ως μέρος των εκδηλώσεων του Summer Nostos Festival, το οποίο διοργανώνεται και χρηματοδοτείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Η είσοδος είναι δωρεάν με ηλεκτρονική προεγγραφή.







. . . Η παράσταση, του Kronos Quartet στο Κέντρο Πολιτισμού δεν θα είναι ένα απλό μουσικό σόου. Για την ακρίβεια, περισσότερο ίσως και από μουσική, η εμπειρία θα είναι κινηματογραφική, μιας και ακριβώς πίσω από τα έγχορδα, ένα κάπως... ιδιαίτερο ντοκιμαντέρ θα ξεδιπλώσει την ιστορία του σχήματος. Ο δημιουργός του «Α Thousand Thoughts», Σαμ Γκριν, μας το περιγράφει ως εξής: «Πρόκειται για κάτι που μπορεί να περιγραφεί ως “ζωντανό” ντοκιμαντέρ. Εχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας ταινίας, όμως δημιουργείται ζωντανά . . .


http://www.kathimerini.gr/969726/article/politismos/moysikh/to-live-ntokimanter-toy-kronos-quartet




- εδώ ένα από τα πλέον ασυνήθιστα ''τραγούδια'' τους . . . μέσα από τον δίσκο αφιέρωση στον μπίτ λογοτέχνη Allen Ginsberg . . . το κάτωθι όμως κομμάτι εμπνέεται από τον Edgar Hoover ιδρυτή του FBI

Kronos Quartet - Sing Sing, J. Edgar Hoover [composed by Michael Daugherty]

 




Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.410
Reaction score
50.370


Η Ημέρα της Μουσικής άρχισε να γιορτάζεται στο Παρίσι το 1982, με πρωτοβουλία του τότε υπουργού Πολιτισμού Ζακ Λανγκ, ενώ το 1985 ο θεσμός εξαπλώθηκε έξω από τα γαλλικά σύνορα. Η Αθήνα, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 1985, ήταν η πρώτη εκτός Γαλλίας χώρα στην οποία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή της Μουσικής.

https://www.sansimera.gr/worldays/92





Για 4 μέρες από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου, η μελωδικότερη γιορτή του καλοκαιριού δίνει το σύνθημα και μας καλεί να μοιραστούμε τα συναισθήματά μας για τη μουσική, με αφορμή τη 19η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

55 πόλεις από τις 13 περιφέρειες της χώρας συντονίζονται ώστε να ηχήσει μια κοινή μελωδία που θα ενώσει μουσικά ανθρώπους, γενιές, κουλτούρες και παραδόσεις σε όλη τη χώρα.

Περισσότερες από 320 εκδηλώσεις και συναυλίες και συνολικά 492 σχήματα, ορχήστρες και καλλιτεχνικές προτάσεις από επώνυμους, αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες συνθέτουν το φετινό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής που και φέτος είναι αφιερωμένη στην καλλιτεχνική έκφραση και την απόλαυση του ρυθμού και της μελωδίας.

http://www.europeanmusicday.gr/national-program-emd2018/
 

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.410
Reaction score
50.370





Πλέον με την αρχική σύνθεση της μπάντας κατά τα 3/4 (East Bay Ray, Klaus Flouride και D.H. Peligro (ο οποίος πέρασε και από τις τάξεις των RED HOT CHILI PEPPERS και ήταν αυτός που τους έφερε σε επαφή με τον κιθαρίστα John Frusciante)), πλην του τραγουδιστή Jello Biafra, όπου έχει αντικατασταθεί από τον Ron "Skip" Greer (THE WYNONA RIDERS, τραγουδιστή του σχήματος από το 2008 που ως χρονιά σηματοδοτεί και τη νέα, πιο ενεργή συναυλιακά περίοδό τους), οι Dead Kennedys εφορμούν και πάλι στα Ευρωπαϊκά εδάφη, με την Θεσσαλονίκη να παίρνει σειρά στις 30 Ιουνίου 2018.

http://www.mic.gr/live-date/dead-kennedys-gkoylagk-stigma/30-06-2018









Dead Kennedys Skip McSkipster Singing Uber Alles with The Pinz





- καμία σχέση με τον Jello Biafra , αλλά τουλάχιστον φοράει γραβάτα όπως τότε . . .


 






Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.410
Reaction score
50.370
Συναυλία στήριξης στον Αντώνη Τουρκογιώργη. Καλλιτέχνες και φίλοι των θρυλικών Socrates υπόσχονται μια μαγική βραδιά στο GAGARIN. Τα έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάστασή του...



Η ξαφνική περιπέτεια της υγείας του τον απομάκρυνε τα τελευταία χρόνια από την σκηνή και βρέθηκε σε μεγάλη δοκιμασία ώστε να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια σου. Οι φίλοι του δεν τον ξέχασαν και αποφάσισαν να συμπράξουν σε μια μεγάλη συναυλία στήριξης την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στο GAGARIN 20. Τα έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάστασή του σε ειδικό φυσικοθεραπευτικό κέντρο....

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά:

Βιτάλη Ελένη
Γερμανός Βαγγέλης
Γλυκερία
Δάντης Χρήστος
Ζιώγαλας Νίκος
Ζουγανέλη Ελεονώρα
Ζουγανέλης Γιάννης
Θηβαίος Χρήστος
Κυριαζής Χρήστος
Μαχαιρίτσας Λαυρέντης
Μπίγαλης Κώστας
Παπαδόπουλος Λάκης
Παπακωνσταντίνου Βασίλης
Ρους Γιώργος
Τουρκογιώργης Άκης & The Blue Airways
Τουρνάς Κώστας
Τζόνι Βαβούρας...

http://www.mixanitouxronou.gr/synay...soda-tha-diatethoyn-gia-tin-apokatastasi-toy/
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.316
Μηνύματα
2.858.280
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top