Συνδεση ενισχυτη με blu-ray

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συνδεση ενισχυτη με blu-ray

Αυτο εχω κανει του εχω δωσει απο το hdmi πολυκαναλο pcm.

Εκει που λεει το 390 για ηχεια 2.1 5.1 και 7.1 που θα το βαλω?
Ο ενισχυτης ειναι 7.1 αλλα εγω του εχω βαλει πανω 5.1 ηχεια και στις ρυθμισεις που εχει ο ενισχυτης και εκει του εχω βαλει 5.1 ηχεια
Aυτές οι ρυθμίσεις αφορούν τις αναλογικές εξόδους του player. Don't bother... . :144:

Εκτός και παίζει να συνδέσεις το player σε κανέναν A/V που δεν έχει HDMI (με repeater).

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συνδεση ενισχυτη με blu-ray

Aυτές οι ρυθμίσεις αφορούν τις αναλογικές εξόδους του player. Don't bother... . :144:

Εκτός και παίζει να συνδέσεις το player σε κανέναν A/V που δεν έχει HDMI (με repeater).
Οχι εδω τον εχω βαλει αγγελια να τον δωσω να παρω κανεναν ποιο καινουριο που να εχει κανονικα true hd και dts hd.

Οποτε ετσι εχω κανονικα τα νεα format ηχου και ας μην ειναι με dts hd κλπ κλπ ο 1908 που εχω?

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συνδεση ενισχυτη με blu-ray

Οχι εδω τον εχω βαλει αγγελια να τον δωσω να παρω κανεναν ποιο καινουριο που να εχει κανονικα true hd και dts hd.

Οποτε ετσι εχω κανονικα τα νεα format ηχου και ας μην ειναι με dts hd κλπ κλπ ο 1908 που εχω?
Στη θεωρία τα Dolby True Hd και DTS HD Ma είναι "ζιπαρισμένο" PCM στο δίσκο Blu Ray.
Κανονικά δεν προκύπτει διαφορά, αλλά στην πράξη όλοι (μεταξύ των οποίων και εγώ) ακούνε διαφορές ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις χαμηλές όταν η αποκωδικοποίηση γίνεται στον A/V.

Πάντως πρέπει επίσης να σκεφτείς σοβαρά ότι τα ενισχυτικά στάδια του 1908 είναι καλύτερα από του 1610 (μη σου πω και του 1910 μια και η Denon φέτος αποφάσισε να ελαφρύνει κάποια μοντέλα για να προσθέσει μερικά ακόμη στη γκάμα της).

Bottom line. Αν θες όντως καλύτερο ήχο ψάξε για κανένα μεγαλύτερο Denon από τους καινούργιους.

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Συνδεση ενισχυτη με blu-ray

Δεν με ενδιαφερει η ενταση αλλα η ποιοτητα γιατι εκτος απο οτι εχω μικρα ηχεια και καθολου χωρο να βαλω ποιο μεγαλα εχω και μωρο 18 ημερων!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster