Συναυλίες Στην Ελλάδα Στο Μέλλον!

Reaction score
23.463
Πόσο "κορόιδο" πρέπει να είναι κάποιος για να πληρώσει τόσα χρήματα για να δει τους Μετάλικα ;

Η έκθεση του Μονάχου ωχριά μπροστά τους. :D

kazdem

"Επαγγελματίας"
Reaction score
366
Πήγε κανείς στη χθεσινή συναυλία στο Ηρώδειο; Αν ναι, εντυπώσεις; Εμένα δεν μου άρεσε τόσο ερμηνευτικά το κοντσέρτο για πιάνο του Σοπέν

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.665

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.665
Last edited:

Reaction score
17.735
Πόσο "κορόιδο" πρέπει να είναι κάποιος για να πληρώσει τόσα χρήματα για να δει τους Μετάλικα ;

Η έκθεση του Μονάχου ωχριά μπροστά τους. :D
Η πλατφόρμα Viagogo εξηγει : »Είμαστε η μεγαλύτερη δευτερογενής αγορά στον κόσμο για πωλήσεις εισιτηρίων για ζωντανές εκδηλώσεις. Οι τιμές καθορίζονται από τους πωλητές και ενδέχεται να είναι χαμηλότερες ή υψηλότερες από την αρχική τιμή.»

Εχω πέσει στην παγίδα αυτή καθώς αγόρασα για κάποια περιζήτητη έκθεση εισιτήρια τελευταίασ στιγμήσ Σε Υψηλότερη τιμη .Πιστευα πως είχαν εξαντληθεί για την ημερομηνία που μ ενδιέφερε.

Για τη συναυλία της Άννα Βισση στην Ευρώπη συμβαίνει το ίδιο,είναι περιζήτητα τα εισιτήρια - σε συγκεκριμένες πόλεις - και κάνοντας το τεστ στο viagogo,μου βγάζει αυτό το αποτέλεσμα:

IMG_0696.jpeg

Η τιμή στο Section που μ ενδιαφέρει για μια θέση είναι διπλάσια αυτης που πλήρωσα από άλλη πλατφόρμα εισιτηρίων.

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop