Συνδέσεις

Reaction score
0
Καλησπέρα
Έχω κάποιο πρόβλημα και ελπίζω κάποιος να με βοηθήσει.
Δεν μπορώ να κάνω εγγραφή από τον δορυφορικό δέκτη , μάλλον κάτι γίνεται με τοις συνδέσεις μου .
Η τηλεόραση μια παλιά Philips 29" PT5305 έχει ext 1 scart RGB που έχω συνδέσει το DVD και ext 2 που το πάω στον
Humax tv scart και από Humax vcr scart σto Video
Την γραμμή από κεραία πρώτα πάει στο video , από to rf out του video στο rf in του humax και rf out humax στην TV ( το καλώδιο αυτό χρειάζεται η μπορώ να το βγάλω και να πάω από Video κατευθείαν TV ??)
Το καλώδιο από sat στον humax lnb in , έχει και lnb out αλλά δεν ξέρω από εκεί εάν χρειάζεται να πάει κάπου
Το τι γίνετε τώρα είναι ότι στο AV1 παίζει μια χαρά το dvd αλλά στο AV 2 βγαίνουν και ο Humax kai to video που παίζουν μια χαρά από TV γράφω μια χαρά στο video αλλά δεν μπορώ να βρω τα δορυφορικά για να κάνω εγγραφή
Συγνώμη εάν σας ζάλισα
Ευχαριστώ

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Καταρχήν καλώς ήλθες φίλε psaras_1961, εμείς είμαστε εδώ να βοηθάμε όσο μπορούμε με τις γνώσεις που έχουμε αποκτήσει όλους εσας και το βασικότερο να αισθανόμαστε ότι είμαστε όλοι μια παρέα...

Στο πρόβλημα τώρα , το καλώδιο κεραίας θα πάει στο βιντεο και απο εκεί απ΄ευθείας στην τηλεόραση, δεν χρειάζεται η σύνδεση με τον Humax.
Ειναι για την περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα άλλης σύνδεσης με την TV πέρα απο RF.
To καλώδιο για το SAT πάει μόνο στο LNB in και δεν χρειάζεσαι την έξοδο παρά μόνο εαν βάλεις και δεύτερο δορυφορικό δέκτη.

Για να γράψεις απο τον Humax στο βιντεο, θα πρέπει να επιλέξεις απο το βίντεο την επιλογή LINE ΙΝ ή AV ή κάτι αντίστοιχο , απο το τηλεκοντρολ, έτσι ώστε να καταλάβει το βίντεο οτι παίρνει σήμα απο τον HUMAX που είναι συνδεδεμένος στο SCART.

Ετσι θα λυθεί το πρόβλημα σου...

Reaction score
0
Καλημέρα φίλε Πάνο
Έκανα την δοκιμή αμέσως μόλις πείρα την απάντηση σου και πράγματι είχες δίκιο επιτέλους κατάφερα να γράψω από δορυφόρο εάν δεν μου το έλεγες δεν θα το φανταζόμουν ποτέ το τι έπρεπε να κάνω όσο απλό και εάν φέρνετε επίσης πρέπει να σου πω ότι έχω γράψει και σε άλλα 4 forums και κανείς δεν μου έδωσε την λύση .
Χίλια ευχαριστώ νασε πάντα καλά
Μανώλης

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος